- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
sajtee
őstag
válasz
hackeeeee #49657 üzenetére
Szevasz, heki.
Villanygitár, hülyezene, beisztok,oszt bebűnöztök... ááááááááááá!!!
ch... klasszikus gitárt nem vennék, ha fizetnének sem, akusztikust már igen. Te milyent árulsz? Akusztikust csak utólag akarok, ha már tudok gitározni, mert nem sok szám van, ami érdekel.
-
sajtee
őstag
-
Iomega
addikt
válasz
hackeeeee #49291 üzenetére
Ez nem a MÁV felelőssége.
Ott szoktam eljárni, nincs lámpa, se sorompó, de erre vonatkozóan, az ilyen jellegű vasúti átjárókra van egy bizonyos KRESZ szabály, amit be kell tartani.
A KRESZ be nem tartása eredményez efféle baleseteket.Ranki: Az igen, 30-ért nagyon jó.
Tata: Nem néztem előtte körül, csak jött egy hírlevél, abban volt benne, elsőre jónak tűnt.
-
Glatius
őstag
válasz
hackeeeee #49066 üzenetére
Én csak azokat a tranzakciókat adóztatnám meg, amit tovább tartanak 20 mikroszekundumnál!!!
Hogy a faßba va, hogy 100MIB/s sebességű adatkapcsolattal a péntek reggel indított átutalást hétfő este írják jóvá a számlán? Ha ki akarok juttatni az öcsémnek pénzt svájcba*, a leggyorsabb ha repülőre szállok, és kiviszem... szánalmas!nem véletlenül írtam kis betűvel
-
válasz
hackeeeee #48822 üzenetére
az elmúlt nyáron az oktogonnál árultak néhány i4 klónt - ránézésre románok voltak, és elnézést kérek a tisztes román állampolgároktól, nem általánosítok! - tört magyarsággal szólítgatták le az embereket, hogy vegyenek ájfónt, de valamiért senki sem vett...
mondjuk ilyen esetben eredetit sem vennék, még olcsón sem! -
rankesz
veterán
válasz
hackeeeee #48808 üzenetére
Hupsz, egy Embörös pizza befigyelt, megéri kicsit hájjal kenegetni a diszpécsert, hogy milyen durván megpakolják még ha akciós is... vették a lapot és nagyon durva cuccot küldtak... nem is tudtam megenni, pedig nam vagyok kispályás zabás
Persze azért 1-2 ser lecsúszott mellé...Most pedig levezetésképp megvettem ezt, és mindjárt meg is nézem.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR