- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
cundeyy #16489 üzenetére
Köszönöm, de részemről tárgytalan már az a rom. Néha jól tud jönni egy-két feature, de mikor túlzásba esnek a stabilitás rovására, akkor én már menekülök, ugyanis a későbbi release-ek is ugyanilyenek lesznek. Wanamé az alap, minimálisan belenyúlt, minden szinten stabil és használható rom. Alapnak 100%-osan tökéletes. CM9-eknél meg mindig van ami nem jó, nem úgy működik, naponta új kiadás, stb. Nyár van, ha folyamatosan ezzel foglalkozik az ember nem jut idő sört inni. Most hogy számomra fogyasztásilag is toppon van a teló, nagyon megvagyok elégedve az ICS-vel, nem kell CM9.
-
mfranky
őstag
válasz
cundeyy #9730 üzenetére
Hmm... a gyárit nem tudom összehasonlítani a Sennheiser-rel, mert nem is lehet
De hogy gyáriból én egy gramm mély hangot sem tudtam kicsikarni, az biztos... hiába raktam a Bass-t a max-ra, semmi... szerintem meg ahhoz képest, hogy a "világ legjobb okostelefonjához" adták a fülest...elég tréfás.... -
DarkGubi
aktív tag
-
mfranky
őstag
válasz
cundeyy #9726 üzenetére
Megy. Én egy Sennheiser MM200-assal használom, zenét hallgatok, telefonálok BT-n keresztül. Gyári lejátszóval és Poweramp-al is működik.
Azt nem tudom, hogy Poweramp vagy ICS fíícsör, de ahogy emlékszem amikor GB-t használtam, zenehallgatás közben ha jött egy hívás, utána nem folytatódott a zene... de most már ezzel sem kell foglalkozni, ott folytatja, ahol abbahagyta.... szóval mégegyszer, jó a BT ICS alatt... -
DarkGubi
aktív tag
válasz
cundeyy #9726 üzenetére
Ezt a HS végződést sokan összetévesztik. Nekem a béta ICS-ekben sem volt gondom a Stereo BT fülesekkel. A véglegesben ugyan még nem próbáltam, de a bétában ment, itt is mennie kell.
Azt, hogy lehet-e statikus ip-t adni, jelenleg nem tudom kipróbálni.
Habár mindenki telefonján máshogy viselkedik a hivatalos ICS (nekem minden jó), én azt mondom próbáld ki. -
DarkGubi
aktív tag
válasz
cundeyy #9720 üzenetére
A BT 3.0 HS nem a HeadSet-et jelöli, hanem a High Speed-et. A stereo BT-s headsetekkel nincs gond.
-
KKevin
tag
válasz
cundeyy #9720 üzenetére
Ez nem beállítás kérdése. Nagyjából úgy néz ki, hogy beállítasz egy adott hangerőt, majd mikor csörög a telefon, az első 1-2 másodpercben halkan szól, majd mindenféle átfedés nélkül felugrik a beállított hangerőre és onnantól kezdve már azon a fix hangerőn csörög végig. Arra a klasszikus emelkedő hangerő beállításra sztem nincs lehetőség gyári ROM-on.
Aktív témák
Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest