-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #44599 üzenetére
most már egyedi
-
GrooveHero
addikt
Tudok gratulálni
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Keem1
veterán
És végre a UPC bejutott az elosztószekrényhez.
Gyerekek, már azt hittem, megőszülök. Neten október 20-án adtam le a szerződéskötést. Ma indult el a szolgáltatás. Nem kicsit ciki...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Félelmetes, hogy mennyi buta, szűk látókörű, hülye ember van ezen a planétán. Akik még a saját jogaikkal sincsenek tisztában, nem hogy a törvényekkel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
beast27
senior tag
Ma olyat láttam mint még soha, "nexus 4 flex". Voltam meglátogatni ismerőst a telefonos boltba amikor egy csávó hozta javításra a nexus 4-es telefonját, szegény telefonnak eleje-hátulja be volt törve és egy szép nagy ív volt a telefonban, a tulajdonosnak a (szűk) farmer far zsebében volt a telefon és csutka részegen elfelejtette hogy ott van a telefon és ráült és ami a legszebb a történetben hogy előtte egy héttel vette a telefont...
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
GrooveHero
addikt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
( V )
veterán
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nggabi
félisten
mondtam már h gyűlölöm a hétfőt?
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
válasz Cyberpunk #44571 üzenetére
Csak nem...
Az mennyire durva, hogy amikor itthon vagyok, akkor kell töltőre dugnom a telefont napközben, annyit használom....amikor elegyek itthonról,(meló stb...) tökéletesen kibírja az egész napot....
Itthon viszont 4-5 óra kijelző időkkel rakom töltőre,,,b+ most esik le,,, akkor ennyit nyomkodom is -
GrooveHero
addikt
Mággyüttám Indul a pihi, de nem sokáig, hónap 6-ra kell mennem. De h legalább lenne értelme
-
Weeman1
veterán
-
( V )
veterán
válasz Tejes Pite #44543 üzenetére
ezt napokig el tudnám nézni
(#44565) bok92
az madaras teszkó te![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bok92
addikt
Na, teszkós madár letudva...
-
rootkiller
őstag
Azt hiszem nem lett semmivel sem jobb nekem hogy ROOToltam. A héten megy fel a gyári Nordic XWMS1.
Artengo TR 990 Pro
-
Weeman1
veterán
Milyen okos emberek vannak:
Xiaomi 11T Pro
-
Cyberpunk
félisten
rolleye banda.
-
Lecs@
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tejes Pite #44545 üzenetére
Nem tigris, és ez nem vicces.
-
bAtt001
addikt
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tejes Pite #44543 üzenetére
Semmit sem erő videók nem tudom mi a motiváció, vagy mit várnak mi lesz? Lepattant a golyó?
-
Tejes Pite
aktív tag
-
Cyberpunk
félisten
Na végre hétvége.
-
Psytech
őstag
válasz kutkut #44537 üzenetére
Vágok mindent amit leírtál, ennek ellenére is megvenném T-nél, mert azért el tudnám használni a mobilnetet is úgyhogy nem a semmire fizetnék 4300-t, munkahelyi okokból nem veszek... Mostanában annyira tököm tele van ezzel és idegbeteg vagyok, hogy bármelyik nap úgy dönthetek hogy viszlát, akkor meg nem hiányzik hogy még ezt is fizetni kelljen...
-
kutkut
addikt
válasz Psytech #44534 üzenetére
Akkor nem is akkora baj, hogy lemondtál róla... Tudom, unalmas szöveg, de én inkább kibírnám egy ideig teló/iPad/akármi nélkül és addig gyűjtögetnék, mint hogy részletre vegyek valamit... Persze, a 0% thm OK, de itt elkérnek még + 4300FT-ot havonta, ami 2 év alatt 100k... És ha tényleg nem feltétel a mobilnet, akkor érdemesebb egy wifis verziót venni 150-ért, akkor is, ha azt egy összegben kell kifizetni, és ezért várni kell vele akár 1 évet is...
A mobilnetes tableteknek egyébként is csak akkor látom értelmét, ha valaki sokszor, sokáig utazik - pl távolsági buszon, vonaton... Budapesti tömegközlekedésre szerintem nem érdemes... ha a buszon/héven meg kell nézni valamit, arra ott van a zsebedben a mobil. Már akinek működik benne a gsm modul...Sorry, ezt nem egy kioktató hsz-nek szántam, csak leírtam, én hogy látom. És én ilyen vagyok, csak addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Vagy még addig se...
Meizu MX3 32GB
-
csabám
addikt
Ezt nektek:
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
kutkut
addikt
válasz beast27 #44523 üzenetére
Szerintem G2. Nagyobb akku + egy videóban láttam, hogy sokkal szebb a kijelzője. Jó, nem sokkal, de látható a különbség, a N5-nek fakóbb a képe...
Pszihó: Amúgy biztos, hogy a T-től akarod venni? Vagy kell a mobilnet?! Ha nem tudod megosztani vele a telefonon előfizetést, akkor is megéri?!
Mondjuk, ha mindenképpen T, akkor én net&roll S-sel venném.
Meizu MX3 32GB
-
beast27
senior tag
válasz bAtt001 #44524 üzenetére
Szerintem végül a g2 lesz az akksi és bővíthetőség miatt, a támogatás viszont annyira nem érdekel mert úgyis valami cm vagy aosp rommal használom majd
[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Lassan már nem tudok többet várni és lecsérlem végre az S2-t már csak az a kérdés melyiket érdemes venni, G2 vagy nexus 5
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
-
Psytech
őstag
válasz kutkut #44509 üzenetére
Ugyanezeket a kérdéseket átrágtam és arra jutottam hogy nem tudom
Notit használok (2-t is), és van amikor kell tartalom előállítás is a fogyasztáson kívül, szóval elengedhetetlen hogy legyen noti, de az van melóból, szóval az sem saját egyik sem...
Melóban talán tudnám kihasználni főnökkel való egyeztetéskor, ugye grafikai részlegért is én felelek, szóval különböző béta hirdetéseket meg ilyeneket együtt beszéljük, azt ezen mutatni jobb lenne... azaz egyszerűbb...
Hordozni hordoznám, de az útvonalon amin most járok, nem tudnám elővenni, mert reggel a 202E tömve van, a többi meg rövid út ahhoz hogy előbányásszam, szóval ez kilőve...De akkor is kell na az érzelmi része ellen harcolok - értsd, techb.zi volnék én is, szóval minél több a kütyü otthon, annál jobban érzem magam , mert egyébként simán meg tudnék lenni nélküle
Ha veszek, mindenképp Air... táska mindig van nálam noti miatt, szóval még egy dolog belefér
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz kutkut #44509 üzenetére
[ de hiába van ott a 23"-os monitor, sokszor inkább iPad-ről netezek, mert kényelmesebb az ágyból/fotelból nyomkodni.
Ugyanezt csinálom telefonnal....fsznak van kedve "görnyedni " az asztalnál, amikor böngészni, meg fórumozni a kanapéról is tudokHa vennék...(mostanában nem fogok) valszeg pont ezért tenném, hogy asszony is kényelmesen böngészhessen,, és ne azt a nyomorult telefonját nyomkodja,,,ö sem ül már le a gép elé, csak ha melózik(excel,,stb)
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Psytech #44503 üzenetére
Azt a kérdést válaszold meg magadnak, hogy amikor leülsz a noti elé (ha jól tudom, notid van, pc - ) akkor mire használod az esetek 90%-ában. Ha olyanra, amit iPaden is meg lehet valósítani (szóval nem ilyen windows specifikus programok) akkor veheted, mert nagyon kényelmes ezt használni... Igaz, nekem csak pc-m van, de hiába van ott a 23"-os monitor, sokszor inkább iPad-ről netezek, mert kényelmesebb az ágyból/fotelból nyomkodni.
Meg egy másik, hogy lenne-e lehetőséged melóban is nyomkodni... + hogy utaztatnád el odáig... Kézben vagy táskában - és akkor az is megvan, hogy a mini vagy az air kell neked.Összefoglalva: Ez egy drága, de nagyon jó játékszer...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.