Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jessus81
tag
milyen szerencsém van....
belakom 1 nap alatt az omegát, erre most látom, hogy szépen be van égve a status bar...
most mehet vissza minden, és jöhet a szerelő :'(((milyen a tapasztalat? a szervízfutár nézi a számlálót?
[ Szerkesztve ]
PSN: Thorpapa
-
Szelley
senior tag
válasz Jessus81 #9301 üzenetére
gyári romot pakold vissza, első hozzászólásban megtalálsz mindent! Előtte nullázz a már fentebb 2-szer is linkelt programmal! Háznál javítást igényelj, 20-30 perc alatt kicseréli!
tolj egy cwm mentést és akkor semmi gond nem lesz a belakással következő alkalomkor![ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
HEEEELP
asszony telójára feltettem odin-al ezt:
I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME.tar.md5simán csak a PDA-hoz betallózva.
Valami jó régi custom GB ROM volt rajta...Hát, nagyon nem indul... kék forgó izé, samsung felirat, előről... Nagyon örülnék valami segítségnek
szerk: kép:
(az a fail felirat valami hülyeség a másik COM porton)[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz killerjohn #9307 üzenetére
mennyi időt vártál azzal a samu logóval? Mert az első boot jópár perc lehet. Ha már 5-6 perce nem indult el, akkor belépsz recovery-be és wipe cache+wipe dalvik cache.
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
-
CyberJedi
tag
válasz killerjohn #9309 üzenetére
ha nem indul el a fentebb írt wipe után sem, rakd újra a rom-ot. Ha ez sem segít, partícionálással együtt tedd fel, de ekkor egy deka adat sem marad rajta (csak a memória kártyán). Így már működnie kell.
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
CyberJedi
tag
válasz killerjohn #9310 üzenetére
nyugi!
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
Jessus81
tag
nektek volt már olyan, hogy az sdre átpakolt programokat nem látta reboot után??? baromi idegesítő...
ha el akarom indítani, írja, hogy nincs fent, viszont mikor telepíteném újra akkor meg le kívánom cserélni?a cwmes backup az asztalt is menti? ikonok, mappák?
-
zoleeno1
veterán
válasz killerjohn #9313 üzenetére
külső sd cardod van?
-
zoleeno1
veterán
válasz killerjohn #9316 üzenetére
ha valami mégsem lenne kóser, csak annyit kell tenned, hogy wipeolsz megint recoveryben, majd a külső sd kártyáról, szintén recoveryben installálod ezt: [link]
-
zoleeno1
veterán
válasz killerjohn #9318 üzenetére
Ez tulajdonképpen a gyári kernel, csak rootolva, exfat támogatással, bug javításokkal. XDA-n megtalálsz mindent a leírásoknál.
gyári nekem kb addig van a telefonomon, ameddig felment a rom (már ha nem eleve rootolt romot rakok fel ) szal ebben nem nyilatkozom
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
-
zoleeno1
veterán
válasz killerjohn #9321 üzenetére
Nálam is lecsengett már ez a romoljunk minden nap mánia, ha találok valami stabilat jó ideig az van fent nincs mit!
-
Nimda
addikt
Jól látom,hogy a hivatalos JB az akksiidön kivül nem jobb a leak-nél? (talán még a SoD is gyógyulni látszik)
-
Land
veterán
válasz zoleeno1 #9267 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de nálam tegnap délután hasonló történt. Ébresztett a telefon. Kinyomtam, majd fél órára rá semmire nem reagált. Se a gombok nem világítottak, semmi. Közben folyamatosan töltőre volt dugva. Aztán Power hosszú nyomásra restart. Most volt először ilyenem, másfél éves a telefon. Resurrection Remix 3.1.3 van fent, mely leaked JB alapú. Nem gondoltam volna, hogy másfél éves telefonnál ilyen előfordulhat. Bár lehet ROM hiba is...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
corvin1984
tag
Hali!
Tudna nekem adni valaki pár linket, ahol angol/magyar leírást találok a frissítésekről stb? Vásároltam egy használt S2-őt, amin a test 4.1.2-es FW van emiatt KIES-el nem frissíthetek majd a hivatalos verzióra, ezért ODIN-t kell majd használom, viszont előtte szeretném "megtanulni", hogy ne legyek full hülye és nehogy tégla legyen a vége.
Ilyenekre gondolom, hogy nem tudom mi az a PIT fájl, mikor kell re-partitiotion (elvileg akkor, ha nincs PIT - na jó de miért?); stb ,stb.
Köszönöm a segítséget.
-
livanka
csendes tag
Szeretném pendriveként használva a microsdre 4 gigánál nagyobb mkv fileokat pakolni. Van rá valami megoldás? Előre is köszi a segítséget!
-
Jessus81
tag
Omega v19.2:
Ma reggel izgalmassá tette a készülődést a bölcsibe:
- tegnap már észrevettem, hogy menűből mikor lép ki az asztalra a toucwiz leáll üzenet jön... meg néha lag.
- ma reggel ugyanilyen volt, de nem jött vissza az asztal
- aksi ki, vissza, majd samsung lógónál nem ment tovább
- akis ki, vissza, majd elment a sétáló robotig, ott stop, majd újra samu lógó
- aksi ki vissza amíg lányom felöltözik, kb 6 perc
- samu lógó, sétáló robot, elindul, elkezdi tölteni a vidgeteket, majd újra boot
- samu lógó , sétáló robot, elindulást követően widgettek be, és azóta megy....röviden ennyi....
-
lacam
aktív tag
Bakter, az ilyen (rém)történetek miatt tartom távol magam az összes custom ROM-tól.
Tényleg nagyon jók lehetnek, egy rakat új feature-t aktiválnak, amit a telefon tud(na) de le vannak tiltva. (fogalmam sincs miért) ezért maradok a gyári OS-nél....ha rakoncátlankodik, akkor is....ha nagyon nem tudok együtt élni a fagyogatással (SOD), akkor könnyes búcsú a telefonomtól.. (jöhetne már a gyári magyar JB független telefonra)No, lassan 4 órája lenn van a töltőről, 7%-ot esett a töltöttségi szint, kb 10perces kijelzőhasználat - kevés rádió - kevés Wifi / mobilnet (ezeket csak akkor kapcsolom be, a kell) mellett.
Az USBStorageUnmounter androidos process teszi a dolgát, ébrentartja a telefont (200MHz-n pörög a CPU folyamatosan, egy pillanatnyi DeepSleep sincs...így -merem remélni- SOD sem lesz). Nem kellett más, csak hogy konnektáljam/diszkonnektáljam az OTG-n lógó pendrive-omat.
Meglátjuk meddíg húzza így a felefon....2-3napos uptime kizárt, de ha nap végén még használni lehet, bírja az akku, akkor így használom.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz corvin1984 #9326 üzenetére
#1. hsz megvolt?
lacam
Ha nem használod izomból, akkor ki fogja bírni.
És így még sod-od sem lesz nagy valószínűséggel.[ Szerkesztve ]
-
tsabo_84
csendes tag
Sziasztok!
SOD témához csak pár gondolat, a tapasztalatok gyűjtése miatt...
Gyári független, 1 éves telómnál 5 napja jelentkezik a jelenség, napi 1x (ebből eddig 2x éjjel, úgyh volt öröm!)
A legutóbbi SOD: éjjel 75%-on a teló, reggel már bekapcsolni sem tudtam: 0%! "Nappali" SOD-nál csak kb 20% akkuesés szokott lenni.
ROM: gyári JB LEAK, Philz Roottal, Jeboo v1.1a kernellel
Olvastam, hogy legtöbb esetben új telókkal fordul elő a dolog, és inkább függőkkel. Na most az enyém sem nem új, sem nem függő. Csak a sztori teljessége miatt: volt egy USB csati csere 1 hónapja, de a SOD csak 5 napja jelentkezik. Legutóbb egy hónapja ROMoltam, szóval semmit nem változtattam a rendszeren, ami indokolná a SOD-ot. (alkalmazásokat nyilván telepítettem, de ez bezavarhat?!)
Ma feltelepítem az itt olvasott Wakelockot, aztán meglátjuk. Következő lépés a spanyol JB (vagy a magyar majd egyszer ) -
mfranky
őstag
Aha...majd egyszer a magyar JB... nem is értem, volt már ilyen valaha, hogy jött frissítés és nem egyből nyomták ki minden országnak folyamatosan? Komolyan nem értem mi értelme van visszatartani ennyi ideig a frissítést...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Muffi
aktív tag
válasz Jessus81 #9328 üzenetére
Ilyet nekem is csinált meg 19.1esnel hogy kikapcsolt es samu felirat volt csak...en csak ugy oldottam meg hogy csinaltam a backupot majd utana full wipeoltam es restoreoztam...fasza volt suliba menni 50% os aksival...
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
lacam
aktív tag
Ribútoltam. A lock, az USBStorageUnmountter, - amiért újralőttem- eltűnt. Túl gyorsan merült. 4 óra, 15% 10 perces kijelzőhasználat mellett. Természetesen, már megy is deepsleep-be, az "Ébrenlét" sor is cakkozódik az akkuhasználati grafikonon.
Reménykedem abban, amit az előző post-ban olvastam. Lehet hogy a torrent kliens akadt be?! (bár ezidáig még nem volt vele baj)
...de ha még egyszer "SOD-olódik"........földhözvágom! (najó, nem...)
[ Szerkesztve ]
-
kopi73
tag
válasz killerjohn #9307 üzenetére
Ennek a végéről töröld le az md5-öt: I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME.tar.md5
Így nézzen ki és akkor menni fog :I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME.tar -
zoleeno1
veterán
Ha közben töltőn volt, akkor elvileg nem lehetett SoD, mert töltés közben nem tud deep sleep-be menni a teló.
(#9328) Jessus81: Sokszor írva volt már. Nem kell az akksit ki-be rakosgatni, elég, ha ha hosszan (8mp) nyomod a power gombot.
(#9334) tsabo_84: Nem te vagy az első olyan ember itt, akinek régebbi készüléke van, tökéletesen működött, egészem addig, amíg be nem került a szervizbe... Ott cseréltek benne valamit, azóta SoD...
De igen, +1 (#9337) Szelley-hez, tegye fel mindenki az S8-at, akinek SoD problémája van.
-
zoleeno1
veterán
válasz Szelley #9342 üzenetére
Elékpzelhető... nekem is cserélték anno, amikor a SoD miatt volt garban (eredménytelenül persze), sőt annak is, aki írta itt a topikban, hogy azóta jön a SoD, mióta szervizben volt. A neve most nem ugrik be ha megfeszülök se, sorry
-
Szelley
senior tag
Btw. Január 6-án rendeltem ebay-ről microsdhc kártyát, 20,5 dollárért. 32 GB Class10-es, viszont noname. Tegnap kaptam meg, kaptam hozzá egy noname SD átalakítót is, és mikor kihúztam a kártyát belőle, akkor láttam meg hogy Samsung Microsd-ről van szó! Röviden, 4400Ft-ért vettem egy 32gigás Samsung microsd-t
-
-
Szelley
senior tag
29,62 Gigát lát belőle, 1080p-s videót akadásmentesen vesz fel rá.
-
kungzi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest