- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1 #20695 üzenetére
Értem én, pláne az újdonság varázsának hatása alatt, de az, hogy jobb képet lő, elég megfoghatatlan, mert az S23U sem épp gyenge, az üzemidő egyelőre jó az újon, de nézd meg majd 1-1.5 év múlva úgy, hogy én az S23U-val is bőven megvagyok napi kétszeri töltéssel 30-80 között, intenzív használattal.
Az új Droid erre is jön, ráadásul elég flow még ez is. Érzésem szerint nüanszokról beszélünk, de őszintén örülök, hogy boldog S25U tulaj lettél, használd legalább akkora megelégedéssel, mint az S23U-t!
-
Arageus
tag
válasz
VANESSZA1 #17853 üzenetére
Majdnem. az LMC 8.4 ez maga a gcam, csak ez egy verzió, egy portolás. Többféle verzió is létezik, és mindnek megvan a saját konfigja stb.
(könnyű benne elveszni, énis ezért kezdtem LMC-s verzióval mert elég neki egy konfig fájl)Reddit es [link] és első kommentben a hosszú leírás és linkek apk és konfighoz is, értelem szerűen elég az LMC verzióra való lépések kellenek.
De röviden:
1. "LMC8.4_R18F1_Aweme.apk" letölt és telepít, de még ne nyisd meg!
2. lmc-hez kell a konfnig fájl (reddites kommentben van link hozzá) "S23U-jajo-LMC_R18_22ported xml" néven lesz a kommentben lévő linket követve, s23 ultra szekció alatt
3. belső memórián kell egy "LMC8.4" nevű mappáét létrehozni. Ugyan azon a szinten ahol dcim, downloads, Documents stb is van. Gyári fájlkezelő nem lát mindent, de egy totalcommand vagy más fájlkezelő igen. Nálam a teljes útvonal ehhez az új mappához "/storage/emulated/0/LMC8.4/"
4. a letöltött xml fájl ebbe a mappába kell bemásolni
5. most lehet indítani gcam (LMC8.4 nevű appként lesz telepítve, így is keresd)
6. LMC első indításnál be kell tölteni a konfigot. ehhez duplán kell tapizni lent az elsütő gomb és a galéria ikon közt. szóval az elsügő gombtól picit jobbra (ha telefon állítva). Ott beadja a mappában lévő xml-t kiválaszhatónak, majd Import,.
7. lehet vele játszani -
Arageus
tag
válasz
VANESSZA1 #17838 üzenetére
Ez samsung sajátosság, ahogy nézegettem szinte mindig túl "szépíti" a képeket samsung. Túl élénk színek, túl sok élesítés, néha túlságosan világosítani akarja képet és ezért zajos lesz a kép (vagy a teljes vagy helyenként) és a végén valóban nem az jön ki képen mint a valóság.
Nekem gyári kamera appon Intelligens optimalizálás közepesen van, de néha minimum-on jobbat készít.
Éppen pár napja futottam bele redditen hogy valaki panaszkodott h legutóbbi updatek óta egyre vacakabb képeket készít s23u, "egy vadállat kamera hardver és mégis gagyi képek?"
a google kamera már évek óta híres arrol hogy valahogy jobban / szebben feltudja dolgozni képeket, és ahogy egyik kommenten felbuzdúlva, én is elkezdtem picit tesztelgetni.
Ha már van egy vadállat kamerám, csináljon már f*sza képeket! jeligével.Pár összehasonlítás amit a napokban csináltam
[link]Ami egyböl érezhető hogy "puhább" a kép, szóval kevesebb rajta a túlélesítés, és színekben bár összehasonlítva olyan mintha picit fakóbb lenne gcam képe, de igazából az áll nagyon közel a valósághoz.
gcam amit teszteltem: Hasli's LMC 8.4 (version R18)van fent még egy AGC 9.2-féle, ezt a gömb panoráma miatt raktam fel, ezzel is lehet jó képeket, de ehhez a verzióhoz túl sok konfig fájl létezik, LMC-hez pedig csak egy általános s23u-hoz és bármiféle utólagos beállítás nélkül tök jó képeket készít.
Szóval egyenlőre az LMC féle gcam mindenképp fent marad, tetszenek a képek amiket ki tud hozni kamerából
Hátránya ezeknek a gcam oknak amit észrevettem hogy nem tud "finoman váltani" a lencsék közt, hanem mindig rá kell bökni melyik lencsével fotóznál (0.6-1-3-10) ekkor az app mint egy gyors újratöltés és már a kiválasztott lencsével működik
ui: egyébként sokan elakadnak ott hogyan kell feltenni egy ilyen módosított gcam-ot, de lényegében adott gcam apk telepítése, majd verziótól függően kell neki belső tárhelyre egy mappa és oda betenni a konfig fájl, majd első indításnál betöltetni vele.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
VANESSZA1 #17471 üzenetére
Volt már ilyen kb. egy éve, itt a 23u-nál.
Páran nem ILO, hanem INS régiót használtuk. Egy frissítés után ugyan ez volt. Nem engedett fizetni, rootra hivatkozott. Frissítés után pár nappal jelentkezett. Pl mikor beírták ide a kollégák, nálam is megvolt a frissítés, működött minden, majd következő nap már nem.
Sajnos nem volt elég a régió váltás. Hiába váltottam át ILo-ra, nem javult meg.
Odin volt a megoldás!
Nem volt elég a CSC csere, magát a firmet is cserélni kellet ILOra.
Remélem nem ugyan az lesz, hogy a Google kiszúrta nem eux a régió, ezért rootra hivatkozik.
Én még nem frissítettem... -
BusinessGuy
őstag
válasz
VANESSZA1 #11912 üzenetére
A cikkben szerepel hogy ELKÉPZELHETŐ hogy a google pixelnél tapasztalt probléma - ami több mint 1 hónapja volt. S23U-n a 14-nek több hónapos BETA tesztje volt. Ez leginkább a többi Samsung telefont érinti és egyelőre ismeretlen hogy miért. S23U nem valószinü hogy érintett, eddig senkinél sem volt hasonló hiba sem mióta hivatalosan kint van sem BETA fázisban.
-
Teal'C
veterán
válasz
VANESSZA1 #1958 üzenetére
Nekem megy az AA semmi hiba pedig azonnal frissítettem. De az AA ra is jött azóta frissítés 1 vagy 2 már nem emlékszem, de feltűnöen sok app frissült az elmúlt pár napban.
Csomagok:
Térkép: 11.66.0602
Emby: 3.2.90
YouTube Music: 5.44.53
Spotify: 8.6.80.1014
Google Play Áruház: 34.5.10-21 [0] [PR] 508814926
Üzenetek: 14.1.20.14
Samsung Music: 16.2.29.8
Google Play-szolgáltatások: 23.06.16 (190400-510240997)
Messages: messages.android_20221208_01_RC04.phone_samsung_dynamic
Google: 14.6.11.26.arm64
Viber: 19.4.0.0
SmartThings: 1.7.97.22
Android Auto: 8.8.630444-releaseEngedélyek:
phone: be
contacts: be
sms: be
microphone: be
calendar: ki
call_log: be
nearby_devices: be -
Taci
addikt
válasz
VANESSZA1 #1948 üzenetére
Legfrissebb széria frissen a bemutató után, ergo jó eséllyel még nem teljesen kiforrott szoftverrel. Én mindenképpen telepíteném, hiszen rengeteg (háttérbeli) javítást hozhatnak ezek a frissítések.
Egy korábbi szériánál (pl. S22U) már el lehet gondolkodni a frissítésen, de ott is max csak addig, amíg más feltelepíti és megosztja a tapasztalatát, hogy nem-e bugos.
Aktuálisan legfrissebb szériánál szerintem erősen javallott minden frissítés telepítése, a gyártó itt 100% hogy csak javít (és persze az sem bizonyított, hogy a korábbiakon "ösztönzőleg" rontana). Persze ha nincs gondod az aktuális verzióval, nem kell kapkodnod, várhatsz pár napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest