- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
no, vettetek már végre egy RENDES telefontot ? :-)
-
David75
őstag
válasz
tariattila #27998 üzenetére
Kell egy dizájnos fémes 4"-os telefon erős hardverrel. Lehetetlen küldetés...
-
David75
őstag
válasz
tariattila #27993 üzenetére
Nekem pont a lekerekítés tetszik. S2-t biztosan nem veszek mert a formálya nekem vállalhatatlan. Nagyon unalmas és műanyag.
Iomega: Hát olyan 150-et max. De az se baj ha 80k-ból megúszom
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #27991 üzenetére
ott épp halrudiról álmodott...
nem lácc? tőtötte
David! ma telenorvégoknál pont ezt a kettőt vetettem össze... (S2 vs. Sensation)
a htc-k baromira tetszenek... de ez a kunkori szélű kijelző botrány! soha nem kellene
az S2 pedig még mindig odab#sz... még fogásra is jobb a sensationnál -
David75
őstag
Nagy valószínüleg a mostani wp7 mezőnyből nem veszek semmit mert nem adtak ki semmi értékelhetőt. Így viszont biztos hogy az androidnál maradok. Végig néztem a főbb gyártókat de sehol sincs normális telefon. A galaxy R már majdnem jó de az is ronda, a sensation tetszik a legjobban azért az árért meg s2-öt kapok ami meg nem tetszik
Sose lesz normális telefonom már...
-
r4z
nagyúr
Ajj, kedvem támadt megint megnézni mindet
-
David75
őstag
válasz
philoxenia #27978 üzenetére
Körülbelül ez az álmom.
David75
ehogy én borzasztóan kapitalista vagyok, kikérem magamnak. Elkötelezett híve vagyok ennek a fajta rendszernek.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #27978 üzenetére
+ linux majd később...
bok92: Hátte'?!
Hogy találtál ide? És mióta bujkálsz itt?
Halrudit szereted-e? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kutkut #27977 üzenetére
Egy rendszer mind felett... Winydóz?
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #27975 üzenetére
operációs rendszerek 1 a tantárgy neve.
-
kutkut
addikt
válasz
philoxenia #27971 üzenetére
Most derült ki, hogy elmarad az az egyetlen órám...
Azért a mail se semmi:
"Tisztelt Kollégák!
A szombati operációs rendszerek 1 óra betegség miatt elmarad.
Tudom, hogy ez nagy törést okoz mindenkinek, de tessék megpróbálni kiheverni.
Teljesen megértem a dühöt, az elkeseredettséget és a csalódottság érzetét, ez ilyenkor természetes. Amennyiben nem tudják elképzelni, hogy mi mást csinálhatnak az óra helyett, úgy tudom ajánlani 10 órától a Story5 tévén az Új Szuperbuli című produkciót Galambos Lajcsival és vendégeivel. Ismétlés délben.Remélem mindenkit elér levelem. Kérném, hogy terjesszük az igét széles körben, nehogy véletlenül valaki bemenjen mégis, mert akkor
a) mérges lesz, továbbá
b) lemarad lajcsiról." -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #27972 üzenetére
Nekem ez kéne....
-
kali8n
aktív tag
válasz
CHIPman #27967 üzenetére
Szerintem már nincs annyiért, hiszen most 117 900 Ft 1év bolti garival, úgyhogy...de nem ezen fogunk összeveszni
-
r4z
nagyúr
Rohadt jól néz ki ez a Rezound. Mondjuk ez a Beats Audio felesleges szvsz.
Ennyit tudtál felhozni ellene, a Beats meg amúgy is kikapcsolható
Élőben nem merted a szemembe mondani, vagy tényleg nem találtál rajta fogást?dzsíííí: Ha egyszer elpacsálja az S2-t és a GN-t kijelző tekintetében, akkor elpacsálja, ez száraz tény
-
xnace
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #27944 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Végre Fekete Lacinak is lesz megfelelő telefonja....
-
xnace
őstag
Most olvastam el az SII 1. hszt. Respect FRG
-
-
David75
őstag
válasz
kutkut #27924 üzenetére
Azt hittem én vagyok idióta mert nem vagyok képes hátteret beállítani mert semmi sem tetszik.
rankesz: Ez inkább arról szól hogy inkább a fontosabb tesztekmaradjanak, a i4s teszt biztos többeket érdek. (Bár mondjuk arról annyi kéne hogy legyen a teszt hogy siri,gyorsabb lett,kamera minősége és ennyi)
-
rankesz
veterán
Csak köményen!
Amúgy érdekes dologra lettem figyelmes: a Mobilaréna címlapján a felső 4 kép ugyebár az utolsó 4 tesztet, bemutatót mutatja. Na most. 4. képen ott a 4s, holott már rég ki kellett volna tolódjon az utána levő Note, és BT headset tesztek miatt. Hmmm, very interesting... Éljen sokáig a szerkesztők MacBookja!
-
rankesz
veterán
válasz
David75 #27916 üzenetére
Nexus live wallpaper eszi az akksit, nem?
Egyszínű fekete háttér POWA!
Nálam mindig ez lesz a vége, sőt, pár hete már a win "hátterem" is sima fekete.
Szerk: szegény rákok! Épp' tegnap néztem a Bolygónk vándorai 1. részét, amiben bemutatják a tarisznya vagy milyen rákok viszontagságait, Durva!
-
sajtee
őstag
Jó reggelt
-
David75
őstag
válasz
kutkut #27914 üzenetére
ízlés dolga. Nekem nem való olyan rendszer ahol van háttérkép mert nem tudok mit kirakni. Mindenfajta tájkép meg absztrakt szar számomra giccses, meg nem engem tükröz. Nem fogom kirakni a kedvenc focicsapatom, autóm meg semmi ilyet mert az is béna dolog szerintem. Nem fogok kirakni ilyen hú de jó csajokat se mert nem azok a fajta lányok tetszenek, meg barátnőm is furán nézne, na meg azt hinnék azután vágyakozom. Barátnőmet se fogom háttérképnek kirakni mert az már tényleg a legbénább dolog szerintem. Meg magamat se mert annyira mégsem vagyok egoista. Valószínüleg én vagyok sík hülye de sajnos ez van így marad a szürke felületen színes mozgó csíkok.
-
kutkut
addikt
Reggelt! Látom, meg se szólaljak a miui-val...
Ranki: Pedig..............................
-
David75
őstag
válasz
aggleány #27910 üzenetére
A kijelző háborúról az a véleményem hogy az alapján kell választani hogy milyen felületeket fogsz bámulni. Tehát wp7-nél egy superamoled tökéletes választás mert mindenhol ott a fekete szín. Androidnál nekem inkább ips lcd kéne, de egy samoled vagy samoled+ is olyan szép hogy számomra nem kompromisszum.
-
aggleány
addikt
válasz
David75 #27908 üzenetére
Hidd el, hogy van, akinek ez a százegynéhányezer forint nem téma. Nekem sajnos az, és részletre vettem az SGS II-t, de teljesen megfelelt volna egy kisebb, egymagos gép is, de olyat nem gyártanak ilyen SAmoled Plus kijelzővel.
Amikor megláttam a Galaxy W-t, teljesen felvillanyozódtam, hogy na végre, ez is ugyanolyan, csak kisebb, de nem. Pont a kijelzője más.
Én sem ismerek mást, akinek tetszene a TW4. Ezek szerint a Samu csak nekem csinálja!
Milyen rendesek.
Nekem a mostani TW4-ben nagyon tetszik, hogy már mappákba lehet rámolni az appokat a menüben is, ez nagyon hiányzott, nagy rendezkedős vagyok.
A Sense nekem sem jön be, pedig sokaknak az az etalon.
Razi
Most olvasom a RAZR tesztjét, az sem rossz kütyü.
-
David75
őstag
válasz
aggleány #27907 üzenetére
Nem nézem le csak buta dolognak tartom ha valaki ekkora összegnél nem elég körültekintő. Amúgy ez is első vélemény amit hallok hogy a tw4 tetszik valakinek. Nekem nagyon nem, sőt kövezzetek meg a sense se tetszik. Nekem az alap androidos ui tetszik ami a nexus s-en van. X3-ra is ilyen launchert-t raktam fel meg annak idején az sgs-re is.
Persze az x3 is csak azért gyors mert csak a legszükségesebb programok vannak rajta és nulla widget.
-
aggleány
addikt
válasz
David75 #27906 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy le kellene nézni bárkit is, mert van egy rossz döntése, amit később ki akar javítani. Vagy ha igen, akkor nyugodtan megpróbálhatsz lenézni engem is, mert én az SGS II-t azért vettem meg, mert gyönyörű a kijelzője. Ha van ugyanilyen szintű kijelző mondjuk 3,5"-osban, amihez a teló egymagos, 1 GHz-es procival, és ugyanazzal a launcherrel (mivel nekem nagyon bejön a TW4), akkor olyat vettem volna. Mivel ilyen nem volt, kénytelen voltam megbarátkozni a 4,3"-os kijelzővel.
Ilyen ájfonszidást ne írj, mert majd kapsz az arcodra, olyat nem szabad. Idejön nekünk valami kukkoló ájfonéktól, aztán majd leshetsz, hogy hogy mertél ilyesmit írni arra a kínai vacakra.
-
David75
őstag
válasz
aggleány #27905 üzenetére
Nem akarok lenézni senkit de akinek annyi esze van hogy vesz egy sgs2 árkategóriájú cuccot és utána jön rá hogy ez neki nagy, és utána még ace-re vált annak pont mindegy. Mivel ebből kiderült hogy azért vett sgs2-t mert hallotta hogy az két magos meg ilyen meg olyan fasza cucc, meg az is kiderül hogy neki nincs is szüksége highend telefonra hiszen beéri egy ace-el.(szerintem még csak okostelefonra se biztos hogy szüksége van bár inkább egy ace vagy gio vagy valami hasonló cucc mint valami symbianos vagy zárt cucc mert a droid jóval gyorsabb meg kezelhetőbb)
Ezt nagyon halkan írom de az ideos x3 ügyesen használva majdnem hozza egy iphone 3g szintjét.
-
aggleány
addikt
Értem. Ezzel én is valahogy így vagyok, ha megoldható, akkor inkább új legyen. A barátnőm viszont nagyon szereti megvenni az én telefonjaimat. Meglátja nálam, nézegeti, nézegeti, aztán pár hét múlva már kisírja, mert az neki kell.
David75
Már nem tudom, hogy mit nézett helyette, azt hiszem, valami kisebb Samut, talán Ace-t. Azért az SGS II után a Huawei elég durva váltás lenne.
rankesz
Az ilyen gyertyafényes romantikát inkább hanyagolnám.
Már lassan 10 éve Pesten lakozom, úgyhogy a Kecskefalvi ismerősök már nem túl aktuálisak, egyetlen olyan emberke maradt, akivel össze szoktunk futni, ha arra járok.
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #27900 üzenetére
Neked is véglény.
Cica: Neem, pedig ott nem mondhatod hogy nincs gyertyafényes romantika!
Amúgy a kecsói homecoming gondolom nem csak a támátóre korlátozódott... -
aggleány
addikt
válasz
rankesz #27861 üzenetére
Ottan is jártam, de nem szoktam temetőben randizni.
xnace
Most akar valaki eladni egy SGS II-t, a "Melyik okostelefont vegyem?" topikban láttam. Sajnos már nem emlékszem, hogy ki volt, de az nem tetszett neki, hogy ronda nagy lapát, kisebbet akar helyette. Megkérdezzem?
Ricardo
Cicás kávé nincs? Ehhez nem merek hozzányúlni, ott figyel a kutya.
És mint tudod:
Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron