Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Nemrég megoldást kerestem Galaxy A55 5G, Android Auto-val kapcsolatos problémámra.
Nem tudtam használni a autóm ESSGOO márkájú kínai fejegységével és ahogyan többen jeleztétek, gyári fejegységekkel sem működött az AA. Most megtaláltam a megoldást. Vásároltam egy ilyen eszközt [link] és ezzel megoldódott a gondom. Vezetékesen kell csatlakoztatni a fejegységhez az eszközt, majd a telefonnal bluetooth kapcsolaton keresztül rácsatlakozni, bekapcsolva kell lennie a wifinek is és így már tökéletesen műkodik a Galaxy A55-el az Android Auto. Indítás után automatikusan csatlakozik rövid idő alatt.
Remélem segítettem néhány embernek megoldani ezt a problémát.
U.i: Egyébként sok ilyen adapter kapható az Aliexpressen, Temun, Banggoodon stb. -
madagaszkar
tag
válasz
Atish19 #1548 üzenetére
Nem volt Smart Switches költözés. Újra lett telepítve minden alkalmazás a telefon vásárlása után.
Viszont ezt most találtam egy külföldi fórumban, gondoltam kipróbálom. Engedélyezni kellett a fejlesztői beállításokat, azon belül bekapcsolni az USB hibakeresési módot, így működött.
De minden újracsatlakozáskor ki, majd be kellett kapcsolnom ezt, csak úgy csatlakozott.
Valamint mindig rákérdezett, hogy engedélyezem-e ennek a külső eszköznek, hogy hozzáférjen a telefonom adataihoz. Nem tudom, hogy ez mennyire biztonságos, tekintve, hogy egy kínai ESSGOO típusú, androidos fejegységröl van szó. -
madagaszkar
tag
válasz
madagaszkar #1530 üzenetére
Kipróbáltam ma a feleségem Galaxy A52S telójával az android autót vezetékesen és hibátlanul működik. Mindenféle kábellel - gyári, nem gyári - működött hibátlanul, pár másodperc alatt csatlakozott és használható volt az AA. Az A55-ös telómmal meg semmi.
Gondolom valami szoftveres probléma lehet. Remélem orvosolják, mert ez így nagy csalódás. Főleg, hogy elég sokat használom. -
madagaszkar
tag
Próbáltam más kábelekkel is de nem működik. Ahogy olvastam külföldi fórumokon, még a Galaxy S24-en sem működik, állítólag a legutóbbi frissítés óta. Esetleg valaki megpróbálná közületek, hogy nála működik-e, aki rendelkezik ilyen készülékkel és használ android autót? Bosszant a dolog, hogy megvettem drágán és ez az alap funkció nem működik rajta, amit egyébként gyakran használok.
Köszönöm előre is. -
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Két hete vásároltam egy Galaxy A55-öt és az a gondom vele, hogy nem csatlakozik kábelen keresztül - vezeték nélkül sem - az android autóhoz, ami egy ESSGOO típusú kínai fejegység. Korábbi telefonom egy Realme GT Master Edition, valamint a fiam telefonja is gond nélkül csatlakozik. Az autoblokkoló ki van kapcsolva rajta, egyéb megoldást nem találok. Külföldi fórumokon is olvasok hasonló problémát, galaxy A55, A14, sőt még S24-el kapcsolatban is. Járt valaki így közületek? Esetleg ha valaki talált megoldást a problémára, ossza meg legyen szíves.
U.i: Most találtam még, hogy állítólag a tavaly novemberi frissités óta áll fent ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest