- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tariattila
veterán
valakinek SGS 60-ért?
-
brumi1024
veterán
válasz Oppenheimer #10983 üzenetére
Webshopból 61 és gyárilag független...Te mennyiért adtad el az sgs-t?
-
r4z
nagyúr
-
kutkut
addikt
-
R2D20208
addikt
Csókolom! Zsoltika vagyok! Apu üzeni hogy csak kakilni ment, de itt lesz nemsokára! Csókolom!
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
xnace
őstag
-
Oppenheimer
nagyúr
Mit szóltok ahhoz, hogy a Nexus S 65k?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #10972 üzenetére
Wehhehhe
-
r4z
nagyúr
Mivan gyengék, alszotok?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #10976 üzenetére
hát ez tényleg nem android nem is tudtam h ez nem alap h lehessen hangot beállítani... übergagyi
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #10974 üzenetére
akkor csak a nokia szignál van neked? jah bocs samsung... párárápám páráráppám pam
de most komolyan, ez nagyon ciki...
mi az sms jelződ? pity pity?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
-
kutkut
addikt
-
nggabi
félisten
"the little fat homar" ez melyik vót? nagyon nagy
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #10958 üzenetére
nem csak ezért de vki mondja már meg h mire kell állítani a notin a színeket h cool legyen ne warm
"húzhatnád Paksot magad után" opi lol ez neked szólt kis titanic
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #10937 üzenetére
"Multitaskingnál pont hogy nem csak a CPU művelet a lényeg, hanem hogy benne van-e valami a memóriában vagy sincs."
Ezt lehet kirakom aláírásnak
"Nem mellesleg ott virít hogy "Active applications"."
Ez csak annyit jelent, hogy nem előtöltött alkalmazásról van szó, hanem olyanról, ami már el is lett indítva egyszer (ha megnézed taszkmenedzserrel, akkor jóval több alkalmazást látsz a memóriában, de azok nem voltak aktívak, csak előre betöltötte a rendszer, hogy ha kellenek gyorsabban elérhetők legyenek). Régen rossz lenne, ha a háttérben minden alkalmazás valóban folyamatosan aktív lenne, amit kilistáz a feladatkezelő, húzhatnád Paksot magad után, ha használni akarnád a készülékedet
-
nggabi
félisten
h3? senki?
"szenyor dzsíííí"
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #10953 üzenetére
Nem. Én pont leszarom hogy mit csinál mások előtt. Nem tökéletes a cucc, tudom és tudomásul vettem. Akinek nem tetszik, nem vesz ilyet. Annyi alternatíva van.
Azt mondjuk nem mondom hogy zavarna ha nem lenne lag, de együtt tudok élni vele. Már romolni is régen álltam neki, de majd nyaralás után szerintem ismét bohóckodok egyet.
Ez csak egy szaros telefon, még akkor is, ha a wc-re is együt járunk. (Érted: szaros, meg wc. Haaatalmas! )
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Oppenheimer
nagyúr
Amúgy ma megnyomkodtam egy iPad 2-t a nem tudom melyik műszaki boltban és kurva gyors volt
Jadro: szóval te élvezed, ha mások előtt laggol az SGS?
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #10949 üzenetére
Nem egyszerű annak választani, akinél az a szempont hogy hogy ítélik meg a telefonja alapján.
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #10949 üzenetére
szerintem egy c64 1mb rammal leveri mindkettőt
más: este szósz park 22:55től mtvn
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
ForRedGlory
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
Istenem, ezek a meddő android vs ios viták... nem egyértelmű, hogy a wp7 a legfaszább és pont...?
Most hogy nem androidom van, nem kell félnem, hogy pont akkor fog belaggolni, amikor valaki más is nézi rajtam kívül (mindig így volt), és így, hogy nem iphone-om van, attól sem kell félnem, hogy csicska apple sznobnak néznek (akinek nem inge...)
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #10944 üzenetére
köcög dob csak át priviben h mit pontoztál ki...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #10941 üzenetére
Nincs facebookom.
Szerk: Csak javítanám.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
joey04
titán
válasz ForRedGlory #10941 üzenetére
már elég régóta létezik, szted nem tudok róla?? LOL
-
kutkut
addikt
-
ForRedGlory
félisten
válasz nggabi #10935 üzenetére
Fogok én itt vele vitatkozni. Ha azt hiszi hogy 0%-os CPU mellett a háttérben nem fut a program, akkor higgye azt. iScream^ (vajh ki Ő? ) ráérzett a lényegre
Multitaskingnál pont hogy nem csak a CPU művelet a lényeg, hanem hogy benne van-e valami a memóriában vagy sincs. Nem mellesleg ott virít hogy "Active applications".kutkut: Akkor gyors voltál. Kb fél percig volt bent az a hsz
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #10930 üzenetére
link elküldve, nekem böngészőből nem ment telón
"szenyor dzsíííí"
-
Jadro
veterán
Pont a zenelejátszásról elég egyszerű eldönteni hogy fut-e. Szól vagy nem szól.
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #10928 üzenetére
miből? nem jössz fel h3ra? jah uninstalláltad az appot
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
én most le doc toráltam
-
xnace
őstag
Ezek is nagon unatkoznak
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #10913 üzenetére
"Kicsit komolyabb programokkal is kereshetnél példát, amik nem mennek le a háttérbe..."
Megnézted a screenshootot amit TE küldtél?
1, azaz egy alkalmazásod futott, mégpedig a Jenga (0,34% CPU, ami mondjuk elég gáz egy háttérbe küldött játéknál), a többi szépen inaktív volt 0%-al (meg még pár rendszer cucc futhatott, pl, amivel lested). Szóval nálad még a 3 running app sem biztos, hogy megvolt
Nálam mikor a shoot készült az Ozonenetwork app szépen játszotta le az online videóstreamet, a F1 app frissítette folyamatosan magát, a NowPlaying a moziműsort töltötte le, a Goodreaderben és a Stanzában megnyitott doksik stb. szóval nem egy relative álló rendszerről készült, mint nálad (ezért is SSH-n keresztül Terminálban készült a shoot).De ennek nincs gyakorlati jelentősége, mert ha nem shoot lenne, hanem videó, akkor mindkét rendszernél látszana, hogy ezek az állapotok folyamatosan változnak, aszerint, hogy adott alkalmazásoknak, ill. rendszerfolyamatoknak miként van szükségük az erőforrásokra. Ez a 44/3 csupán arra a pillanatra érvényes adat amikor a shoot készült. No meg nem szabad elfelejteni, hogy az iOS multithread rendszer, így az, hogy egy alkalmazásnál nincs CPU terhelés, attól az még aktív lehet, csupán egy másik rendszerfolyamat egyik szálaként fut az aktív része.
"Ez a 18 program összesen megevett cirka 220MB-ot, és itt azért kicsit komolyabb alkalmazások is vannak, nem csak fingó appok. "
Hát nem igazán vagy képbe, hogy mik futottak, ha ilyen hülyeséget írsz..
Az más tészta, hogy ehhez neked 1 GB ram kell, i4-en ugyanehhez elég az 512 is.
(SGS-en, ha mindent kinyírok, akkor 196 MB a max, amit össze tudok kaparni, mint free memory, i4-en 380 körül volt a plafon.) -
VINIKOR
senior tag
A fényképek és videók mappáját ki lehet választani, hogy hova készítse a fényképező?
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #10915 üzenetére
Ezt úgy érted hogy szarabb 2-n mint az 1-en?
Vagy csak hogy annyival jobb a 2-n a gyári?
#10917: hát akkor ez elég meglepő
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #10910 üzenetére
jobb a bőngető mint a ma frissült Opera mobájl? nem hiszem
-
ForRedGlory
félisten
válasz Everman #10902 üzenetére
47 total, 3 running. Erről beszélek
Kicsit komolyabb programokkal is kereshetnél példát, amik nem mennek le a háttérbe...Futott még az ebuddy és a powerAMP is. Sajnos több programot nem indítottam el, mert nem látom értelmét ilyen hülyeségeket bizonygatni. 18 program és még így is van 220MB szabad hely. Ez a 18 program összesen megevett cirka 220MB-ot, és itt azért kicsit komolyabb alkalmazások is vannak, nem csak fingó appok.
Jah nincs itt mind a 16 app, az utolsó screenshot elveszett és lusta voltam megint mindent újra megnyitni.[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
-
tariattila
veterán
Jvq böngészôje kicsit ott van a szeren...
most nem kell fozott rom se... egyelore ezen elvezkedek
root utan kigyomlaltam a szamszungapp . infoalarm es egyeb allatsagokat
Szovegdoboz se ugral ...remek
csak a temak hianyoznak kicsit de most ez se erdekel
a wifit ugyan olyan gyengenek jelzi DE a "hatarokon" meg erosebb...hmmmm -
kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB
-
Everman
addikt
"Az lehet, hogy az Android a rendes multitaskingjával 6 program után már zárogat, de az iOS-nek némiképp máshogy működik a multitask-ja..."
Nem teljesen.
Mindkét rendszerben az alkalmazásoknak 3 állapota van:
- előtérben aktív
- háttérben aktív
- háttérben felfüggesztve(Az Androidnál mondjuk van egy negyedik állapot, ami nem futásállapot, az előre betöltött állapot.)
A különbség ott van, hogy Androidon ha az alkalmazás a háttérben is aktív, akkor az kisebb prioritással ugyan de teljes funkcionalitással megy, míg iOS alatt csak a háttérben futáshoz szükséges szál fut tovább, míg maga az alkalmazás felfüggesztődik. A felhasználó szemszögéből nincs különbség, viszont lényegesen kevesebb erőforrás kell hozzá.
-
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #10885 üzenetére
"Nincs is benne, ne aggódj."
Ne aggódj benne van..
Mivel most nincs a közelben i4, így itt egy régebbi screenshoot, itt csak 19 alkalmazás van a háttérben...
Esetleg mutass shootot ennyi alkalmazással Galaxy S II-ről, elég az 1 GB ram ehhez?----------
"Látom még mindig nem sikerült megértenetek, hogy más a két OS memóriakezelése."
Igen, az Androidé kissé avitt és bugos, nem véletlen a pár tízezer memóriakezelő app a Marketen
[ Szerkesztve ]
-
iScream^
csendes tag
válasz tariattila #10900 üzenetére
Ha pakolnak mellé elég RAM-ot, akkor jó lesz ez. A SLCD zavar benne egyedül. Meg a 720p, de az megbocsátható.
A Samu a Tegrával akár csodát is tehet, ha akar.[ Szerkesztve ]