- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
gyl66
tag
Erről az NDT MIUI v2.0-ról van valakinek tapasztalata. Az 1.0 jó volt, az 1.1 viszont rengeteg hibával jött ki. Ez milyen lett? Elvileg már a rádió is jó...
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy normál használat melett a telefon 1 vagy 1,5 napot bír csak ki.
Ezt lehet valahogy növelni,mert nagyon idegesít,hogy minden nap tölteni kell.Mikorca KH3 volt rajta 3 napig simán elment.Most KI3 van rajta.
Előre is köszi! -
F-ECT$
titán
válasz
N.YCityBoy #29377 üzenetére
Backup-pal mentesz Restore-ral állítasz vissza. Mondjuk ha töröltél mindent, akkor már mindegy. Legközelebb meg várd meg a választ
-
znagy69
őstag
válasz
N.YCityBoy #29377 üzenetére
De a mentés után a Titanium könyvtárat elmented biztos helyre. Gyalu után visszarakod sd-re és akkor is működnie kell. De csak pro-val.
-
norboy28
csendes tag
sziasztok! valaki kifejtené nekem ,hogy az EFS mappába miért nem látok semmit tök üres ez igy normális ??Gondolom az üres mappát ha netán vissza kellene állítani a dolgokat a telóra nem sokra mennék vele.pls. help thx előre is
-
pzstm
titán
XXKI4 cf-root-al, superuser errorokat dobál....eltávolítani sem tudom...valami nem az igazi....
esetleg cseréljek kernelt ami már szintén rootolt? -
csabám
addikt
Speedmod K2-8:
- Patched net usb drivers from GT-N7000 sources
- Revert to using CONFIG_PREEMPT
- New compiler optimization settings (smoother!) -
-
fiktív1
tag
Esetleg tudna nekem küldeni valaki egy működő ADfree appot privibe? Előre is köszönöm
BALU333!
Hát, ennyit nem szánnék rá, biztos jó kis kütyü, de inkább lemondok róla, marad a gyári füles. -
znagy69
őstag
válasz
N.YCityBoy #29368 üzenetére
Szia,
Felrakod a TBP-t és ahogy a mentést csináltad úgy rakod vissza is. Én így csináltam.
De Te is láttad biztos amikor a mentést csináltad a lehetőségét.
És egy reboot kell 1-2 app-nek, de lehet mindnek. -
tomi6600
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? -
pitimany
tag
válasz
csabám #29346 üzenetére
Csabám!
A beépített naptár programban naptár widgetben nekem eddig nem volt névnap, ünnepnap kijelzés hiába állítottam be. Úgy emlékszem korábban mások is jelezték ezt a hibát. Szerencse, hogy neked soha nem volt ilyen gondod, persze lehet, hogy felhasználói hiba okozta. -
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene!!!!
Feltettem a legújabb KI4-t rootoltam is mielőtt feltettem volna titanium backupal mentettem mindent eddig remélem tiszta, na most amiket elmentettem hogyan tudom visszaállítani, mert még ilyet nem csináltam és minden ott van a telón de nem tudom, hogy kell visszaállítani a dolgokat!!!
HELP -
balu333
tag
válasz
fiktív1 #29362 üzenetére
Szia! Nem tudom mennyit szánsz rá, de én egy Sennheiser mm200-ast használok hozzá, igen drága, de számot is tudsz léptetni és és hívást is tudod vele rögtön fogadni zenét leállítja! Több mint egy éve használom előtte Galaxy S-hez használtam, annál is tökéletesen működött minden, akku jól bírja még mindig
-
fiktív1
tag
válasz
#74266624 #29340 üzenetére
Fec1975!
Megdöbbentett, hogy a c300 ll rosszul szól, pont most készültem egy ilyet venni! A gyári lejátszót és fülest azért be tudtam lőni hallgathatóra. ( zenei tisztaság opció és egy egyedi EQ beállítással)
Sajnos a mélynél torzít a füles rendesen, de szerencsére csak 5-6 felett, alatta elviselhető a mértéke! Én ált. 6-on használom. Egyes custom romot feltéve (Criskelo) sokat javult a hangminőség, ahogy az le is van írva a ROM ismertetőjében. Azon kívül más lejátszókat is megnézhetsz, Power Amp pl.. A marketen beszerezhető Winamp is jó alternatíva lehet, de csakis a SSP pluginnal.Én azt sajnálnám, ha lecserélném a gyári fülest, akkor elveszteném a mikrofonos telefonbeszélgetés és a számok váltásának a lehetőségét a zsinóron lévő gombokkal!
Vagy van erre megoldás? -
Lsilent
tag
válasz
csabám #29359 üzenetére
Ez a gyári visszaállítás, beállításokat töröl, vagy a teló teljes tartalmát? Adatokkal beállításokkal együtt? És ha én csináltam egy backup-ot előtte, azt visszarakva a kies-en keresztűl, visszatér a beállítással együtt a laggolás is?
Ha jól értelmezem a battery calibration-t akkor rootolt teló kellene hozzá?
-
Lsilent
tag
Sziasztok, nekem ez az egész androidos frissítéses, gyári ill főzőtt romos történet elég kína. Ha lenne vki aki akár privátban tudna válaszolni a kérdéseimre, annak megköszönném. Nagy vonalakban leírom mi a gondom. eddig ke2 volt a telón, gondoltam megcsinálom az első frissítésem. Kies-sel fölkerült a ki4. De úgy tűnik gyorsabban merül a telóm, drasztikusan, mint előtte. A kezdő képernyő oldalainál lapozgatás közben, látványosan laggol.
Láttam itt hogy vkinek 2.3.5.KI4 van fönt, de akkor az főzőtt rom? Mert nekem 2.3.4 ír android verzióra. Sok kérdésem lenne még, ezért jó lenne ha vki olyan irna akinek van türelme egy ilyen téren amatőrhöz. Köszi. -
csabicska
senior tag
válasz
SamsungMan #29353 üzenetére
Köszönöm.
-
No.01
addikt
válasz
lajosx #29354 üzenetére
Ha 2e volt es vastag akkor jol atvertek...
Ennyiert mar majdnem kapsz Brando-t.
Legegyszerubb a Speedshopba elmenni mert ott fel is rakjak. Eros hasznalat mellett is kibir 1 evet
Van matt (nem gyujti az ujlenyomatokat, de cserebe kicsit megvaltozika kijlezo kepe) vagy van az ultra clear ami olyan, mintha nem is lenne rajta folia, de cserebe torolgetni kell.Letezik az SGP folia ami elvileg a legjobb lenne (nem valtoztatja mega kijelzot es cserebe "taszitja" az ujlenyomatokat, de az csak ebayrol beszerezheto)
Sogi:
Ha mar itt tartunk neked volt/van ilyened. Bevallt? Lehet rendelnek egyet en is...
-
Hali
Tudnátok adni egy linket milyen folitá vegyek az s2-re?és hol van legjobb áron?Mert vettem rá egyet,de az ilyen vastag gagyi valami lehet,igy nem éles a kijelzö képe stb,,Igy gondoltam inkább irok ide ne dobjak ki megint 2k
Köszi.
-
tomi6600
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy normál használat melett a telefon 1 vagy 1,5 napot bír csak ki.
Ezt lehet valahogy növelni,mert nagyon idegesít,hogy minden nap tölteni kell.Mikorca KH3 volt rajta 3 napig simán elment.Most KI3 van rajta.
Előre is köszi! -
migabi24
nagyúr
válasz
SamsungMan #29345 üzenetére
Nem emlékszem, hogy eddig bármelyik gyári rom 3700-at kapott volna a quadrant standardtól, pedig KE2-vel kezdtem a romolást, és mind fent volt a telómon
-
csabicska
senior tag
Szerettem volna feltenni az egyfájlos KI4 -et.
Download mód,Odin,stb.Betallóztam ,re part,stb.
Elindult de pár mp.után FAIL.. és leáll.
Mi lehet a gond?
Talán a bootloader?Hogyan tudom feltenni?
Köszi. -
pitimany
tag
válasz
csabám #29308 üzenetére
Csabam!
Arra céloztam, hogy az Sgs II naptár, gmail fiókkal történő szinkronizálás után ismét mutatja a magyar névnapokat, ünnepnapokat, és még ami ami be van állítva a gmail naptárban.
Azért örömhir nekem mert ez a funkció az első romokban meg volt, később, talán kg körül megszünt, és most ismét működik. -
migabi24
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #29312 üzenetére
Én is ezt használom, nagyon jók a widgetjei, és én még nem láttam megakadni a telómon, mint más egyéb launchereket, megérte az árát
-
törölt tag
Két dologban kérnék segítséget:
1, Miért van az, ha a gelériában megnézek bármilyen képet az tűéles, ha ránagyítok, akkor is gyönyörű, de ha bepakolom háttérnek a kezdőképernyőre vagy a lock screen-re, akkor olyan mosott lesz?!
2, Vettem egy Sennheiser cx300 - II fülest, mert a gyári elég átlagosan szól. Na ez még gyengébben muzsikál, nem is hittem a fülemnek. A 3,5 éves K800-am erőteljesebben szól.
Próbáltam még kétfülessel, de nagyon gyenge az eredmény. Ennyit tud az S2?!köszi
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok! Galaxy s2-ről hogy teleh telőni a TouchWiz-t? Esetleg tudnátok ajánlani egy korrekt, stabil főzött romot ami mentes minden sallangtól?
-
R2D20208
addikt
válasz
SamsungMan #29334 üzenetére
Semmi mester munka. Próbálkozok..Rakosgatok ezt azt ide-oda. remélem jó sül ki belőle
-
pzstm
titán
ha valakinek esetleg Pesten van eladó JIG-je az kérem jelezze akár privátban is
-
HardRic
addikt
Nem követtem túl nagy rendszerességgel a topicot az utóbbi időben. Van ennél egyszerűbb mód a vibrate ikon eltüntetésére stock romon?
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #29325 üzenetére
11 %. Abyss angelom 2.4 - el. (holnap este letólthető Turkbey modded R2D20208, max hétfőn. Rengeteg minden átírva, átváltoztatva.
Végleges tárcsázó pl (rendszerhez nem nyultam. Semmibe nincs belepiszkálva, csak png átirások, átszinezés, átikonozás. Ha valakit érdkel majd.)
-
P3Dr0
senior tag
válasz
SamsungMan #29329 üzenetére
Koszonom szepen
-
pzstm
titán
no felraktam és rootoltam ezt az XXKI4-et. Betűtípus ha jól látom más lett (nem az a félkövér típus)
És marhagyorsnak és smoothnak tűnik az egész -
P3Dr0
senior tag
Tudnatok adni egy linket ahonnan leszedhetnem a regi boot loader.t ? Megvolt nekem de az istenert nem talalom most
Helpet elore is koszonom. -
F-ECT$
titán
Turkbey v21 használók: nálatok hány százalékon áll az android rendszer akksi fogyasztása a nap végefelé? Nálam 19%, amit kicsit sokallok.
-
Bocsánat nem a Jkay hanem EDT Tweaks nevű programban tudod beállítani a status bar ikonokat!
-
-
Varszegig
veterán
válasz
ibenny #29315 üzenetére
A 2.3.5-ös KI4 sose lesz KIES-ben, mert nem a mi régiónknak készült, a mi régiónknak 2.3.5 az XWKI8 lesz. Changelog sosincs, a userek próbálják összeszedni.
De az XXKI4-et,meg az XWKI4-et nem lehet igazán összehasonlítani, mivel nem egymás evolúcióiszerk: KI8 az első 2.3.5-ös rom a régiónkba, csak egyfileos van belőle.
VS461: bármi, ami geotaggingel. kamera, facebook, google koordináták, stb. Neked kell tudni, mi fut?
-
VS461
tag
Sziasztok!
Mostanában (mióta 2.3.4, gyári Ginger van az S2-mön) elég furcsa dolgokat tapasztalok. Hol tudok utánanézni pl., hogy a GPS-t mi kapcsolja be olyankor is, mikor a GPS maga ki van kapcsolva? Most gyakorlatilag folyamatosan kint van az aktivitást jelző ikon az állapotsoron. Nem gyengén idegesítő...
Köszi!
-
ERPY
őstag
válasz
Nekem is bejönne, régen használtam is sokáig, de zavar hogy a felső status bart nem lehet eltüntetni. Vagy az új verzióban már kikapcsolható?
-
zelma
aktív tag
válasz
Jól tetted, én is nagyon komálom.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
November elején vennék egy ilyen telót, de nem értem az árát...
Volt aki júniusban vett ugyanitt a T-mobilenál 12hós részletre összesen 99.000-ért.
Jelenleg 35 991Ft + 12 hó X 6750 Ft 116991Jobb lehetőség? Várjam meg a karácsonyt? Nov 15ig akartam egy ilyet...
-
ibenny
senior tag
A 2.3.5-os KI4 mennyiben valtozott, mennyiben jobb a Kies-en keresztul is frissitheto 2.3.4-es KI4-hez kepest? Gondolok itt akkuidore, sebessegre, ilyesmi. Rakerestem a neten, de nem igazan talaltam changelog-ot.
-
csabám
addikt
SpeedMod K2-7:
- Implemented ARM_ERRATA_743622, ext4 and mm patches from GT-N7000 sources -
csabám
addikt
-
-
pitimany
tag
Örömhír:
XXKI4-en ismét működik a gmail magyar névnap és magyar ünnepnap naptár! -
csabám
addikt
Ezt használja/próbálta valaki?
-
Varszegig
veterán
válasz
ricshard444 #29299 üzenetére
Ma kb. hárman írták be
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+