Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ujtzjani
tag
Boldog nyulat mindenkinek.
Lenne egy kérdésem. Odinnal KH3, KI4, majd Kiessel ICS-re frissítettem, és kies előtt kaptam boot loop-ot, megoldottam nem volt gond de nem volt kéznél a jig-em és most az ics-nél néztem 1-nél van a számlálóm. Hogyan tudnám ezt nullázni mert most így a jig nem működik.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
csutkaa
senior tag
Sziasztok!
milyen 16GB vagy 32GBos kártyát ajánlotok az S2höz?
-
fecs
senior tag
Én is megörültem anno a gyári panoráma lehetőségének. Amikor viszont megláttam a kész kép méretét, akkor áttértem a Pano-ra.
Ilyen képeket lehet vele csinálni.Pixel 6a
-
fecs
senior tag
válasz csutkaa #12805 üzenetére
Én a Class10-es kártyákat javaslom. Ilyen méretnél nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt írsz rá pl egy 4Gb-os file-t.
Az ilyeneket één ebayről rendelem.
16Gb Class10-es Samsung - kb 7500 Ft
32Gb Class 10-es Samsung kb 13500 Ft.
Ezek postával kerülnek ennyibe.Pixel 6a
-
Psytech
őstag
A linkeiddel csak az a baj, hogy még itthon is olcsóbb és még gari is van rá úgy 5 év
Ha jól tudom, akkor ennél még olcsóbbak is vannak, pl 32 GB-os Samsung CL10-ből láttam már gyári garisat 10ért is...És nem mellesleg 100%, hogy eredeti terméket kapsz a pénzedért, nem holmi kiskínai által gravírozott noname kártyát, aminek a sebessége egy CL4-essel egyezik meg...
(#12814) lefkosia például igen De aqua-nak sem kerül 1-2 napnál tovább a beszerzése a dolognak. Aztán ha nem akarok postaköltséget fizetni akkor úgyis személyesen megyek be érte. De a lényeg, hogy itthon hivatalosan olcsóbb mint ebay...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Csak néha olvasgatok bele a topikba, de létezik már normális ICS? Amit én is fel tudok tenni, sima 4 fájlos
esetleg ha van normális, de nem ilyen formátumban, akkor egy türelmes ember jelentkezhetne segítség gyanánt
Vagy maradjak a mostaninál, ami még a 2.3.6"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz HUTCHDB #12816 üzenetére
de gondolom ics-re kell rátelepíteni ugye? vagy rátolhatom erre is?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Psytech
őstag
Ne érts félre, nem akartam támadó jelleggel írni a dolgot
Csak úgy nagy általánosságban idehaza is "olcsók" a Samsung kártyák, nemrég még bevezető áron volt a cl10 32 giga tíz rongyért és semmiben nem marad el egy kingston vagy sandisk kártyától. Csak pofátlanság, hogy ebayen is drágábban árulják mint helyben tudod megvenni... Lassan vatera2 lesz belőle Najó, az azért nem, de ott is akadnak érdekes formák, de még mindig ott lehet általában a legolcsóbban találni valamit.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Laraxior #12817 üzenetére
most milyen romod van pontosan?
egyebkent lenyegtelen, csak "normalis" cwm legyen benne.
de ha minden keppen tokeletessegre vagysz, akkor en a kovetkezo modon csinalnam:-mentesek
-kk5 (vagy 3+pit-es gyari rom) feltetele odinnal reparttal
-kodos reset
-kk5 -hoz valo cf-root kernel odinnal (pda-hoz talloz)
-a kulso sd-re wanam rom feltetele.
-cwm-ben full wipe, format
-cwm-ben format emmc (mindent elveszitesz a telefonrol)
-install wanam rom.
kesz.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bali12
csendes tag
ICS alatt hol lehet megnezni hogy mennyin van a szamlalo?
-
Laraxior
titán
dobtok egy linket a romhoz? Vagy benne van az első hszben?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HUTCHDB
nagyúr
csak azert irtam igy, mert nalam minden ics rommal baj volt.
ez igaz volt a gyari lpq, majd az ebbol fozottekre es az ics alapu miui-ra is.
nekem meg a repartos, full tiszta, odinos alap sem volt eleg, meg kellett formazni az emmc-t is.
ezert ajanlottam igy, mert igaz tobb ido, de igy biztos, hogy jo lesz es en ismet igy csinalnam." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Laraxior
titán
csak a sim kártyához nem nyúl ugye? a többi felejtős ha jól emlékszem
-
Laraxior
titán
válasz muveszur #12830 üzenetére
mindegy,mert nincsen külső, csak a telefon és annyi
-
Psytech
őstag
Ha így lenne akkor az utolsó pont lenne a micro sd-re másolása a romnak nem? Ezen túl tudtommal semmilyen szoftveres beavatkozásnak elméletben (azaz ha jól fut le minden) a micro sd-hez nem szabadna hozzányúlni, ha mégis, akkor ott valami bekavarodott.
Persze ez alól kivétel, ha direkt azt akarod formázni.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
nem, nem, a kulso sd torlese :format sdcard neven fut.
Laraxior!
semmi gond, akkor az emmc format utan pc-re dugod a telefont, majd a mount storage menubol felteszed a romot es installalod.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tutis
őstag
sziasztok!
recoveryből telepíthető ICS romot keresek, tudnátok adni linket? 2.3-ra menne fel, független telóra.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Laraxior
titán
wipe data/factory reset jó? vagy full wipe kellene? ugyanis nincsen rootolva a telom
-
ERPY
őstag
válasz Laraxior #12839 üzenetére
Ilyenkor nincsen jelentősége a rootnak. Ha van CWM recoveryd (csak akkor csináld!, a gyári recovery nem elég), ott wipe data, wipe cache, advanced / dalvik cache törlés után install zip from sdcard, kiválasztod wanam romját, felmegy, restart.
A wanam rom már alapban rootolt egyébként.
Azt ugye tudod, hogy kell lennie CWM recoverydnek?
Mikor bebootol megkapod szűzen wanam romját, szal nem lesz semmi appod, beállításod, mert ezek elvesznek a wipe miatt. Ellenben a memkaridon levő cuccok maradnak, szal fényképek, videók, meztelen csajos képek nem vesznek el.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
CWM az nem roottal együtt került a telora? Vagy tudok mással is feltenni? Marketben van itt egy csomó cucc
-
ERPY
őstag
válasz Laraxior #12841 üzenetére
CWM recovery-t a kernel tartalmazza. Én most nem az appról beszélek, ami csak egy segéd hogy rendszer alól is lehessen indítani műveletet recoveryben.
Most neked egy alap gyári rendszered van, ami minden mókolás mentes? Szal a kerneled is gyári? Mert ha igen, akkor még előszőr CWM-es recoveryt kellene feltenni, amiből már tudsz tovább haladni.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Sima KK5 mindenféle izémentes
-
ForRedGlory
félisten
válasz Laraxior #12844 üzenetére
Ezt tedd fel úgy ahogy le van írva az 1-es hsz-ben a rootolásnál.
Ez az a rootolt kernel, ami tartalmazza azt a cwm-et, ami kell custom romok felrakásához, és a lentebb is írt wipe-okat is tartalmazza.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Laraxior #12844 üzenetére
úgy látom, mégis bejött a korábbi hozzászólásom:
"most milyen romod van pontosan?
egyebkent lenyegtelen, csak "normalis" cwm legyen benne.
de ha minden keppen tokeletessegre vagysz, akkor en a kovetkezo modon csinalnam:
-mentesek
-kk5 (vagy 3+pit-es gyari rom) feltetele odinnal reparttal
-kodos reset
-kk5 -hoz valo cf-root kernel odinnal (pda-hoz talloz)
-a kulso sd-re wanam rom feltetele.
-cwm-ben full wipe, format
-cwm-ben format emmc (mindent elveszitesz a telefonrol)
-install wanam rom.
kesz."tehát a kódos reset-től csinálhatod.
(ja az lemaradt, hogy hogyan kell: tárcsázóba *2767*3855#)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ForRedGlory #12845 üzenetére
megvan gépen minden, csak nem tartottam szükségesnek rootolni Már csinálja
-
Arcképgyáros
hát a home + hang le-vel nem csinál screen capturet..! akkor mivel?
-
ForRedGlory
félisten
válasz HUTCHDB #12846 üzenetére
Minek így cicomázni? Totál felesleges és értelmetlen...
"kk5 (vagy 3+pit-es gyari rom) feltetele odinnal reparttal"
majd
"-cwm-ben full wipe, format
-cwm-ben format emmc (mindent elveszitesz a telefonrol)"Miért tetetnél fel vele gyári romot, ha utána formatot ajánlasz neki?
-----------
Akkor már inkább úgy, ahogy le van írva 1-es hozzászólásban is
Indítsuk el a telefont recovery menüben, majd az alábbi módon és sorrendben cselekedjünk:
a., CWM főmenü:
- „wipe data /factory reset”
- „wipe cache partition”b., CWM advanced menü
- „wipe Dalvik cache”c., CWM "mount and storage" menü:
- format cache
- format system
- format dataÉrtelemszerűen ezt követően lehet a romot feltenni recoveryből (install zip....)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest