Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Segítsetek mert kezedek megint kiborulni,,
MI a tetves /+%/"+!'đ@ä|\^\˘°^° jáért "ugrál" az i9000 bármely topicja XDA-n?
újratölt folyamatosan a Chrome(asztali)... betölt,,ujratölt,betölt ,ujratölt
én még ilyet PC-n nem is láttam..
Ahogy észreveszem,,,valamikor leáll,,de hogy ezt mi indokolja,,[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Reggelt!
-
twine
veterán
Ma egy órával előbb sikerült,....
Deja vu Pizzaszelet nékül..de kb. ugyanaz mint tegnap...
Projektor laptop megoldva egy másik tanárnő részéről
De hogy....szóval... mindig rácsodálkozom az emberi elmére...hogy több diplomával egy nyomorult zárat nem tudnak kinyitni egy kulccsal...
mert, hogy egy DVD távkapcsolót nem tudnak kezelni ahhoz már hozzászoktam...
De hogy, hogy sikerül úgy beleerőltetni egy zárba egy nem beleillő kulcsot, hogy azt utánna kihúzni is lehetetlenség
Mindig okoznak meglepetéseket...Szomorú maci..:
Tegnapi kérdésedre...úgy hívnak itt bent, hogy hang és videotechnikus...
Kamerázok,illetve filmet zenét vágok, és a "technikát " tartom karban,,ha pld. az egységsugarú nem tudja átkapcsolni az erősítőn a bemenetet, és nincs hangja a DVD-nek, és azonnal "átköti",,akkor azt én megoldom, még mielőtt lefüstölne a cucc
Illetve az előadásokat "vezényeljük" le a házi színpadon...a másik két technikussal, akik a művészképzésen vannak(gyerekek),,én a "felnőttképzésen" dolgozom(18+)
De az "iskola" stimmel...
(Táncművészeti)[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Reggelt vadak ....alig várom hogy beérjek...micsoda egy kv függő&+**-----&&% lettem ....besz@rás...
-
csabám
addikt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
Tegnap este voltam squasholni. . . Kicsit nehéz volt kikelni reggel az ágyból
Egyébként homár banda vagytok
Szép napot mindenkinek.
-
maggi1886076
addikt
Reggelt!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
Xiaomi 11T Pro
-
csabám
addikt
Reggelt
-
sdd2
veterán
kávé
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Psytech
őstag
Jó reggelt....
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Majd egy órát késett vele.
Én azért elsőre majdnem betaláltam.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
zoleeno1
veterán
Honor Magic5 Pro
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz zoleeno1 #1554 üzenetére
tkrodj, pont ettem, még jó, hogy nem néztem meg mit állatkodtok.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
zoleeno1
veterán
+ nggabi:
De, nyilván benne van az is Általános felhasználásra valóban nincs sok értelme. Grafikai munkánál igen, de oda meg nyilván nem ebből a középkategóriából kell választani Ha többe került volna, biztos nem kérem én se, de úgy voltam vele ennyi belefér, hogy kihozzam belőle a maximumot. Enni nem kér...Honor Magic5 Pro
-
Varoz
addikt
-
-
zoleeno1
veterán
Kinek mennyire érzékeny a szeme... Én pl láttam különbséget, de haverom ott állt mellettem, miután kicseréltem a színprofilt, valami ilyesmit mondott: "látod te a fasz.mat, ugyanolyan mint vót" Nekem 3k-t megért, akkor még annyi volt akcióban úgy rémlik, nem tudom most mennyiért csinálja old_artist kolléga.
Honor Magic5 Pro
-
Varoz
addikt
Tiltakozom! Kérem megtartani az időrendi sorrendet és szépen közénk rakni a zsiráfot!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Kicsit rakhattad vóna távolabb is. Szinte összenő a fülünk meg a nevünk.
-
sdd2
veterán
jóccaka
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
FET-MEN
veterán
bööf
Iphone 7
-
mycso
veterán
válasz Cyberpunk #1510 üzenetére
Bírom ezeket a nagy dolgokat, hogy majd fullhd lesz a kijelző...és?
Nekem tökéletes a mostani tab7plus, tökéletes volt a p7500 és a nexus7 képe is, továbbra is azt mondom, hogy ilyen méretben ez felesleges (ilyen 4-5collos telefonoknál meg aztán teljesen felesleges).
Van egy 82-es lcd-m hd ready felbontással és annak is tökéletes a képe, itt meg jönnek ezek a 15cm átmérőjű hokik retina felbontással, a vérpistik meg még örülnek is neki.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Cyberpunk
félisten
Nem lesz rossz. [link]
Utóirat: killer kékbéka.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
Varoz
addikt
-
twine
veterán
válasz maggi1886076 #1501 üzenetére
Volt mellette "párhuzamosan" WinMobilom...Hp iPaq
szérából egy paklival:
3630,1910,1940,2210,rw6815,
aztán az Omnia...etc....
Olyan ez mintha azt mondanád 10 év múlva valakinek(aki "androidos" volt),,ha nem volt "kukacos" telefonod, ősember vagy
Tudom most sokakat "megbántok" ,de a symbian egy kalap sz@r volt WinMobil mellet
Egérmozi volt mind, hogy kedvenc Trollunkat idézzem[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz maggi1886076 #1499 üzenetére
erre inkább nem válaszolok
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest