- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
Jessus81 #11088 üzenetére
2 hónapja használok ilyen tokot, de én szerencsére nem tapasztaltam még kopást. A por valóban alámegy, viszont mikor ritkán leveszem, akkor "finoman" letörlöm róla. A semminél még akkor is jobb a tok, bátran le merem tenni a telefont az asztalra vagy bárhova. A keret pedig valóban nem fém, hanem műanyag.
-
havri1
félisten
válasz
Jessus81 #10973 üzenetére
Én csak az alap beállításnál (wifi/speciális) az alvónál a mindig -et átváltottam soha -ra
Így ha ébred a kiejlző, kapcsolja a wifit. Altatásnál meg pár perc után lekapcsolja. Ilyenkor a mobilnet megy. Mondjuk én most nézem, nem is 3g-n, hanem fix 2g-n használom csak -
he.david01
csendes tag
válasz
Jessus81 #10263 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy én még egyszer neki állok egy ilyen rootolásos romosgatásos dolognak!
Rájöttem, hogy ez nem nekem való... Jó volt szép volt.. de kész ennyi befejeztem. Most még egyszer utoljára megcsinálom, hogy eredeti vissza rárakom a JB-t és kész.. Titanium backupot nem csináltam.. Szóval az elmentett játékaim is kuka, sms-esek stb... De a képek, zenék, videók eddig is megvoltak és nekem az a lényeg!
Vagy max ha már tényleg nagyon tudok
-
Jessus81
tag
válasz
Jessus81 #9497 üzenetére
első hiba:
videólejátszó nem megy...
Flashed 7.45.............Video player no longer works......back to Philz new one......all fine again
Just had a look through the fix-permissions.log and found this.........
(660)
/system/app/VideoPlayer.apk does not exist (226 of 246). Reinstall...
Changing permissions for: /data/data/com.sec.android.app.videoplayer from 'rwxr-x--x' to 'rwxr-xr-xmegcsináltam ezt, de semmi...
-
haligali72
aktív tag
-
haligali72
aktív tag
-
Szelley
senior tag
-
kungzi
veterán
válasz
Jessus81 #8866 üzenetére
csinálj egy gyári visszaállítást. akár beállítások menüből is. hátha
Más:
Nézzétek már meg a Sammobile-t! Minden romot töröltek
Amúgy nekem még mindig az az érzésem, hogy ez a spanyol rom még mindig nem a végleges végleges frissítés. Elég karcsú lenne a Samsungtól. S3 Miniben alapból benne vannak a ripple effect, a videó közbeni fénykép készítés stb. Meg akkor már kijött volna több országba is, nem csak egybe.
-
logarithm
őstag
válasz
Jessus81 #8708 üzenetére
A philz az inkább a stockra hajaz, de cwm van és ott kis extra funkció(k).
A siyah jelenleg még "béta fázisban" van xxlsj-re készült, inkább a dorimanx v7.44-et raknám ha már választani kéne, természetesen xwls8-ra.
Ez az utóbbi két kernel, jobban testre szabható az stweaks nevű programmal sokkal több extra funkciót tartalmaz.Személy szerint jó most nekem a philz.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest