Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Höpp! Idetaláltam.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
Lassan belakom az új romomat. Jojóznak a szemeim. Valaki mondja már meg hogy az a tetves spb mobile shell hová teszi azt a wallpaperjét, amit alapból beállít. Az az egy dolog ér valamit az egészből.
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #220 üzenetére
Én is legyaktam mindent, még a belső tárhelyet is formáztam. Na majd meglátjuk mit tud, de már kezdem unni ezt a sok romolgatást.
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #229 üzenetére
Most ettem pizzát, ne emlegesd, mert kiteszem és lesz egy új pizzám.
-
Jadro
veterán
Van a családban X10 mini. Aranyos, de nálam használhatatlan kategória. Zsebben tök jól lehet hordani mondjuk, de böködős kijelzőnek szerintem kicsi. Van akinek nem. A 4-es kijelzőt tepsinek tartottam régebben, még a 3,7-es Omnia2-nél is húztam a számat. Mára változott a helyzet. Jó ez a 4-es, semmi gondom vele.
-
Jadro
veterán
Ennyi pénzért persze teljesen jó a blade. Az SGS kijelzője viszont klasszisokkal használhatóbb. Persze ennek ára is van.
SGS-re meg kell egy jó kis védőtok (ez a Cool mesh case vagy mi a neve) és amellett hogy védi is, elrejti a nem túl jól sikerült hátlapot. Még a telefon vastagsága sem lesz sokkal nagyobb, a kézben tapadása meg sokkal jobb lesz.
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #946 üzenetére
Világmegváltó alkalmazásnak tűnik így elsőre
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #952 üzenetére
Masszív öcsémé is, de ránézésre az az anyag nem túl bizalomgerjesztő szerintem. Ettől még jó. Lehet hogy egy kis disznózsírral felpolírozva jobban nézne ki.
-
Jadro
veterán
Most ez a két telefonom van. SGS és E52. Hááát van egy kis különbség. (Az E52-t cég adta.) Mondjuk mindig az E52-vel alszom.
Az E52-höz adtak autós tartót is, szuperül passzol bele az SGS. Cool case tokkal meg is szorul picit, nincs az a döccenő hogy kiesne. Tökéletes!
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #1025 üzenetére
Akkor lehet hogy kipróbálom. Majd ha a miniben belefutok olyan dologba amit nem bír lekezelni.
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #1144 üzenetére
Felrázod, leteszed a sört az alátétre és nyitod. Sssssssssszzzzzzzz! Mered vagy nem?
-
Jadro
veterán
Ajajj kell ez az SGSII. Kár volt videókat nézegetni.
-
Jadro
veterán
Felpróbálom a JVK-t mindjárt, kíváncsi leszek.
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #1889 üzenetére
Hát izé. Cyanogen 7 lett végülis. Még hegesztem, de elsőre nekem nagyon tetszik. Power gombbal profilváltás... Nagy okosság, ez kellett nekem.
Na majd meglátjuk még ha elkezdem matatni.
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #1891 üzenetére
Megyek is a JVK-ra, az a cyanogen állított egy nagy csapdát. Nevezetesen nem olvastam előtte hogy a külső kártyámat felejtsem el alatta. Én meg nem akarom. Pedig nagyon fasza kis cucc lesz ez, figyelni fogom.
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #1893 üzenetére
Sőt, multiorgazmusom volt, mert a JVK sem jött be. Holnap visszaimidzselem a jó kis JS8-at vagy mi volt fent. Egyetlen értelme az volt a dolognak, hogy megtudtam: Nekem tetszik ez a cyanogen, csak meg kell várni amíg rendesen összerakják SGS-re is.
Tapasztalatszerzős nap volt.
Szerk: Miáu rommal érdemes próbálkozni? ( Na majd holnap utánanézek. )
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #1895 üzenetére
A másik topik nem bírta volna el a multiorgazmust.
Ma nem tudom mi lesz a telefonal, tesztelem. Holnap viszont berúgok az biztos.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #1900 üzenetére
Nem. Multiromolást tartottam. ( Bármit is jelentsen ez a szó. )
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
Itt van az itthon maradottak meetingje?
A pálinka már itt sorakozik nem messze tőlem, de még egyelőre csak szagolgatom. Jó kis szilva típusú. Vezetnem kell még, na de utána felpörgetem az eseményeket.
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #1926 üzenetére
Nem is tudom mikor ettem utoljára pizzát. Mondjuk tény, hogy nem saját készítésű volt.
-
Jadro
veterán
Megvolt az első pálesz. Kövessetek! Éjfélkor a sokadik után, közösen feldobjuk a JVB romot! :
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Bármit lehet, de nekem most csak pálinka van. A vörösbor ment a pörköltbe. Mondjuk éjfélkor karaokézni fogok, de majd közben romolok is. Úgy az igazi.
Szép ez a készülék, akármi I5, akár nem.
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #1954 üzenetére
A Te új avatarod viszont felemelő. Everman jut eszembe róla mindig.
Fogy a pálesz
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #1961 üzenetére
Ledobta a bőrt.. Na beverek még egy utolsó pálinkát és elmegyek nyilvánosan kornyikálni. Egyszer megvadulok éééééén... További erőt, egészséget úg a magam, mint a családom nevében.
-
Jadro
veterán
Sok volt a pálesz és még több a viszki, de élek. Világosodott mire hazaértem és csicseregtek a madarak. Mint régen, amikor még fiatal voltam.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #2423 üzenetére
Elvileg tw4 ez már, de amikor leszedtem, akkor bizony egy touchwiz3 nevű cuccot töröltem. Szóval a fene tudja, de lehet hogy ez még mindig az a tw3,5-nek nevezett valami.
szerk: OFF-ba tettem
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Everman #2550 üzenetére
Valahol produkálni kell a fejlődést. Kicsit a tojás és tyúk esete a dolog. Ha nincs vas, minek olyan programot fejleszteni, amihez ez kell? Az más kérdés hogy kell-e mindenáron ennyire nyomatni a dolgot. Lásd még megapixelek, teljesen hasonló téma.
FRG: Gratula a kitüntetéshez! Mit veszel a pénzen?
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #2675 üzenetére
Mostanság már én sem azért romolom a telefont mert nem jó az ami van. Csak kell a változatosság.
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #2726 üzenetére
Mondjuk nem kerülnék Sapp kezei közé, de ide kevés amit mutat. Hegyomlás ugyan meg bikaerős, de az állóképessége nem túl acélos.
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #2730 üzenetére
A szeme fölé kapta, ott nincs izomtenger. Simán kidőlhet szerintem.
Lassan a körmére nézek én is a CM7-nek, mi változott a legutóbbi próbám óta. Most a Criskelo vagy mi romot istenítik odaát akkuidő szempontjából. Lehet hogy a héten romolok akkor megint...
-
Jadro
veterán
válasz Oppenheimer #2767 üzenetére
Ezt írtam is. Vagy itt, vagy odaát. Kollégám olvasta valahol hogy akkor is szívja az akkut a gmaps ha nem használod, úgyhogy az én romomban most nincs is. (GB alatt)
Nem is merül jobban mint a normális. Mondjuk gáz azért, lehet felteszem majd próbaképpen. Max. leszedem ha beakad.
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #2775 üzenetére
Mesélj egy kicsit hogy bírja úgy általában a szifon? Egyenletesen merül? Neked hiszek.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #2786 üzenetére
Hú az nem rossz. Nekem egyébként is a 3G játszik, wifi szinte sosincs bekapcsolva. Nem panaszkodok mondjuk, mert kicsit húzósabb használattal is marad a nap végére 30%, de azért ez jobban hangzik.
Már volt ilyen perverz álmom hogy kipróbálom az i4-et, de sajnálok ennyi pénzt adni érte.
-
Jadro
veterán
válasz ForRedGlory #2788 üzenetére
Nekem sosem számított hogy egy telefonnak milyen rajongótábora van és mennyien használják. Magamnak veszem. Illetve abból a szemszögből jó ha sokan használják, hogy nagy az júzer támogatottság, sok program van. Ez tetszik az SGS-ben is. Az apple politikától nagyrészt hányok, de még ez sem tartana vissza.
A korlátozások végülis kikerülhetők JB-vel, úgyhogy maga a vas rendben is lenne, (a normális homescreent hiányolom) csak az az ár. Félre tudnám tenni, de sajnálom rá. Ennyit egyszerűen nem ér egy készülék sem szerintem.
Még gyári állapotban használod vagy már "romoltad"?
Na elzúgok haza.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #2811 üzenetére
FRG már olyan régi bútor, hogy akkor még nem volt érintőkijelzős telefon. Ezért kapott 3210-est.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest