Hirdetés

Aktív témák

• Oppenheimer

nagyúr

válasz xnace #9256 üzenetére

Csicska Qualcomm, remélem csődbe mennek ;]

Ezeket írta az osztálytársam a Szenziről:

"Nem akadnak egyáltalán, pedig szifonos szemmel teszteltem, és még a negatív irányultságú elfogultságom páncélján keresztül sem tűnt laggosnak.
    2.3.3, legfrissebb .28-as htc firmware-el van fent gondolom már fixálták. Flash is tűrhető.
    Speedshopban kipróbáltam a SGS2-t is, iszonyatosan szar. A képe jó, a rendes pixelkiosztás hihetetlenül sokat számít. A felület viszont átláthatatlan és még akadozik is, nem ezt várnám egy benchmark-vitéztől!
    A HTC hozzá képest megváltás."

"Kijelzőben a samoled plus annyira bámulatos h alapból szebbnek látszik a sensation-nél, szövegnél meg böngészésnél persze kijön a HTC hatalmas pixelelőnye, az én retina displayhez szokott szemem meg mindkettőn látja a pixeleket bőven, de csak 15cm-en belül. Na majd élőben részletesen összefoglalom!"

Amúgy ha így folytatják a lemaradást, akkor pár év és eltűnnek a süllyesztőben. :D Most a legújabb SoC-ukban is csak Cortex A8-as magok vannak... pfff kész röhely. A Tegra 2 meg év eleje óta benne van a cuccokban és mégis A9-es magok vannak benne... ez a generációs különbség nagyon sokat számít.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Aktív témák

Hirdetés