Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz Ateszpapa #3369 üzenetére
most elkezdtem felrakni a disaster romot.az felmegy.korábban a cm romokkal volt ez.most majd erre próbálom feltenni újból.
szerk: disaster után sem megy fel.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
zack
nagyúr
válasz Ateszpapa #3452 üzenetére
Én inkább azt mondom meg kell venni mindent ami nem irreálisan drága. Ami nincs elrugaszkodva a magyar keresetünktől, azt célszerűbb inkább megvenni. Nova Prime 700ft környéke., de ez minden nap megkönnyíti a telefon használatot, és ha instabil az egész Androidot húzza magával. 1-2 proginál 2-3k felett azonban érdemes elgondolkodni, főleg ha nem frissül sokat, soha nem akciózzák, és nem váltható ki mással.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Szelley
senior tag
válasz Ateszpapa #7144 üzenetére
Nincs 3 fájlos TMH rom. felraksz egy 3 fájlos 4.0.3 romot, majd ha felment arra rakod az 1 fájlos TMH product codeos romot!
(#7143) logarithm: elég lóf*sz az üzemidő JB-vel...4.0.4 wanamon az üzemidőm! Enyhén szólva is odapörköl a mai JB romoknak :S El sem merem képzelni egy Régi XWLA4 Gingerbreaddel mit művelne a telefon...6-7órás kijelzőidő?![ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Ateszpapa #7144 üzenetére
Köszönöm, akkor hiába is keresgéltem..
Találtam egy 3 fájlost, azt felraktam, és utána a TMH-s is.
Most már mehet a szervizbe.
Szelley: Azért mert használtan vettem és az előző tulaj beregisztrálta, és nem érem el, hogy törölje.
Így meg sajna marad a bolti szerviz.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz Ateszpapa #8569 üzenetére
Csak 32GB-ig kezeli papíron, de haveromnak van 64-es és simán megeszi azt is. - szerk: kungzi kolléga meg is erősítette
(#8570) Muffi: Annyira bírom, amikor ilyet kérdeztek Erre nem lehet válaszolni, kinek mi jön be. Más a témájuk, kiegészítő appok, stb. Erre magadnak kell rájönni, hogy mire van szükséged. Egyébként a főzöttek közül az AllianceROM i9100 JB V6.0 még az egyetlen, ami tele van már azokkal a futureökkel, amikkel a leak volt, nemrég linkeltem, ott a leírás. Üzemidőről, stabilitásról nem tudni még.
(#8573) vrgkrisztian: [link]
(#8575) Weeman1: nem is írtam sehol, hogy Weeman1 neked fel kell rakni!!! Egyébként mi volt a gond vele? Mert én lehet kipróbálom.
(#8576) Szelley: meg tudlak érteni
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest