Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #49439 üzenetére
Nem bírod a sört? Vagy csak szorulást okoz?
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #47244 üzenetére
Nem akar majd beszélgetni. Szótlanul erőszakol meg.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #46487 üzenetére
"ittam nektek kávét!"
Slágergyanús mondat.
sagit: Verd át, menj el otthonról!
-
Jadro
veterán
válasz
rankesz #45850 üzenetére
Első éjszaka még nem volt jegelve semmi és kb 1%-ot esett. Nálam pont a romhoz adott kernelnél volt ugyanez. 100-ről 42-re esett éjszaka.
Siyahnál első éjszaka 1%-ot esett amikor még nem volt jegelve semmi. Most jegelgetek, meg olvasgatok erről még hogy mi maradt ki. Szerintem nem kernel probléma egyébként ha ébren marad. Megtalálni mondjuk nem sikerült hogy mi tartotta ébren, mert nem tudtam reprodukálni. A megszokás nagyúr és nem vesződtem sokat, tetem alá Siyah kernelt. Ebben van sok governor és lehet variálni.
-
Jadro
veterán
válasz
rankesz #45832 üzenetére
Ne lihegd túl azért. Ez is díjköteles, akárcsak a bankkártyás fizetés, csak eddig más fizette ki. Mindenhol összehúzzák a nadrágszíjat. Nem mellesleg már másik két távközlési szolgáltató régebben bevezette ezt az eljárást. Egyik a telenorvég vállalat, a másikat most nem tudom hirtelen. (Tán a jupszi? )
Egyébként ugyanez a bankkártyás móka is. Számtech boltban általában ugynaezért nem tudsz kártyával fizetni, így olcsóbban tudják adni kicsit az alkatrészeket. Persze bemehetsz mondjuk mediamarktba és megveheted drágábban, de fizethetsz kártyával. Szóval a végén úgyis te fizeted a tranzakciós díjat.
hackeeeee: Nem csak távszámlán műxik. Mobilt pl a my-t-mobile-lal is be tudod fizetni.
-
Jadro
veterán
Feleslegesen csinált hülyeséget, nem is értem mire volt jó.
-
Jadro
veterán
A rohadt esti sör mindenképpen rá akar venni egy wc túrára, de egyelőre a lustaságom nyer. Még jó hogy a mobil mindig kéznél van. :-) + jó reggelt!
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
korpicschess #45000 üzenetére
Na és mit nyertél? Reggelt!
-
Jadro
veterán
válasz
hackeeeee #44761 üzenetére
Az oké, csak hogy tegnap este még olcsósított volt, ma meg már ismét egy ezres. Sagit szállította a megoldást.
Viszont az a vicces, hogy pont tegnap este variáltam a lejátszókkal és tesztelgettem, majd arra jutottam, hogy kellene nézni valami nekem tökéleteset. A Powerampot már használgattam és az ára miatt hagytam a francba. Most meg feldobta és megláttam az árát. Eldőlt a kérdés. Szóval mázlim volt, mert nem vadásztam rá.
-
Jadro
veterán
Na megvettem a powerampot. Sokáig hezitáltam, próbáltam kiváltani, de végülis beadtam a derekam. A zene mindenek felett.
-
Jadro
veterán
válasz
hackeeeee #44450 üzenetére
A probiotikum az antibiotikum mellé erősen ajánlott, hogy az emésztőrendszert ne készítse ki az antibiotikum. Mondjuk nálunk a gyerek kap probiotikumot. Ha nem szedsz antibiotikumot, akkor sem árt a dolog.
-
Jadro
veterán
Mondja már meg valaki hogy mi szükség van a Note 10.1-re? Szinte egy az egyben ugynaz mint a Tab2 10.1.
-
Jadro
veterán
válasz
hackeeeee #43994 üzenetére
Kell a Blue mobile mellé.
Ez T-s, a másik vodás. A Telenorhoz meg betársulhatna az Auchan.
-
Jadro
veterán
Fogjátok fel úgy, hogy a tél utolsó támadása. Már nem olyan erős és holnap úgyis elolvad minden és jöhet a tavasz. A tél meg bekaphatja.
-
Jadro
veterán
Iphone típusú gáztűzhely. Ezek a Kínaiak mit ki nem találnak.
-
Jadro
veterán
Aloha! Steve Jobs es társai filmet nézek. Pirates of Silicon valley.
-
Jadro
veterán
Adtam vért. Ihatok sört?
-
Jadro
veterán
Van nekem egy Huawei Ideos S7 slim kütyüm jejeje.
Mondjuk ferdítek, mert nem az enyém, csak megkaptam egy évre.
-
Jadro
veterán
válasz
korpicschess #43179 üzenetére
Az a kurva tejeskávé...
-
Jadro
veterán
Tavasz van! Örülünk Vincent! - Na csak gondoltam jelzem hogy élek.
Hétfőtől már netem is lesz, meg ajándék tabletem és akkor majd nem hagylak titeket szó nélkül.
(Most nincs netem, ezt is offline írtam és elküldtem postán...
)
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #35578 üzenetére
hülye
-
Jadro
veterán
Na megjött a pizza. A nap fénypontja.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #35316 üzenetére
Már csak egy kicsivel kellett volna többet inni és törölve lenne az egész este.
Ettől még mondjuk szarul lennél ma...
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #35176 üzenetére
Oké, lehet ezt még fokozni.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #35106 üzenetére
Ez a kávé nekem is nagyon tetszik, tolnék befelé vagy hármat.
Dolgozom én is, bár nem túl nagy a lendület. Csinálom amit kell.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #34910 üzenetére
Kb nekem is. Erőt gyűjtök a zuhanyzáshoz és az ágybavánszorgáshoz.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
nggabi #34842 üzenetére
A maga korában nem volt rossz, bár lehetett azért hekkelgetni hogy minden pöpecül menjen. A rezisztív mivolta miatt viszont nem elég úgy simogatni mint a kapacitív kijelzőt. Home app van rá, cserélhető a gyári. Az android mindenképpen jobb választás.
Kiborít ez a karácsony. Már reggelire pogácsát eszek fasírtgolyócskákkal és ez csak fokozódni fog a nap folyamán :-)
-
Jadro
veterán
Boldogat mindenkinek! Pálesz szem előtt. Este kóstoló, de csak módjával.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #34573 üzenetére
Az már akkor volt, amikor vízszintbe raktam a kiscsajt. Még bennem volt a pörgés.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #34384 üzenetére
Egyelőre nem, de ez hamarosan megváltozik. Konkrétan költözök oda. Csoportosulás beleférhet. Ma néztem a cégnél a Bp-i kollégákat, elég elterjedt az S2.
-
Jadro
veterán
Én 5 perc alatt jégtelenítettem (-8fok) Így hó nélkül nem vészes, csak körbefújom jégoldóval és kalap kabát. Belül meg felkapcsolom az ipari széltolót a pára ellen. A rádióm viszont nem akar beindulni mínusz fokokban.
CD megy, utána meg már a rádió is. Szerintem amikor átváltok cd-re, akkor issza a bemondó a melegítő páleszt és mire visszakapcsolok már tud beszélni.
Na indulok nagyfaluba, vigyázzatok a topikra!
-
Jadro
veterán
Hóhelyzet van: [link] Mondjuk nem értem így elsőre, hogy került oda. Ez egy közepes emelkedő és ahonnan jövök onnan jön a busz is.
Emellett ma reggel még egy gyereket is kiszedtünk az összetört kocsijából, mert a jeges-havas úton gyorsabban ereszkedett a lejtőn mint ahogy kellett volna. Nekicsattant a jobb oldalon egy autónak, az átdobta az út bal oldalára ahol egy vízelvezető árokban bukfencezett egyet és félig talpon ugyan, de seggel előrefelé állt meg. Szerencséje volt a gyereknek hogy be volt kötve. Az anyagi kár jelentős. Ezt nem fényképeztem le, mert miután kiszedtük, nem találtam helyénvalónak fényképezni.
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #34084 üzenetére
Ez szerintem sem vicces, inkább szánalmas. Mondjuk a kérdező a szánalmasabb, mert a kérdezettnek lehet, hogy esélye sem volt az életben egy nagyobb IQ szint elérésére. Aki kérdez, annál viszont nem túl magas a léc a viccek minősége terén.
Pláne hogy már elcsépelt dolog ez Szalacsi meg társai után.
-
Jadro
veterán
Namost mindenre lehet példát hozni és annak az ellenkezőjére is. Van aki iszik, dohányzik kávézik és 9x évesen hal meg. Ettől még meg lehet halni cigi, kávé és elkohol nélküli is sokkal hamarabb. A genetikát kihagytátok, (menjetek el egy érrendszeri kivizsgálásra, az lesz az első kérdésük hogy volt-e infarktus a családban) ami az egyik fő összetevő. Ehhez jön az életmód. Különben meg sokat számít a mérték. Lásd vörösbor, vagy éppen a kávé. A sörben is vannak olyan anyagok, amik jótékonyan megelőzik az Alzheimer kór kialakulását. Igaz hogy napi 20 hektó sört kellene meginni hogy a megfelelő adagot bevigyük, de ez részletkérdés.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
Ahoj! Köszi a bundáskenyér tippet, az volt a reggeli.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
Reggelet! Ma úgy alakult, hogy már egy órája nyomom a melót. Mennyi ember van már ilyen korán is az utcán.
-
Jadro
veterán
Heppiborzdéj az érintetteknek!
Icsi: Kemény vagy. 1 kor még talpon, negyed hétkor meg már talpon.
-
Jadro
veterán
A Google legújabb találmánya, a böngészőkbe építhető „Native Client” (röviden NaCi) ( Dedicated to Xnace
)
-
Jadro
veterán
Nem rossz, bár ez nekem túl batár már. A forma viszont nagyon szép. Belül meg szuper. Kíváncsi leszek élőben a kijelzőre. (Tudom, ez is csak pentile.
)
-
Jadro
veterán
válasz
hackeeeee #32896 üzenetére
Napi használatban van, szuper cucc. A legjobb, hogy tegnap öcsémnél is csak lazán indítottam és felmásoltunk pár képet. Csak wifi meg böngető kell hozzá gépoldalon. Szóval 5*.
Ez a tékasztorik oldal ez nagyon nagy. Azóta is ezt olvasom. Na jó néha dolgoztam is közben.
-
Jadro
veterán
Kicsit vicces azért. Pont a fő másolók-koppintók. Mondjuk akkora piac, hogy sok dolgot megtehetnek.
-
Jadro
veterán
válasz
rankesz #32716 üzenetére
Nálam ilyen gond nem volt. Jókedvű volt ma és alig párszor kellett csak fenyegetőznöm hogy otthagyom egyedül ha nem jön már.
Az oviban feldöntött amikor guggoltam és átöltöztettem és ez marhára tetszett neki. Persze volt közönség is, ami csak fokozta a hangulatot, így nagy derűben váltunk el.
-
Jadro
veterán
Ó itt csodás az idő. Szél szinte nulla, dél felé nézve egy felhősáv vége látható, ami mögül már ki is kandikált a nap amikor jöttem, északra a Mecsek fölött meg nincs egy deka felhő sem. Ideális, leszámítva hogy csak 5 fokot mutatott az autó hőmérője. Na de nem akarok telhetetlen lenni, egy decemberi reggeltől nem rossz ez sem.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #32568 üzenetére
Látod... Így összességében tetszik, hogy feltolom és erre meg megnő.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest