- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
petymeg #19955 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ebben mi a buli a számhamisítóknak. Nem őket hívják vissza, hogy emelt díjas forgalmat generáljanak.
Két előfizetésen is volt a napokban, hogy magyar mobilszámról hívtak, és felvéve kínai karattyolás volt hallható, míg gyorsan ki nem nyomtam.
VoIP szolgáltatónál lehet a hiba. Nekem is van korábbról néhány elmentett caller ID-m a VoIP fiókomban, közte olyanok is, amik azóta már nem léteznek hívószámként, vagy akár azóta kiadhatta a szolgáltató másnak. Akkor azonban ezeket a hívószámokat verifikálni kellett, és azután lehetett elmenteni.
Most úgy néz ki, ez a verifikálás elmarad, vagy meg van hekkelve, hogy ilyen tömegesen élnek vissza vele.
De mondom, én egyelőre nem látom, hogy ez mire jó a zavarkeltésen túl, hol van benne anyagi haszon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest