Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chris0321
veterán
Egyáltalán nem kíméli az akksit. Ha azt írja ki a telefon, hogy 100%-osra van feltöltve, az valójában kevesebb és ha lemeríted sem meríted le koppra. Úgy van megállapítva, hogy az akksi tényleges határainál kevesebbet mutasson. Így te nem 80%-ra töltöd fel, hanem kevesebbre. Soha nem töltöttem 100%-nál kevesebbre a telefonom, ha volt rá elég időm és nem volt vele gond.
-
zombei
aktív tag
Persze, de azt ki lehet otthon is cserélni, úgyhogy így leszivárognak majd a használt piacra, vagy családban tovább lesznek adva. (Nekem a 4 éves A41-em olyan mintha most vennéd ki a dobozból. Fólia+tok, meg egy belecsúsztatós bőrtokban tartva, és pár havonta széleit, meg a tokot át törlöm, hogy ne legyen alatta por.
)
-
bul07
nagyúr
25e Ft kedvezmény azért jár mert igénybe veszed ez a lehetőséget, és a új telefon fizetendő összegéből automatikusan le is jön
Ha elküldi valaki a telefont akkor azt bevizsgálják és adnak egy árajánlatot a telefonért, ha azt elfogadja akkor még azt az összeget aláutalják a számla számra, amit meg kell adni ezen lehetőség kiválasztásakor. Ha nem fogadja el visszaküldik.Itt láthatod hogy pár kupon és készülék beszámítás és meg is adja, október végi rendelés volt
Aztán még sikerült kupont szerezni és annyi lett a vége
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
-
duo
addikt
A gsm arena-n nézem a 3d-s összehasonlításokat. amik még szóbajöhetnének azok ekkorák vagy nagyobbak, ami kisebb azt meg vonalastelefonként kell használni olyan nevetséges sot-juk van.
csájna vonalon poco f3, note13 pro, mi12T) mind nagyobb A motorola edge 40 az elég kecses pl de az meg ívelt).
tudom, a sz@r is ízetlen -
-
Füge11
csendes tag
Helló
Ma lehetőségem volt pár percig nyomogatni egy A55-öt. (Tervezek venni...)
A hangjával nem voltam teljesen elégedett. Sajnos, nem sok mély hangot adott ki magából. Tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy mobil, de a mostani telefonomnak szebb a hangja. (ASUS ROG 1) Sokkal határozottabb a mély.
Az A54 is hasonló volt hangzásban?
A másik a kijelző. Nem rossz, de kicsit jobbra számítottam. A fényerő jó, de a színek valahogy nem elég mélyek, így első látásra. Talán a magas fényerő miatt.
Nálad a GPS működik rendesen? (A Reddit-en elég sokan panaszkodnak rá.)
-
Rusher4587
tag
Régió kódok, de nem tudom, hogy hardveres (használt frekvenciák, helyi szabványok eltérnének?) különbség van-e, vagy csak logisztikai okokból vannak megkülönböztetve, inkább az utóbbira tippelek.
"EUX: EEA ( European Economic Area )
EUY: none EEA
EUA: sold in United Kingdom , Greece
EUB: sold in Austria, Belgium, Germany, France, Spain, Netherlands, Portugal
EUC: sold in Switzerland
EUD: sold in Denmark, Nordic countries, Finland, Latvia, Sweden, Lithuania
EUE: sold in Italy, Poland, Hungary, Czechia, Slovakia, Bulgaria
EUF: sold in Albania, Serbia, Republic of North Macedonia
EUG: sold in Croatia, Slovenia
etc…"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.