Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
Egyre több helyen találom azt a nemhivatalos információs hogy Európában az S2 csak májusban érkezik, emelett találtam egy érdekes cikket:
"The Samsung Galaxy S2 is due for release in the UK in May according to a recent leaked document.
Three UK's product roadmap was recently leaked detailing a number of handsets coming to the network, with the Samsung Galaxy S2 arriving in May and a mini version of the handset arriving in April."Ha ez igaz, akkor egy olyan telefon amit be se jelentett a Samsung és csak pár hete szivárgott ki a léte majd egy hónappal hamarább kapható lesz mint a már lassan 2 hónapja hivatalosan is bejelentett nagytesója . Nem tudom miért kell ennyit tökölni . Még csak az hiányzik hogy az Apple májusig bejelentse az iPhone 5 és a Samsung azt meglátva hogy milyen technikai paraméterekkel bír a szifon áttervezi a saját telefontját ezáltal még későbbre odázza el a megjelenést.
Ez simán megtörténhet látván amit csináltak a galaxy Tab-al. Azt is inkább hogy kidobták volna a vastagabb változatot és eladtak volna belőle jópár darabot és azzal egyidőben ment volna az áttervezés és szépen fokozatosan cserélte volna le a kinálatból. De a mostani döntése miatt szerintem potenciális vásárlók százezreit bukta el véleményem szerint.
"Az igazi EMO-s halva születik."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest