- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Aktív témák
-
aggleány
addikt
tariattila, Iomega, Luissimo
Nem akartam túl rámenős lenni. A legjobb részről lemaradtatok. Az egyik beszólós versenyzőt kiállították, és a hsz-em végéről törölni kellett, amit neki címeztem. Egyetértettem vele, még hajlongtam is a nagy lelkesedéstől, ugyanis leírta a címzettnek, hogy nulla hozzáértéssel ne nyilatkozzon, és azért szidja a telót, mert csóró ahhoz, hogy olyat vegyen. Apró malőr, hogy önmagának címezte a hsz-t!
Érdekes, az én hsz-emre nem reagál senki. Talán mert a tényekkel nem tudnak mit kezdeni?
-
Luissimo
veterán
válasz aggleány #26494 üzenetére
trallalal :-
mondjuk a DAC -ok közti különbséget nem is említetted nekik, hogy méltó ellenfelük a csutkásoknak a zenelejátszásban.
akkor fontos, ha valaki ezen hallgat zenét.
bár, akiknek van, aszondják, hogy az egyesben jobb akusztikus tullajdonságok vannak.
(de ezt nemkell tudni a khon kurenciának :-) :-) ) -
twine
veterán
válasz tariattila #26492 üzenetére
Voltam párszor Rally-n, és az egyik szerelő"gyerek" RC helikopterezett.....Mutatta hogy úgy kezdődik a dolog, hogy van egy 3d-s szoftver, amit fel kell telepíteni a gépre, egy usb-s stick, és a távirányító.....! Először megtanulod irányítani számítógépen a távirányítóval a "helikoptert", majd pedig pár héttel később ha elég bátorságot érzel magadban, előveheted a "real" modelt, és szórakozhatsz vele.....Jóság ez így, hogy ne csapj földhöz hirtelen egy cca. fél gurigát....
....hááát leültem a laptop elé a távirányítóval.....pár órának el kellet telni, hogy fent tartsam a levegőben,,de a landolást ennyi idő alatt nem sikerült elsajátítanom,,,,Csúnya lett volna ha ezt a modellen gyakorlatozom
Amúgy sziasztok....!most értem be a melóhelyre nemrég....Reggeltől 3 nyomorult pc-t kellet otthon rendbe raknom,,,,,komolyan féltem akkoraporcicák ugrottak elő a gépekből, hogy olyat még nem láttam... Konkrétan küzdenem kellet ellenük....félelmetes volt.... -
aggleány
addikt
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #26492 üzenetére
Körülbelül.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #26487 üzenetére
Hogy tudnám már linkelni, le akarsz csukatni?!
-
Luissimo
veterán
Mi a korupció ?
Amiből minket kihagynak !pl. EZ !!
helyette kapjátok ezt :
"Kiszáll az ÁNTSZ a tanyára, hogy ellenőrizzék a kutak vízminőségét. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő kúthoz, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza az ellenőr az igazolványát.
- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak.
- Rendben van, maga tudja.
Az ÁNTSZ-es átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja:
- AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!" -
rankesz
veterán
válasz tariattila #26485 üzenetére
Asszem a tegnapi balulsült ufoleszállást lopom, az lesz az avatarom kedvenc torrent oldalamon Megadod hozzá a zengedélyt? Mondjuk ha nem, azt is lesz...om
Amúgy csak azt nem értem hogy honnan volt ann i zűd vére? Túl sok pályinkát ivott? -
rankesz
veterán
Jó is hogy kávékat linkelgettek, reggel khmmm. elb...tuk az időt és nem tudtam még inni.. Viszont egyáltalán nem bánom.
NA, megyek butikos szomszédolni, hátha főz nekem egy doppio ristrettot...
-
Ricardo
titán
válasz tariattila #26481 üzenetére
Kinek milyen jut
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #26481 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #26477 üzenetére
Ez is jó, csak ez mesterséges kreáció.
Aggleány: Biztos Atya őrangyala.
-
aggleány
addikt
válasz tariattila #26477 üzenetére
Ugye most már megvan az előző kávéban a pirossal bekeretezett részen a szemüveges, nagy bajuszú fickó?
Iomega
Már csak azt nem tudom, hogy ki volt hajlandó modellt ülni a csésze alján.
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #26474 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz aggleány #26472 üzenetére
Igen hölgyem. Sokszor az apró részletekben vesznek el, az igazán fontos dolgok.
Atya: Nézd meg a fotódat tüzetesebben. Egy arc tekintett rád , amikor készítetted a pikcsört.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #26456 üzenetére
Ha jól megnézed, egy emberi arcot lehet felfedezni a csésze alján , a kávé tetején.
Napot, hölgyem!
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz tariattila #26467 üzenetére
Na jó, ha nem maradt ki, az más. Kb. úgy néz ki a képen, mintha lenne vagy 2-3 ml az alján.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tariattila #26464 üzenetére
miért, a híg vödörrel iható német kávéról mi a véleményed? mi kóla helyett isszuk
467 tari kólát nem iszunk, meg akarom tartani a fogaimat és a vesémet.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
aggleány
addikt
válasz Ricardo #26437 üzenetére
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszi a kávét, jól jött.
tariattila #26456
Ezmiez??? Elfogyott a cucc a gépből?
Látom, azért tudod, hogy hogyan lehetne ebből a kis maszatból a csésze alján normálisan iható kávécskát varázsolni: "ufó és párduc ebbe belecsapna még 4-5 kanál instant cuccoc és rá 3dl tejet... ". Persze a kakaót kifelejtetted, de hát nem szabad telhetetlennek lenni.
-
tariattila
veterán
válasz Mr.Csizmás #26463 üzenetére
szomszédom méhészkedik... így rászoktam a mézre... bizonyos kávékba én is azt rakok
jóisaz
de a kávét főzni az bűncselekmény
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tariattila #26462 üzenetére
lehet mondjuk én az érzékelőket szoktam nézni, fujinak nagyon jók szoktak lenni (szerettem is a s8000fd-ben)
kávé: 0,5 dl lefőzött, 3 dl forró tej, 1 nagykanál méz enjoy, cicakávé
-
tariattila
veterán
ebből az arabikából még nagyobb adagokkal sem lenne gond... (kevesebb koffein, nagyobb íz-élmény)
ufó és párduc ebbe belecsapna még 4-5 kanál instant cuccoc és rá 3dl tejet...
Csizmi: a kompakt kategóriában biztos! ugyan azok a featurelistáik és még hasonlítanak is
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #26458 üzenetére
Mondjuk ha 2 óránként ismétlő kávét tolsz, akkor az úgy más. Egy rendes adagokkal estére elég furán néznél ki.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mr.Csizmás
titán
milyen szépen kinyaltad a csészét
oly + fuji rokonság? én csak a hassel + fujiról tudtam.
-
tariattila
veterán
-
Jadro
veterán
Ennek a mennyiségnek mi értelme? El sem ér a számig, mert felkenődik a csésze szélére. Ha meg mégis beér egy kicsi a számba, az arra elég hogy megtudjam, hogy miről maradok le. Mondjuk egy előny eszembe jutott: Az illatélmény. Na az nem lehet rossz. Hónaljba bekenve üdítő friss illat lehet.
-
tariattila
veterán
a későn érkezőknek egy saját gyártmányú ristretto
foto : sgs, CM7 rom, totál sz@r fényviszony,Csizmi: én arról tudtam csak, hogy a fuji és olympus valami rokonságban vannak
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #26453 üzenetére
Pedig vagyok, csak nem dumálok annyit mint
TeTi.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Iomega #26451 üzenetére
mivel buznyákok, USA vételes cucc csak ott garis, EU vételes csak itt....jóvan, olynál viszed a cuccot, és a papírt, akár dél-afrikában is beviheted szervizbe
tariati nekem volt egypár, Praktica LTL-3 + Carl-Zeiss 50/2.8 analóg, vmi noname 16megás pittyegő doboz , HP 735, fuji s8000fd, oly e520, mostmeg oly pen mini
azt ugye tudod, hogy a Fuji gyártja a Hasselbladnak az összes digitális cuccát, ők csak felcímkézik?
Jadro rég láttalak
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Mr.Csizmás #26449 üzenetére
ezzel lehet olyan képeket lőni mint egy SGS1-el ?
amúgy én is fuji/olympus lávör vagyok
igaz csak egy fuji finepix V10 -em van ... DE ámlávinit -
Iomega
addikt
válasz Mr.Csizmás #26449 üzenetére
Szép adag, lemondtál a Sony-ról?
-
Jadro
veterán
válasz Ricardo #26437 üzenetére
Na végre nem csak egy embernek hoztál.
Ez a Dropbox mekkora idióta. Egy barátom megosztott velem egy gigányi androidos programot, erre az én tárhelyemből ugyanúgy szépen elveszi azt az adatmennyiséget. Ennek így mi értelme?
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #26445 üzenetére
Az első felvonás még gyengébb volt. Mintha kifogytak volna a poénokból, vagy legalábbis, hiába hever a téma az utcán, mégsem látni ebből sokat.
Csizma Úr , mit rendeltél?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
jön a drágaszágom hétfőn kézbe is kapom
-
csabám
addikt
ÉBRESZTŐ MINDENKI. . . ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Iomega
addikt
-
nggabi
félisten
hoppá hoppá winamp frissítés a markecen. 5dodoert eq? a kis hullarablók
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
jólhergelt!
köszi a sokféle kávét....
Csirke most kapirgálja össze az ennivalót
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
jó reggelt!
dagi: visszakértem a lóvét a tpt tokért mert nem jött sz@r se, az antennás kínai meg azt mondta h várjak még. írtam neki h várok de ez akkor is sok idő... te mit írtál az usb jigesnek?
"szenyor dzsíííí"
-
Iomega
addikt
Jó reggelt!
Good morning!
Buenos días!
صباح الخير!
Добрай раніцы!
Goddag!
Magandang umaga!
Huomenta!
Bonjour!
Bo día!
Καλημέρα!
בוקר טוב!
गुड मॉर्निंग!
Goedemorgen!
おはようございます!
Góðan daginn!
早上好!
Dzień dobry!
Доброе утро!
Buon giorno!
God morgon!
صبح بخیر!
گڈ مارننگ
Guten Morgen!
Habari za asubuhi!
Dobré ráno!Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
sagit
veterán
BackStab HD 1 dolcsi a marketen... szvsz annyit bőőőven megér
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Ricardo
titán
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz korpicschess #26435 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
korpicschess
veterán
Reggelt.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nggabi
félisten
és jó reggelt kutya
"szenyor dzsíííí"
-
Iomega
addikt
Jó éjszakát!
Good night!
ليلة جيدة!
Dobrou noc!
Godnat!
Magandang gabi!
Hyvää yötä!
Bonne nuit!
Καληνύχτα!
לילה טוב!
शुभ रात्रि!
Goede nacht!
Góða nótt!
夜良い!
אַ גוטע נאַכט!
晚安!
Gute Nacht!
Godnatt!
Buona notte!
Спокойной ночи!
خوب شب!
Noche buena!
God natt!
Лаку ноћ!
Đêm!
좋은 밤 되세요!
Lahko nočAnnyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
aggleány
addikt
válasz korpicschess #26425 üzenetére
Ééééééééééééés megvan a győztesünk!!! Korpi a nyerő!
Remélem, ízleni fog.
-
aggleány
addikt
válasz Mr.Csizmás #26422 üzenetére
Az a baj, hogy fotózni sem igazán volt lehetőség, mert folyton mászkáltak az emberek, és nem tudtam őket egyszerre félretologatni és kattogtatni.
Virtuális palacsintát kap, aki felfedezi a legnagyobb égést, amit az egész alatt láttunk. Az egyik képen található az érdekesség. Nem bírtam kihagyni.
-
aggleány
addikt
válasz tariattila #26419 üzenetére
Én is kérek, én is kérek! Szépen!!!
Ajánlom nagybecsű figyelmetekbe jelen cikket. Én voltam a fotós. Kritizálni is szabad, érdekelne a véleményetek. Nem én válogattam a képeket.
Az oldal bal oldalán pedig ott figyel az itteni hasznos progis cikkem tökéletesített változata.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #26418 üzenetére
csináltam nekedvaló ajándékot is [link]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #26416 üzenetére
inkább lökj egy giftet..
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #26414 üzenetére
idéfigyééjjjééééé mentálhigiénikus !
most csináljak neked is egy gifet?
-
aggleány
addikt
válasz tariattila #26413 üzenetére
Á, én ennél érdeklődőbb vagyok. Megkérdeztem, hogy miért nem ajánlotta ő. Most várok.
korpicschess
Persze, hogy aztán szaladj jelenteni a modkerbe, hogy privátot adtam ki!
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #26413 üzenetére
nédd az öreg hogy tolja a szlenget..
aggleány.. írd már le nekem pü-be..
-
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #26353 üzenetére
-
aggleány
addikt
válasz tariattila #26410 üzenetére
Kiráááááááááály!!! Így már értem, eddig nem tudtam, hogy miért van ez.
Képzeljétek, valaki lecseszett priviben, mert nem az a telefont ajálottam egy kérdezőnek, ami szerinte a legjobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #26408 üzenetére
(néha elvisz 1-1 Elvis-t)
Aktív témák
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest