Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
7
addikt
-
7
addikt
Azt hiszitek, hogy megnyitom az újat, mi?
Hát nem. -
7
addikt
Topic megtelt, lezárva.
-
Zolesz007
őstag
-
tariattila
veterán
be kék csukni ezt az ablakot !!! sok lesz ennyi HSZ....
-
nggabi
félisten
nem állok le vitatkozni egy taknyossal...
ma iBu#iKárpit is ignorálom fészen... relaxolok
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
r4z
nagyúr
válasz tariattila #50056 üzenetére
Kicsi kuckómban olyan sötét van, mint engé fejében
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nggabi
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tariattila #50051 üzenetére
Majd jön valaki szólni, hogy megteltünk.
Véleményem szubjektív...
-
nggabi
félisten
válasz Zolesz007 #50043 üzenetére
tudnék most neked olyat mondani neked h átérezd a csendesen brilliáns érzést de inkább nem
razi ez még viccnek is rossz ez a one x topik... sok lúzer
(#50046): nem én vettem dezirét sgs helyett amikor egy árban voltak szal én inkább hallgatnék a helyedben...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
r4z
nagyúr
Új totyik: [link]
-
sagit
veterán
majd linkeljétek fácsén
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
r4z
nagyúr
Broáf, találkozunk a másik topikban
-
Psytech
őstag
válasz rankesz #50033 üzenetére
Mi tavaly előtt is nagyon rákészültünk, aztán anyagilag nem lett az igazi...
Idénre jónak kellett volna lennem addigra, de közbe jött egy-két rosszabb dolog, így off... Pedig elhiheted, hogy már tavaly is a kezdési napon igen fájó szívvel mentem be dolgozni.....De tudom, hogy egyszer még ottleszek, ez elég - jobb híján - nekem..
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Psytech #50027 üzenetére
Nem lesz meg a keret... :-) van meg ra 4 honapod basszus... meg nekem sincs ra keret, de en meg csalad mellett is megoldom, mert ott akarok lenni!
Meg hat ozora a lehetosegek tekinteteben nem szab hatart, elegge jol ki lehet jonni anyagilag ha elelmes az ember...Nem tudom megyek-e iden, de ha igen akkor arra most mindennel jobban rakeszulok, hogy jo legyen mert lehet ozorabol ez lesz az utso...
-
Psytech
őstag
válasz rankesz #50022 üzenetére
Hát igen, én a lóvés dolgot hallottam, hogy nem akart többet fizetni nekik érte...
Nos igen, ozorától ozoráig... 2010-s eljövetel után 1 héttel már a tavalyit vártuk, amire aztán nem juthattam le, azóta az ideit vártam, amire megint nem lesz meg a keret... De majd egyszer lejutok még minimum egyszer, addig meg maradnak kisebb fesztek meg open-air bulik..Én alapvetően fullon/dark-fullon/night-fullon beállítottságú vagyok, de nem vetem meg a jó darkot, killert, sőt még az igazán jó progikat is szívesen hallgatom délelőtti napsütésben... De a legjobb buli mindig fullont jelent
(#50024) Weeman1
Üdvözletem
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
még 252 hsz lehet ha jól számolom
topic zárható
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Weeman1
veterán
Estét.
Psytech
ÜdvRazorGTR1
Lehet hogy én is SGS-ről Htc-re váltok.Xiaomi 11T Pro
-
rankesz
veterán
válasz Psytech #50015 üzenetére
Szerintem egyértelműen a lóvé miatt lett szakadás... sajnálom, mert kb. ennyi kikapcsolódást engedhetek meg magamnak évente mióta képbe jöttem... nekem Ozorától ozoráig tartott az év már egyideje...
Régebben pedig nem értettem és hülyének néztem azokat az embereket akik ozora openingen egymás nyakába borulva boldog új évet kívántak egymásnak... utólag megértettem és teljesen igazuk van, nekem se jelent semmit a szilveszter, Augusztus eleje viszont annál inkább... nem tudom idén megyek-e, tényleg nem tudom...Kerestem most a winyómon Tetrameth trackeket, betegebb már-már mint a Sensient...
-
bok92
addikt
Estét
-
Psytech
őstag
válasz rankesz #50011 üzenetére
Tudom mire gondolsz, engem is igen meglepően ért, főleg hogy volt egy két pletyka, hogy miért az egész.. De mondjuk annyira nem félnék tőle amúgy a helyedben, dádpuszta az akkor is dádpuszta Meg ahogy néztem az előadók sem lesznek rosszak, szóval a hangulat az már-már garantált... Csak a kukorica-labirintus legyen meg, az óriási
-
r4z
nagyúr
válasz nggabi #50012 üzenetére
5 perc munka (tudod, az az idő, amíg neked a szex tart ), és nincs se akadás, se Titanic-effektus
alkeszrankesz (): Kedvencek között van, plusz bent van a PH toolsban is, de a sulis gépeken hetente újrarakják a böngészőket, és minden elveszik
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Psytech #50003 üzenetére
Jaja, tavaly voltak eddig a legtöbben, de tavaly ugye nem volt Boom sem, ugyan úgy ahogy a 10 éves jubileumi 2009-eskor sem... akkor is elég sokan voltak, de a tavalyi vitt mindent.
2005 óta járok Ozorára, kár hogy a következő már nem olyan lesz, számomra az öszi bejelentés felért egy kis halállal, gondolom akkor tudod miért...NG: most mivan már, minden kerek számot elvittetek előlem, végre nekem is jutott egy...
razi: homár akinek nincs a topik a kedvencek közt.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
Jó estét.
Holnap jó nap lesz
-
kutkut
addikt
No, akkor viszlát!
Meizu MX3 32GB
-