Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
SZAVAZTATOK ???
Ha nem, akkor gyorsan tegyétek, és mindenki hozzon magával plusz egy embert , hogy nyerjünk ...
-
ch003067
addikt
Megjöttem
Ez marha jó volt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40384 üzenetére
Szerintem a 9,9mm-es SGS-hez képest az a 2,1mm plusz nem olyan számottevő. Legalább nem egy papírlapot fogsz majd a kezedben.
A hátlapot nem rakod rá, mindjárt a 10mm-n belül lesz.Igaz, hogy 4,3"-os a kijelző, de a HTC kicsit szűkebb az SII-höz képest, más a képarány, így kényelmesebb lesz a kézben tartanod.
Menjél mert még a végén bezár az orrod előtt a bolt.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40375 üzenetére
Nehogy várjál!
Besétálsz és az egyik értékesítővel lebonyolítod az adás-vételt, persze majd kiírja annak az értékesítőnek a nevére, akin keresztül rendelted. Megtudják oldani, ha jó kollégák, akkor megoldják. Segítenek egymásnak.
Tudod mikor várnék 3 napot.Még ma besétálsz a Euronicsba és ma már használhatod is a telefont.
-
hackeeeee
Jómunkásember
(#40372) bok92: Jaja...
-
bok92
addikt
Ó ba..ák meg,hogy az egyetemen nem lesz szünet...
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #40369 üzenetére
Hát igen, ezeknél megy a versengés, és minden eladott terméket annak írnak fel, aki eladta,/ügyfelezett, hogy meglegyen a kvóta... Ezért is van az, hogy bemész egy hasonló boltba, akkor az üzle 3 pontjából elindul feléd 3 értékesítő, és aki először leszólít jobb esetben az viszi végig az eladást...
Amúgy grat a telóhoz, kíváncsi leszek a véleményedre...
-
nggabi
félisten
meggyütt a hátécsém
meló után megyek érte...
mondjuk jól kezdődik, felhívtam őket h megjött e erre mondja a nő h jah meg csak azért nem telefonáltak mert nincs itt a kolléga akitől rendeltem... wtf
na mindegy, raz mire figyeljek? ilyen htc-s garjegy van?
-
Iomega
addikt
Vas megye.
-
r4z
nagyúr
Napot!
Szétfagytam hazafelé, bezzeg hó az nincs
-
Iomega
addikt
Feb. 20.-a körül már enyhe idő várható az előrejelzések szerint. Nappali csúcshőmérséklet 6 fok körül alakul.
-
BéHGT
senior tag
Ha már angol... Milyen komoly a kiejtés.
-
válasz
Weeman1 #40350 üzenetére
tudok káromkodni angolul, még egyszerűbb is ugye, mint magyarul!
mondjuk már nem dolgozom a rendőrségen, szóval kényszeredetten nem kell idióta külföldiekkel foglalkoznom! itt jegyezném meg, hogy amúgy semmi bajom a külföldiekkel, nem általánosítok, rengetek frankó ember van közöttük is, sokat - jól - ismerek én is! -
válasz
hackeeeee #40334 üzenetére
van néhány ilyen nyelvi történetem...
és valóban, főként a franciák nem akarnak más nyelven megszólalni, még akkor sem, ha amúgy profin beszélnek angolul...stb!
francia feljelentést tesz a rendőrségen, mert meglopták, és persze minden okmányát...stb elvitték, haza sem tud utazni! mivel franciául senki sem tud a rendőrségen, ezért a francia szépen elmondja angolul, hogy mi a problémája, mire a rendőrség illetékese megpróbál francia tolmácsot keríteni - elvileg hivatalosan is francia tolmács kellene, csak adott akadályoztatás esetén oldható meg más, a sértett által megfelelő szinten beszélt nyelv tolmácsával -, de karácsony lévén, egy hivatalos/szerződéses tolmács sem akar elérhető lenni, vagy vidéken van...stb! ez angolul közölve a franciával, aki szintén angolul közli, hogy ő csak francia tolmács fordításával hajlandó jegyzőkönybe mondani a vele történteket! 22 órától makacsul ült a rendőrségen 01 óra utánig, és sűsűn kérdezgette angolul, hogy mikor lesz már francia tolmács, mert angol neki nem jó, hiába beszél úgy "felsőfokon"! nem akarta megérteni, hogy karácsonykor nem szívesen dolgoznak a szerződéses tolmácsok - pedig tényleg minden lehetséges tolmácsot mozgósítani próbáltak -, inkább a családjukkal...stb töltik az ünnepet... 02 óra környékén engedett a makacsságából a francia - vélhetően rájött, hogy neki fontos a jegyzőkönyv -, és angol - magyar fordításban elkészült a jegyzőkönyv!
ettől már csak az volt szebb, amikor toporzékoltak, hogy az ő nyelvükön kérik leírni a jegyzőkönybe az általuk elmondottakat! aha, fordítassák csak le maguknak...ők jöttek az országba, nem pedig fordítva...
-
sagit
veterán
Első adag hólapátolás kész is...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sajtee
őstag
válasz
rankesz #40337 üzenetére
Óóójeeeeeee, EPIC FAIL!!
"Örökbe fogadta a szeretőjét a milliomos
Egy 48 éves floridai üzletember törvényesen folytat intim viszonyt 42 éves lányával. A milliomos az örökbefogadással szerette volna biztonságban tudni a vagyonát."Mi az isten ez??? 42 éves (örökbefogadott) lánya?? Azt a k**va...
-
sajtee
őstag
válasz
ch003067 #40333 üzenetére
Szervusz.
Lemérted? Én meg sem fogom ezt a szart... Brr,még mindig esik... Felesleges is lapátolnom.
hackeeee Nem igazán tervezem, hogy bármikor is mennék, de ha esetleg úgy lesz, akkor megtaníttatom velük, hogy beszéljenek, vagy kapnak a pofájukra
(És a francia csak egy példa volt)
-
ch003067
addikt
jó napot !!! eléggé behavazódtunk
4cm... eddig.
-
sajtee
őstag
válasz
hackeeeee #40330 üzenetére
Mi a nyáron horvátban voltunk, az érdekes volt...
- Do you speak english?
- Yes.
- Okay... (mondtam, amit kellett)
- Ööööömm, hmm... és elkezd félig szlovákul, félig angolul beszélni... [szerk. szlovákul?? horvátul, na!]
Normáilsabb helyeken viszont mindenki beszélte. Egyszer jöttek valami pincérek, akik nem ott dolgoztak, csak esemény volt és kellettek, mondom, gomba nélkül 3 pizza, azt hiszem, mix volt a neve. Felírja, utánaszólok, hogy gomba nélkül, kihozza, mondom, vidd vissza, gomba nélkül kértem. És "He don't say! He don't say!!.." fuck.
Egyébként pedig már elmúlt November, de ez még mindig a világ egyik legjobb száma...
-
-
sajtee
őstag
válasz
hackeeeee #40328 üzenetére
Nem a franciák az angolt, de ha bemegyek egy étterembe, megértik az angolt. Ha bemegyek egy hotelbe, megértik az angol. Inkább az angoltudásom fejleszteném, mint ilyen buzi világnyelveket tanuljak... Ha pedig kell még egy, valami ritkát (pl. japán, kínai, stb. , más európai országok nyelvei)
Szerk.: február 10. szerdára nálunk -26-ot mutatott. Leszarom már...
-
BéHGT
senior tag
Bp-Miskolcot 19-20 óra felé eléri a hó!!
-
sajtee
őstag
Ma beállít a tanár és megkérdezi, mi legyen a második idegen nyelv. Orosz-francia-német. LOL. Gyorsan rávágtam, hogy német, de nagyon nem tetszik ez a nyelv....
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40310 üzenetére
Nem az a probléma, hogy fizetős, mert ugye a benzin sem olcsó, így az utazásért is kell fizetni, de inkább arra áldoznék és egy szebb természetes környezetben korcsolyázok, mint egy városi műjégpályán.
A rohonci tó az nagyon szuper, egy szép völgyben helyezkedik el Ausztriában, ezáltal szélvédett is. De a Fertő-tó is kiváló. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ricardo #40292 üzenetére
Itt már nyomja.. Plusz hétfő-kedd tanítási szünet lesz.
-
sajtee
őstag
'napot!
Mehetek lapátolni a kurva havat
De előbb megy fel a MIUI
-
bok92
addikt
ÁÁÁÁ végre szóltak,hogy mehetek egy jobb koleszba!!
Aaa de boldog vagyok... -
Luissimo
veterán
hali,
mindenki aki fennvan a fácsén, az támogassa már a szavazatával az alábbi linken a Rotten Tomatoes nevű bandát, hogy felléphessenek a HardRockCafe-ban...egy ember csak egyszer nyomhat, ellentétben a magánélettel...
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40306 üzenetére
Mi is gondoltuk a Fertő , vagy a Rohonc-i tóhoz kimegyünk egyet korcsolyázni, de így ez elmarad. Bár van helyben műjégpálya, amit biztos, hogy takarítanak, csak az fizetős.
Ricardo: Ranki nyakába a gyerek, hóna alá csapja a kutyát, és hajrá.
-
Ricardo
titán
válasz
korpicschess #40303 üzenetére
Ez még nem olyan rossz. Majd ha lefagy, az mókásabb lesz.
-
korpicschess
veterán
Köcsög hó.
-
bok92
addikt
Egy percre kimentem az udvarra, és majd megfagytam...Nagyon hiiiideg van..
Maradok inkább a meleg szobában...
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen routert?
- Kerékpársportok
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic