Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klarsa
tag
válasz zoleeno1 #8545 üzenetére
Ha jól emlékszem neked is volt bajod a SoD-al a jb óta megoldódott a probléma? Vagy még mindig a WakeLock-ot használod? Igazábol a SoD miatt szeretném kipróbálni a jb-t!
Ha esetleg nekiállnék a napokban a spanyol jb feltelepítéséhez melyik odint használjam? Ez jó: Odin3 v1.3 vagy újjab kell? Most 4.0.4 van fent (eMMC Brickbug check progi szerint bricbug mentes a telóm) kell a jb előtt wipe-okat csinálni? Bocsi a felesleges kérdésért csak nincs kedvem most a fórum keresőt használni, mert nagyon lassú az oldal.
-
zoleeno1
veterán
Igen volt/van bajom a SoD-dal. Leak alatt a wake lock megoldotta, több mint 2 hétig nem volt SoD-om vele. 2 napja raktam fel a final JB-t, azóta nem volt SoD-om, de ez még nem jelent semmit, régebben is volt, hogy 1,5 hétig nem jelentkezett. Én is kb azért raktam fel, hogy teszteljem. A wake lockot persze nem használom most. Biztosat 1,5-2 hét múlva tudok mondani ez ügyben.
Odin: Én mindig az 1.85-öt használom.
A wipe-ot én ajánlom... Sokan tették fel nélküle az S8-at, elvileg működik rendesen. De én elfogult vagyok a témában, mindig wipeolok romcsere előtt Ha biztonságos a chiped, akkor papíron nem brickeled a telódat, gyakorlatban meg 2 perc feltenni mondjuk egy PhilZ kernelt, ami 4.0.4-hez való. Úgy meg biztos nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
pavika
tag
válasz clip086 #8556 üzenetére
Itt a link:
Wanamlite_XWLS8_23 toggles
Csak simán cwm-ből felteszed. Lesz egy advanceS appod és itt tudod beállítani, hogy mi és milyen sorrendben kell. Még zseblámpa is van a gyorsgombok közt. -
pvt.peter
őstag
Hali!
SGSII (i9100) -on melyik most a legfrissebb gyári ROM?
Kies szerint 4.0.3Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
zoleeno1
veterán
PhilZ-cwm6-XWLPW-DBT-2.7.tar.md5 - odinos verzió
PhilZ-cwm6-XWLPW-DBT-2.7-signed.zip - cwm verzióIgen, ez után lesz root is. Amint ez megvan ments efs mappát és tárold több helyen! (mail, felhő, pen, stb)
-
zoleeno1
veterán
AllianceROM i9100 JB V6.0
[AllianceROM][6.0][26.01]LS8-Make it how YOU want itLatest Official JB LS8
Deodexed, rooted, zipaligned
Ficetos TWRP kernel (you can change to what you like after install)
Stock Themed
Alliance ROM Customizer with root browser from ficeto
AllianceOTA
Alliance Control
6 Lockscreens - Ripple, Circle, Jellybean, Blackberry 10, Acer, LG Optimus
20 optional and orderable dropdown toggles including multiwindow, smart stay etc
4 Lockscreen Shortcuts on Ripple
5 battery options
Information Ticker on Ripple
Ripple Toggle
Choose ANY INK COLOR!!!!
Choose ANY color Toggles
Choose ANY color Toggle Text
Toggle Text On/Off
Toggle Indicator On/Off
Choose ANY color statusbar (Thanks Legendk95 for help)
Choose ANY transparency level for statusbar
Choose ANY color for dropdown background
Choose ANY transparency for dropdown background
Choose ANY color statusbar clock
Choose ANY color dropdown clock
Choose ANY color date
Choose Centre/Right/No clock (Thanks AOKP)
Add small/large AM/PM to statusbar clock (Thanks AOKP)
Add small/large day of week to statusbar clock (Thanks AOKP)
Brightness slider On/Off
5 icon JB lockscreen (added phone and mms) (Thanks atl4ntis)
Toggle for CRT
Toggle for Browser Edge Zoom
SMS to MMS Auto convert - 250
Recipient limit - 400Hide options for:
Statusbar alarm
Statusbar Bluetooth
Statusbar SoundToggle options for:
Low Battery Popup
Full Charge Notification
USB Connect Sound
Lock Screen Torch
Long Press Skip TrackPopup Browser
Long Press back to kill
Disabled Scrolling Cache
Smartstay
Unplug wont wake
4 way reboot
Modded Camera from jobnik
Build prop tweaks for touch and smoothness
Multiwindow with edit apps
4 way rotation
Lockscreen set to 2 way rotation only
Call recording
No home button lag with double tap intact
[ Módosította: mukibuci ]
-
st3
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg nagyon merül az akkumlátor JB alatt és melegszik a készülék a kamera mellett.
Eddig a Wanam vonalat követtem, nem is volt vele problémám, munkaeszköznek használom a készüléket folyamatos Wifi és 3g –vel.
A 12.8 Wanam -ot használtam már megjelenése óta és gondoltam most felrakom az XWLS8 JB -t.
Természetesen a Wanam –al kezdtem, telepítés után arra lettem figyelmes hogy a kamera mellett melegszik a készülék, ekkor már tudtam hogy a proci, azaz valami fut a háttérben.
800-1200 között ment folyamatosan a proci.
Megnéztem az akkumlátor alatt lévő folyamatokat, ott a Média folyamatosan futott ami ébren tartotta a készüléket.
Feltoltam az Omega_v19.1_XWLS8 is és ezzel is e volt a jelenség.
Ezek után elkezdtem keresni a com.sec.android.providers.downloads –ról mit is írnak, miért fut ez az alkalmazás. Sok helyen azt olvastam hogy TB –vel le kell tiltani és megoldódik a probléma stb, sajnos ez nem igaz, de a lényeg hogy van erre egy megoldás a Rescan Media ROOT apk, ami nálam meghozta a megoldást. -
vrgkrisztian
aktív tag
az új teljes offical 4.1.2ben nincs benne véletlenül a "water ripple" effekt? az,ami az s3ban is bennevan nagyon tetszik,és örülnék,ha benne lenne (tudjátok,a feloldóképernyőn...[link])
valamint megszűnt már a home gomb lag?(igen,visszaolvastam,és tudom,hogy ki lehet kapcsolni a voice talkot,de a lag is eltűnik? )[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz vrgkrisztian #8567 üzenetére
életlenül benne van
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Valamelyikőtök használ 64GB-os micro sdhc kártyát a szeretett telefonunkban?
Én csak úgy tudom, hogy 32GB-ig kezeli...
Jövőhétem veszek egy 32 est, de ha kezeli a 64-es akkor inkább azt.
-
-
vrgkrisztian
aktív tag
SoD-okkal mi újság a JBben? remélem kijavították,ha egyáltalán szoftveres/kernel a probléma forrása...
(ebben is visszaolvastam,de több embertől kellene visszajelzés,hogy tudjuk,mi újság) -
Szelley
senior tag
Asszem read-onlyba teszem magam, nem idegesítem magam az oldalanként 3szor előforduló "felrakta-e már valaki a JB romot" kérdéseken
wanam üzemidővel jövök majd, eddig másfél nap, 2óra+ üzemidő, 46%-on :p -
zoleeno1
veterán
válasz Ateszpapa #8569 üzenetére
Csak 32GB-ig kezeli papíron, de haveromnak van 64-es és simán megeszi azt is. - szerk: kungzi kolléga meg is erősítette
(#8570) Muffi: Annyira bírom, amikor ilyet kérdeztek Erre nem lehet válaszolni, kinek mi jön be. Más a témájuk, kiegészítő appok, stb. Erre magadnak kell rájönni, hogy mire van szükséged. Egyébként a főzöttek közül az AllianceROM i9100 JB V6.0 még az egyetlen, ami tele van már azokkal a futureökkel, amikkel a leak volt, nemrég linkeltem, ott a leírás. Üzemidőről, stabilitásról nem tudni még.
(#8573) vrgkrisztian: [link]
(#8575) Weeman1: nem is írtam sehol, hogy Weeman1 neked fel kell rakni!!! Egyébként mi volt a gond vele? Mert én lehet kipróbálom.
(#8576) Szelley: meg tudlak érteni
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Sziasztok!
Van nálam egy S2 és szeretném frissíteni. Telenor függő. Felajánlja a kies, hogy van hozzá frissítés... Ezen még GB 2.3.3 van. Melyiket akarja majd feltenni? Most éppen biztonsági mentést csinálok rajta, azért nem tudom megnézni...Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
zoleeno1
veterán
válasz K e n y a #8578 üzenetére
4.0.3-at fogja feltenni...
(#8579) nfsu17: ne bizonytalanodj el, kizárt, hogy Pannyony kiadta volna a JB-t- (#8582) nfsu17: ja hogy úgy(#8581) Weeman1: Nem hangzik jól... No majd ha valaki felpattintotta írjon.
[ Szerkesztve ]
-
-
K e n y a
tag
válasz zoleeno1 #8580 üzenetére
ohh, köszönöm! Azért vagyok elbizonytalanodva, mert wifin engedtem neki a szoftverfrissítést, végig is ment látszólag, de semmi sem változott. Gondoltam megpróbálom ezzel a fos Kies-sel... Nem akarok mókerolni nagyon, mert nem az enyém és nem szeretnék papírnehezéket venni x ezerért...
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
Az "természetes", hogy 20 perce csak előkészíti a bizt.mentést? Vagy lehúzhatom, azt előről...
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
eladogeppc
veterán
Nekem a Spanyol JB-vel annyi a tapasztalatom, hogy felrakás után 100%-os akkuval reggelre 35% lett....
Futó folyamat: Android rendszerAzóta újra maxra töltöttem, reboot, most nem látszik hiba.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
etooo
senior tag
válasz zoleeno1 #8580 üzenetére
Nem teljesen Alliance rom, de Neat rom 4.2 lite-ra raktam fel az Alliance mod-ot ([link]), és a multiwindow-t leszámítva a többi mod jól működik.
Fogyasztásban eddig csak az alvós részét "teszteltem", az a leakhez képest nálam jó, 15 óra alatt merült 6%-ot (2g-n, sync on, wifi/gps/bt off). -
schulzz
tag
Sziasztok.
Odin al fel szerettem volna tenni a gyári romot és ezt a feliratot kaptam :S"firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies and try again"
téglásítottam???
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Miért nem lehet megérteni, hogy az android rendszernek kell legalább 2-3 merülés-töltés mire megtanulja rendesen kezelni az akkumlátort? Sokan jönnek itt, hogy felraktam ezt meg ezt a romot és nagyon merül... Teszteljétek 2-3 merülés-töltésig, és ha utána is zabálja az akksit, akkor se biztos, hogy a rom a bűnös, lehet valamelyik app. Szóval tesztelés, tesztelés, olvasás
(#8596) schulzz
Download mode-ba(hangerő le+home+power) volt a telefon? Ez érdekes, ilyet még nem láttam...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest