Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Most nem azé de a tavalyi MWC nem fél éve volt, és már ott promózták hogy mit tud a vas.
Amúgy meg érezd már a soraimból átszűrődő iróniát... Én is akaram venni Nexus1-et, aztán inkább megvértam a desire-t (aminek a megjelenésekor már inkább vártam még egy kicsit és lett sgs)
-
ch003067
addikt
napi mulatós : [link]
-
rankesz
veterán
Biztos be volt rúgva, mikor ezt írta, látod, azóta már rég nem ír a MA-nak...
Egyébként van folytatása is: Egyetlen ponton éreztem némi lassúságot, ez a flash kezelése, de ehhez hozzá kell tennem, hogy a jelenleg piacon lévő telefonok egyike sem kezeli akadásmentesen a flash-t, sőt, van készülék, ahol ez alapból le is van tiltva.
Ez lehet hogy az akkori, lassan 2 éves szint csúcsa volt, de azóta pl az SGS2 a 1080p-s Youtube-ot is röccenésmentesen kezeli, és csak 1 évvel jött később. -
r4z
nagyúr
MIAU-homárunknak:
A készülék sebessége megdöbbentő. Gyakorlatilag minden azonnal megtörténik, késlekedést sehol sem tapasztaltam.
Gubro, 2010.04.12. -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #41593 üzenetére
teljesítve
-
tariattila
veterán
válasz
korpicschess #41591 üzenetére
drótozd oda!
igyál egy feketelevest! rá meg valami töményet oszt kész... -
ch003067
addikt
válasz
korpicschess #41591 üzenetére
Jóbulást ! :-/
-
ch003067
addikt
Halihó. Megjöttem. Téma ?
b++++! szakad a hó most nézem
amúgy, jó a cicás kép
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #41581 üzenetére
nekem már nemsokáig van meg az SGS
1 hónap még kb.. addig kipróbálok pár romot aztán jóságS2-re remélem felrakom az éppen up-to-date ICS-t aztán nem lesz vele bajom
rankesz: én nem akarom szarrá rombolni.. bár tuti fogom már csak a témázás miatt is
de annak fogok a legjobban örülni hoyg a friendcaster+chrome 2-3 lappal + zene + kutyafüle nem fog bezáródni -
rankesz
veterán
Akku az nekem a 2000-es van már használatban, de lehet wipe-olnom kellne, mert múltkor kb 50%-nál romoltam, és tényleg nem az igazi, meg többte is eszik idle mint amikor a topikban kéne hogy egyen. Lehet a kernel is ludas, még nem nagyon variálgattam.
Ram az nagyon durva, a settings /alkalmazásokban levő kiírást még 500 alatt soha nem láttam, mondjuk go lancseres rom van fent.
Kiszivárgott icsnek még véres a torka, Eldar Murtazin azt kotyogta hogy március 1-jén indul a KIES és OTA ICS frissítés, szóval addig már kibírom. Remélem utána gyorsan jön a forráskód is, és lesznek hiperdurva romok! -
rankesz
veterán
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
. . . . . . . SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!. . . . . . . .
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
-
BéHGT
senior tag
Ez valakinek tényleg bejön?!
-
bok92
addikt
Reggelt! Tele vagyok, mint a deles busz...
-
rankesz
veterán
Őszinte vélemény? Elég jó
Mondjuk az ICS-re tényleg kíváncsi leszek, Biztos durva lesz GPU gyorsítással... mert hiába írják a főzött romok készítői hogy 2.3 alatt is engedélyezték, az szerintem csak nem ugyan az mint amit az ICS hoz majd március 1-el (pletykák szerint)
Note-ot ne vegyél, rohadt sokan panaszkodnak a kijelzőre, elég beleolvasni a topikjába Tényleg NG, a nálad levő, ha full sötétben levett fényerejű szürkét nézel akkor mennyire foltos/csíkos?
A másik meg hogy a 720p-s kijelző miatt nem annyira smooth mint az SGS2- hiába megy 1.4-en az Exynos. LEhet az ICS, és a későbbi romok orvosolják, de azért csak na... érted! -
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Vártam este sajtipajti válaszát, hogy mire gondolt, de aztán az életkora alapján rájöttem hogy tényleg a BF3-ra...
Mert itt ugye ésszel is kell játszani, nem csak ez a csapjunk be a 6. óra után 2-3 monstert, aztán hajnali 3-ig henteljünk mindenre tüzelve ami mozog...(COD:MW 184 powa)
140-ért jó lenne az Xperia S, de itthon tuti sokkal drágább lesz.
-
Iomega
addikt
Havasos reggeletet!
-
nggabi
félisten
mi? a csempék meg a szöveges menü?
maraggyámá magadnak... hol vennél te olyat? soha max ha 20k lenne dominóban
külföldre meg a skypeal vagy viberrel telefonálj az a legolcsóbb
(#41549): lujdzsi koma, azért az túlzás h van de megvehetném... lidlibe csak du megyek, ha lesz valami jó ajánlat (sör
) majd szólok...
-
nggabi
félisten
uhhh ne is mond... menni kől lidlibe
mert tegnap a teszkóban elfelejtettünk pár dolgot...
am nyomkodtam nokia lumina 800-at vagy mit, haverom kapta ajándékba. hát nem voltam elájulva tőle...
viszont a fehér arc s ami razinak a vágya az jó volt. mondjuk 140ért kicsit erős
meg olyan egérmozi fellingem volt, bár vmelyik nap az sgs-en is röhögtem h milyen kicsi
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #41544 üzenetére
itt még most is esik hogy rohadna meg..
mehetek ilyen szutyok időben teszkó túrázni
-
-
ch003067
addikt
jó reggelt !
-
Weeman1
veterán
válasz
tariattila #41538 üzenetére
Mennék is,ha nem lennél olyan messze.
(#41537) kali
Nem tüzelem el,karácsonyra kapta.
Remélem azért áprilisban már nem lesz. -
válasz
tariattila #41538 üzenetére
akkor lapát elő + borocska forralva!
-
tariattila
veterán
havasjóreggelt!
Weeman ide húzdatod a szánkót... a q#^@&/-(b- b-/-
-
korpicschess
veterán
Reggelt. szarul vagyok.
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Hójelentés?
Vinném a gyerkőcöt szánkózni,
de alig van hó. -
csabám
addikt
Szép vasárnap reggelt mindenkinek.
-
Ricardo
titán
Már egy ideje nem
Jó reggelt!
-
'reggelt!
mindenki alszik még? -
sajtee
őstag
Reggelt....
Rankesz: Úgy, hogy az egy szar.
-
nggabi
félisten
megtaláltam frgt:
-
r4z
nagyúr
Estét!
Finom ez a Becherovka Lemond
-
kutkut
addikt
Nálatok is esett? Mert itt biza gólzápor volt!
(holnap raknak fel jobb minőségű vidit)
Jah, többen félmeztelenül ugráltak a lelátón, pedig londonban is mínuszok vannak.Csirke: Írd meg a battlelog nick-ed, felveszlek.
Ranki: Tudod...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Iomega #41509 üzenetére
Viszont!
Ezt a T-home-os Android-os műsorújságot próbálta már valaki?
-
ch003067
addikt
úúúúúúr isten 3 órán keresztül toltam unokatesómnál a BF3-mat, és olan jól esett, hogy nem igaz
-
Ricardo
titán
Szerintetek eredeti?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest