- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
petymeg #5914 üzenetére
Na igen...kb semmi értelmét nem látom.
Az a röhej, hogy én bazira vigyázom a cuccaimra, legyen tényleg bármi...monitor, óra, tv, autó, minden vacakra...most is telóztam, de hirtelen oda kellett nyúlnom vhová és a vállam+fülemhez tettem a telcsit mert le sem tudtam tenni, kicsúszott, pont a beton szélét kapta el...nemsokára indul a Dio4, nem kellett se kv, se energia ital, hogy ébren tudjak maradni, ezt megtette a hatását. Jó lecke is volt egyben.
Btw. felraktam a fóliát rá, bal alsó-közép részen pókhálós, jó háttérrel észre sem venni. Most egyelőre marad így...Hátha olcsóbb lesz később a csere és bírja addig vagy rászánom magam azt megcsináltatom és kap egy fullos tokot, ami elől-hátul is véd + üveget, bár azt elvileg az ujjlenyomat olvasó nem szereti.
Csak hogy ON is legyen: mit ajánlotok egyébként, mint javítót? Samu gyári vagy akár ez a smartclinic?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest