Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5427) TomPack válasza AtHoS (#5426) üzenetére


TomPack
őstag

Ezeket a rutinokat csak példának hoztam fel, mert ezek jutottak eszembe.
Igazából bármit be lehet programozni, automatizálni. A lehetőségek végtelenek, amit helyzethez, időponthoz, appnyitáshoz, napsütéshez, kiskutyaugatáshoz, vagy bármilyen helyzethez lehet kötni, és ennek hatására képes a telefon a saját rendszerbeállításait arra a profilra módosítani, üzemmódot váltani, vagy appot megnyitni, üzenetet küldeni, stb.
Biztos neked van is olyan ismétlődő beállításod, amit rendszeresen használsz. Azért a mai "okosvilág" igencsak ebbe az irányba mozdul el, az automatizálás felé, és más androidos gyártó jelenleg egyáltalán nem kínál ennyire mélyen a rendszerbe beágyazott task applikációt!
Ezt csak mint egy előnyt hoztam fel a OneUI 5 oldalára a MIUI 14-el szemben!
És akkor még a GoodLock moduljairól nem is esett szó, amivel sokkal jobban testreszabható a telefon, mint akár a Xiaomi.eu rommal a 13 Pro.
Szóval szerintem egyértelmű melyik éri meg az árát, a szoftvertámogatásról nem is beszélve.
A Xiaomi egyelőre még csak az árazásban érte utól a Samsungot.

A Samsung tévén nem csak leállítani képes a lejátszást, hanem ha tévéműsort nézel, akkor némítani is tudja amíg telefonálsz. Csak programozás kérdése, de azt hiszem nem csak Samsung eszközöket ismer a SmartThings, hanem klímákat, porszívókat, stb
2g-re meg azért megyek, mert nagyon gyatra itthon a térerő, és úgyis VoWifi-van.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.