Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár a pontos specifikációkat nem ismerjük A25 esetében , bár sok minden kitudódott , ettől függetlenül ezek a szimulált összehasonlításokat sose szerettem egy nem létező és létező dolog összevetése, nem releváns összképet és ábrándokat ültet el az emberben .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
GEPESZ66
veterán
Nekem az A53-ban Exynos 1280 van.
A frissítésekkel optimalizált rajta soklat a Samsung.
Céges telefonként használom:
email,böngészés, zenehallgatás,fényképezés.
Nekem erre a teljesítménye elég.
Másfél év múlva úgyis újat kapok.Amúgy Ti a fejlesztői beállításoknál az animációt szoktátok módosítani?
-
Sőt, az egyik legjobb mióta mértem vele LTE-n lakáson belül:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
Mióta Droid 14 van 5G-re hagytam és nem látom hogy jobban merülne. Nyugodtan lehet azon hagyni mert akkor minden 4G band-et tolja 5G-vel együtt.
Yettel esetén 20+20+10+100MHz-en 1,6gigabitet is mértemGoodSpeed:
Én Yetteles vagyok BP 18. kerület és itt már minden tornyon 5-6 band-en megy a 4G és van rendes N78 5G is szóval nálam maxon van mindig a térerő, Telekom Berettyóújfalu 3 toronnyal van Yettel 4 toronnyal ha jól látom a rendőrkapitányság tetején van B3 1800MHz azon azért van sebesség csak lehet nálad már távolság van és gyengeMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
veterán
Pedig a 3G zavarna, mert azon többet ettek a telefonok.
A 4G amellett hogy legtöbbünknek elegendő sebességet ad(..na), még keveset is eszik, és viszonylag nagy a (települési*) lefedettség,
5G pedig nem elérhető mindenkinek/mindenhol, hiszen a nagyvárosok előnyben, a vidék még foghíjas, a kisebb előfizus csomagokban pedig Telekomnál pl még feláras is, +1600 Ft...
* a vonatozók (én is) beszopták, mert a síkvidéki, települések közötti lefedettség 3G-n valósult meg. Amióta a 3G-t lekapcsolták, a vonatokon nincs net. Telefonálni lehet, de pl a YT már kilőve..Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
TeeJay
félisten
Hetekig használtam 4G módban, mióta jött a One UI6.0 droid 14 azóta 5G-ben hagytam és nem látom hogy bármivel is jobban merülne.
Itt nálunk folyamatos 5G-t mutat mivel van panel telepen körül 5 torony is már amin fent van az N78 sugárzó így végig tartja az 5G hálózatot bármi gond nélkül.Fogyasztást úgy szokták mérni hogy watt/GB vagy hasonló és abban az 5G nyerő mert adott forgalmat legkevesebb fogyasztáson hozza
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mondjuk ez a feltüntetett ár, nem operátori az S23 FE esetében. Az általam írt egyéb árak meg operátoriak voltak, akkor amikor az A54-et vásároltam. Mert most néztem fel a Samsung oldalára, és hivatalosan:
Amúgy elírtam lentebb nem 156-os hanem 256-os Azért is tértem ebben a posztomban rá, hogy azok operátori összegek voltak, mert úgy drágább lett volna az FE mint a sima S23... így meg lényegesen olcsóbb piaci árakon.Szerintem idehaza az S23 FE 240-250K körül lesz a 256-os kivitelben. Csak még az is kérdés, hogy debütáláskor, vagy majd csak hónapok múlva.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ja, ezen speciel én is meglepődtem.
-
-
Inkább 9 hónap az mint 6. Speciel márciusban jelenik meg, szeptemberben vettem, annak is vége felé... tehát megjelenés után 6 hónap. Amúgy majdnem áprilisban jelenik meg, március 20 körül szokott.
-
-
Mondjuk ez 3-4 éves flaghshipre már nem áll. Pl Snapdragon 870. Bár az erősebb mint az Exynos 1380, sőt még a 778G-nél is, de azért az A54 már várhatóan utoléri pár hónap múlva.
-
Amikor már majdnem októberben ott ültem a Telekom hivatalos, tehát nem viszonteladói üzletében, egy idős néni vagy A23-at vagy A33-at vásárolt, még le is írtam itt (most nem kerestem elő), hogy meglepett, mert már akkor elvileg sem A23-at sem A33-at nem lehetett a Telekom oldalán találni. Kicsit meglepő, hogy már ennyivel korábban elkezdik a kisöprést. Mert ilyen nyomott árra márciusban sem számítanék.
Amúgy akkor azt is megjegyeztem, hogy persze a néni kapott hozzá töltőt is (pénzért külön), és pont eme emlék kapcsán jutott eszembe, hogy ezzel a külön töltős dologgal, az idősebbeket úgy be lehet húzni, amikor mennek telefont vásárolni, és gőzük sincs, hogy ami otthon maradt telefon az ahhoz adott esetleg még jó is lehet.
#5536Luck Dragon: Nem semmi! Nálam az S9 FE azért maradt ki, mert nem akartam két darab Exynos 1380-as kütyüt (meg mert UFS-ből is 2.0-t kapott). Most mind a kettőt A55-re fogod cserélni?
Ja Spigen + Beaseus cuccokból gondolom, hogy külföldről rendelős a történet. gratu hozzá
#5534Csigavair: Ennyiért ajándék volt. Jobb mint egy Black Friday ajánlat!
Ja 30K-ért feltöltősen a Sony Ericsson T610 volt a király 2004 októberében.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Utolsó két friss hír szerint mégis csak fém kerettel lesz felvértezve.
"Új " formavilággal fog érkezni , hasonlóan mint az A15 & A25, ezzel párosítva három új színnel .Többi specifikáció szempontjából hasonlítani fog a jelenlegire .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TeeJay
félisten
Egyelőre nem biztos hogy előny lesz az AMD GPU a Mali helyett mivel látható az S24 és S24+ esetén is hogy biza kell még jó pár hónap mire optimalizálnak rá
Teljesítményben lehet hogy jó csak kérdés hogy mire nem elég az A54-ben lévő GPUÉn biztosan nem váltanék addig míg ARMv9-es proci nem jön az A szériába akár Exynos akár Snapdragon (kevésbé valószínű) akár MediaTek által (ez már valószínűbb)
Ez tippre valahol A56-57körül jön majd attól függően mennyire lesz égető Samsung-nak hogy középkategóriában odacsapjon a többi gyártónak[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
a másik kedvencem a Full hd felbontás Quad helyett az S23U topicban. Tényleg nem értem.
Ebben a topicban ilyen fétise nincs senkinek szerencsére... a Samsung hardveresen gátolta meg, a QHD felbontás megtagadásával....
De ezek szerint a másik topicban van baj a toronyban egyeseknélbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
De a látványra se mert megmozgatod a kijelzőt és addig megy 120Hz-en amíg mozgás van utána egyből 60Hz-re áll.
Direkt néztem sokféle felhasználás mellett és csakis akkor 120Hz ha nyúlsz a kijelzőhöz és történik valami. Tiktok, youtube, VLC, zenehallgatás mind 60HzMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
-
Nagyon fontossá vált számomra az optimalizáció, amiben az Apple a bajnok a tapasztalataim szerint.
Samsungnál nem a hardverrel van a baj, ez a merüléses dolog Androidban hordozott hiányosság. Nem véletlen emelik ki minden főverziószámnál, hogy igyekeznek rajta finomítani. Csak most már szembesülök vele, hogy NEM bír ki egy napot. Az A54-ben és az S24 Ultrában is 5000 mAh-os akkumulátor van, a SoC eltérő, lehet, hogy takarékosabb a másik, de ugyanakkor amikor igénybe van véve, erősebb is, és ha erősebb is, az energiából is vélhetően többet használ fel. Az, hogy két cellás az S24-é ebből a szempontból nem jelent semmit.Eddig iPad-em volt, az nagyon meggyőző üzemidővel bírt. A A54 is remekül teljesített akkor amikor az addig szokásos rutinomnak kellett megfelelnie, azaz akkor kibírta reggel 10-től mondjuk este 8-ig.
Most viszont délután már 40% körül jár, és megy a töltőre.
Az lenne a jó megoldás - és ezt szerintem a gyártók meg tudnák oldani - ha kívülről felerősíthető lenne egy extra akkumulátor, és amikor fel van erősítve, úgy kezelné, mint a belsőt. Tehát mondjuk egy 10 000 mAh-s felcsatolsz rá, és akkor amikor töltöd töltheted együtt vagy akár külön is, de a hangsúly az együttön lenne. Csak ugye a rögzítés lehet kihívás gyártói szempontól és az IP tanúsítvány, de amúgy szerintem megoldható lenne.[ Szerkesztve ]
-
Az idén ősszel várható igaz? Egyébként azt én is, mar gondoltam rá, csak hirtelen annyira rápörögtem a cserére, hogy majdnem rendeltem be újat. 😂
Most is várok egy Galaxy Watch FE-re. Még ősz előtt esedékes.[ Szerkesztve ]
-
Az gyenge. Szóval FE nélküli verzió inkább.
-
Mindez a környezetvédelem és környezettudatosság álcája alatt. Ha annyira ökolábnyom csökkentés lenne a cél, akkor nem kellene a világ lakosságának olyan jó 30%-nak minden évben lecserélnie a telefonját, és erre ösztönözni őket. Ja, akkor nem lenne ekkora profit.
Viszont az A52-nél az 15W-os töltőt ad, 25-öst meg nem, abban az a gyönyörűséges, hogy a 25-öst nem adja, mert nem akarja szennyezni a környezetet, de adódik belőle a kérdés, a 25w-os, mennyivel jelent nagyobb terhelést a környezetre mint a 15w-os? Nem az a jó válasz, hogy 10w-ttal
Nem akarok messzire menni, de egy picit muszáj... anno én is fontosnak tartottam a környezetvédelmet még a '90-es években. Nyugaton a zöldikék már a '60-as évektől tolták egyre jobban ezt. Két dolog vezetett oda, hogy már viszolygok a dologtól:
1. Látható, sőt érezhető, hogy ez a vonat nem állítható meg. A klímaváltozás akkor is végbemegy ha holnaptól mindenki napelemes autókkal közlekedik, és mindenben abszolút környezetbarátul cselekszik.
2. Látom azt is, hogy milyen szépen jöttek rá, hogy korábban ami ellen harcoltak a gyártók, ott most 180 fokos fordulattal, hülyére vesznek mindenkit és magukat totálra keresik.Mert amúgy óriási ötlet - és ez régebben azért nem működött, mert maguk sem hihették el, hogy életképes -, hogy 2015 előtt adott egy terméket minden extrával x százezer Ft-ért, 2020 után meg ad egy teljesen lecsupaszított terméket x százezer Ft-ért + inflációs emelés, meg úgy általában 30-40%-os drágulás mellett, és csak a telefon van benne, meg a töltőkábel! Fólia sincs, mert nagyon ECO-ban kell nyomni.
Viszont működik, és addiktív a dolog, mert már minden gyártó ezt csinálja lényegében. A kínaiak is. Sokkal megterhelőbb a környezetre nézve, hogy minden évben lecserélik a telefont, a kocsit, meg mindent ami az eszükbe jut bizonyos rétegeknek.
[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
ezek nálam nem számítananak. a kamera ugyanaz. megvárom az őszt, hátha jön pár új telefon amire érdemesebb lehet váltani.
igazából most tudnék váltani, számhordozással ,effektive 0 havidíj felárral - azaz annyi lenne a havi díj, mint most a prepaid havi költségem. megmaradna az a54, viszont le lennék 2 évre kötve egy szolgáltatóhoz[ Szerkesztve ]
:)
-
Szerintem sem lesz lufi az AI, mert ezé a jövő... oké, sokan gondolták anno, hogy majd a 3D TV-k is letarolják a piacot, és több neves gyártó bele is bukott... de ez más, mert mert egy informatikai evolúciós ugrás. Ettől függetlenül vannak, akik szenvednek a terhei alatt, lásd Intel (pedig mamut méretű vállalat), és lesznek kisebb cégek, amelyek belerokkannak vagy azért, mert beleinvesztálnak, de mire beérne nem bírják egyensúlyba hozni magukat, vagy azért, mert pont nincs tőkéjük belefektetni.
#8894Luck Dragon: Vannak olyan AI funkciók tudtommal, amiket a Samsung az S osztályhoz köt, meg pl 12 GB RAM-hoz. Pl a Microsoft is hangsúlyozza, hogy a Copilot+-hoz sok RAM fog kelleni.
De pl az Apple belépőkategóriájú táblái is a RAM miatt nem felelnek meg (ja meg a Bionic miatt).
Samsung A osztályban 8 GB RAM a standard. A54-ből is van a piacon:
Samsung Galaxy A54 - Full phone specifications (gsmarena.com)
4, 6 és 8 GB RAM-os változat, mi legalább a 8 GB-osat kaptuk.[ Szerkesztve ]
-
Ebben az esetben ugyanaz a helyzet mint a Windows-nál, az AV a az OS rései ellen nem képes védelmet nyújtani. Ezért is adtam el mindig a már nem támogatott mobiljaimat, legutóbb pl a Xiaomi 11 Lite 5G NE-t.
Anno, idehaza a 2010-es évek elejéig a virágbolti Windows felhasználók letiltották a Windows Update-et (mert szerintük csak lassítanak a javítások, meg egyébként is buktak volna), és abban a tévhitben éltek, hogy a magazinos kódokkal aktivált AV-jük véd a rések nyújtotta fenyegetésekkel szemben is, pontosabban az azokat kihasználó férgek ellen. Hát nem!
Annyi változott, hogy a szürkezónás kulcsok miatt, legalább már nem kapcsolják ki a WU-t annyira.#8905Jack Oneill: Bétát sosem tennék fel, még az a Stabil 6.0-val is sikerült a pixelbeégős bakit elkövetniük.
-
Szvsz 2021-ben az A osztály tetején volt káosz. A52 csak 4G-vel, aztán A52 5G és A52s 5G. Illetve A72.
Nem tudták, hogy érdemes e külön 4G-s modellt is tartani, de az A52 5G-t kár volt kiadniuk is, mert annyira nem volt jó, hogy az A52s- látva, hogy az S nélküli féléve nem állja meg a helyét kiadták pánikban.
Annyira jól sikerült, hogy mai napig megállja a helyét.
Aztán 2022-ben az A szériában akkora mészárlás volt, hogy az A7x-et elkaszálták, az A5x-eknél meg maradt egy darab, és folyamatosan Exynos-szal. Aminek azért van jó oldala mint pl sem a Qualcomm sem a Mediatek nem tudja befolyásolni a támogatottsági időt. Fejlődik az Exynos is, és azért Samsung specifikus. Csak az A54-gyel érte el az A52s szintjét és nem maradéktalanul, hanem nagyjából. Az A55 már kicsit erősebb, és az A56 már olyan lesz mint az A54-nek kellett volna. Szóval egy 2 éves lemaradás van görgetve.
Az új S24FE drágább lesz, szóval akik arra vágytak de S23 FE árában azoknak Samsungon belül maradt logikus választásnak a sebesség terén teljesen más liga, jóval olcsóbb A55/A56 vagy az S24+ ami sebességben még jobb is, csak egy Android verzióval előbbi.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Persze megváron. Igazából sajnálom is az S24 FE-t meg nem is, de kb eldöntötte, hogy maradok az A osztály tetején. Nekem tökéletes az A5x vonal. Akksiban meg pláne, mert az S24 FE-ben még az is kisebb lesz
-
-
Márciusban jelenik meg idehaza különösen drágán (27%-os ÁFA, gyenge Ft, Infláció stb), aztán ősszel már érdemes nézegetni. A54-nél is így volt tavaly .
Szóval az még 1 év.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Azért érezhetően erősebb az S23FE:
Ahogyan az A55 is az az A54-hez képest, csak az S23FE-nél lényegesebb az előrelépés A55-höz viszonyítva, és már van WiFi 6E is.
S24FE-t csak azért nem éri meg vásárolni, mert az S23FE-hez viszonyítva 100€-val megdrágították, és alig drágábban már megkapható az S24FE+ az S24FE pedig lassabb.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Alapvetően ugye három kategória van, alap (belépőszin) , közép és felső. De minden kategórián belül is van három alkategória.
A gond az,hogy minden évben megkapod az A5x-nél drágán a középkategória alsót, onnan is lehet tudni, hogy házon belül egy évvel később az A5x tavalyi verzióját megkapod a belépőszint felsőn A3x-ként.
Tehát megkapod debütáláskor 230K-ert azt a telefont ami megjelenéskor is a középkategória aljára van poziciónálva, és nem véletlenül hanem direkt, mert kihasználják, hogy sokunknak a hosszú támogatás fontosabb, minthogy a középkategóriában a középső vagy felső polcról válasszunk modellt. Nagyon ügyes az órás és fülhallgatós árukapcsolás is, mert ha véletlenül konkurens márkára váltás járna a fejedben akkor mind a kettőnél olyan mértékű funkcióvesztéssel szembesülnél, hogy inkább eladod azokat is, vagy a logikusabb megoldás, q konkurenciát felejted el. Az A5x vonalon ráadásul jövőre már nem 4+1 év, hanem 7 év támogatás lesz biztosítva szoftveresen, ami nagyon komoly fegyvertény!Úgy fogalmaznék ha a Samsung olyan erős hardverű telefont adna ki középkategóriában is mint a konkurensek, akkor az nagyobb csapás lenne a kínaiakra mint amit Trump mért a Huawei-re! Ott is kötnének ki mint a Google nélkül maradt Huawei.
De fordítva is tudna fájdalmas lenni. Ha a Xiaomi 5 vagyn 7 évet biztosítana stoftveres támogatásra középkategóriában, idővel a Samsungnak is sokkal erősebb Exynost kellene raknia az A5x-be.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az akkumulátorcseréhez az én stratégiám:
Miután megvetted a legújabb A5x-et -ahol szerencsére már alap az eSIM- 1-2 éven belül vegyél egy új Samsung Galaxy A5x-et. Kezd el az újat is használni, és amikor a régebbi akkumulátora elfárad akkor irány a szerviz. Ja és legyen multiSim-ed!
Nálam azért nem így van jelenleg mert a Xiaomi-nál sajnos eljött a szoftveres végítélet napja. Így eladtam ameddig lehetett érte viszonylag jó pénzt kapni.
A56-re első sorban a hét éves támogatás miatt várok. Addig bízom benne az A54 akkumulátora bírni fogja.
Samsungnál középkategória felső lett volna az A7x de kivégezték, helyét a lényegesen drágább FE vette át.A kérdésedre a válasz: ha megnézed hardveresen mit nyújt 200K körül a Xiaomi- és elvonatkoztatsz a szoftveres dologtól- akkor azt látod hogy sokkal erősebb SoC, akár WiFi 7, és sokkal gyorsabb töltés a középkategóriában.
Poco X6 Pro 160K 12GB/512GB eSIM az nincs, IP67 nincs, de majdnem 3x gyorsabb Mediatek Dimensity 8300 ultra 67W-os töltés és a töltő a dobozban. Gyárilag felhelyezett fólia, és tok mellékelve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mást nem nagyon találsz aminél van opciód erre. Esetleg amcsi Alma.
-
Androidos okostelefonokon dupla meló van mint iOS-nél, mert bár az Androidot a Google fejleszti és foltozza, azt minden gyártónak, magának kell ráfordítani minden egyes modelljére, ezért kell egy-egy főverzió után heteket vagy hónapokat várni, meg azért mert a gyártók általában a zászlóshajókat és a legfrissebb modelleket részesítik előnyben .
A dolognak ez csak az egyik fele. A másik az,hogy minden gyártónak kényszere van külön a referencia Google felülettől eltérő felhasználó felület fejlesztésére. Ez Samsungnál a OneUI, Xiaominál régebben MIUI volt, de ők már kicsit homályosítanak mert HyperOS nevet adtak neki, miközben nem OS.SAMSUNG esetében múltkor a 6.0-val jó kis malőr csúszott be. A szoftverfejlesztő cégek a határidők rabjai. A Google-nél minden évben új Android főverziót kell kiadni, a Samsungnál meg az van, hogy minden új Android főverzióhoz új OneUI dukál.
A Google megcsúszott az Android 15-tel, de úgy, hogy még a Pixeleket is kénytelen volt kiadni Android 14-gyel. A Samsung látva, hogy csúszik a projekt, így egyrészt kaptak időt a 7.0 finomítására, másrészt nem fogják kiadni Android 14-re.Az A56-osok márciusi érkezése és az azok Android 15 + OneUI 7.0 debütálása nincsen veszélyben.
Az S24 FE sem Android 15-tel jelent meg, ami akárhogyan is nézzük egy főverzió vesztés, de legalább drágább lett 300 €- val.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Igazad van, ezentúl ignorálom, nem reagálok a hsz-eire. Még a kérdéseire sem.
Köszönöm szépen Neked a tűpontos diagnosztikát , vannak a topicban még rendes, értelmes fórumozók, akikkel lehet érdemi szakmai kommunikációt folytatni.[ Szerkesztve ]
-
Igen, és az A56 is jövő ilyenkor fogja megérni jobban. Az A54 256 GB-os kiszerelésben 210K-val nyitott 2023. márciusban, nekem Telekomtól szeptemberben érkezett 130K-ért operátori akcióban.
Mai találat az Euronicsból ami hivatalos Samsung partner:
Van egy kis felár a +128 GB-ért😆
Miközben:
az A55 már 180K-ért vihető 256-os kivitelben. De van még A52S 5G is 170-ert.
Mi is a mottója a cégnek? EZ ENNYI!😆
Amúgy Xiaomi 11 Lite 5G is van még náluk. 😆
Mivel drágult az FE is, így nem lennék meglepve ha az A széria is inflálódna kicsit.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Mi többen vagyunk 💪, ezért nagyobb a veszély is. Ez a hazafias népfront és a munkásosztály okostelefonja. 😀😆Viszont imádom ezt a frissítési tempót. Minden Samsung modell amelyik NEM az utolsó támogatási évében jár, minden hónapban kap egy frissítést. Egyszer az A54 kétszer is kapott az LTE miatt volt a második.
[ Szerkesztve ]
-
POCO X6 PRO 5G. Mediatek Dimensity 8300 Ultra, 12 GB RAM, 512 GB (UFS 4.0) tárhellyel. Gyárilag felhelyezett fóliával, 67 W-os töltővel, tokkal.
Jövőre az EU-ban már egy gyártó sem adhat töltőt a teló mellé.
Antutun 1.3- 1.45 millió pontszámmal ami azt jelenti, hogy 2,5x gyorsabb mint az 570E-t gurító A54:
Az A55-nél 2x gyorsabb:Az A56: esetében nem lesz 2x gyorsabb várhatóan, de jelentős lesz a sebesség eltérés a Mediatek Dimensity 8300 javára, mert ahol a SoC magában nem is ott jön jól a 8 helyett a 12 GB RAM, és a lassúcska UFS 2.x helyett a villámgyors UFS 4.0.
Támogatás terén addig fog frissítést kapni mint az A54.
2028-ig.
Eleve idén jelent meg immáron Android 14-gyel és Android 17-ig frissül.
Van fizikai multiSim-em 1 darab, és kettő eSIM-em, egy az A54-ben egy pedig a Galaxy Watch6-ban.
129900 Ft az ára, ami 80-100E Ft-tal kedvezőbb mint az A54-A56 esetében úgy, hogy azokhoz külön kell 10K-ért venni fóliát. Lassú töltőt 5K-10K-ert (10K körül ha az A56 45W-ra ugrana és Samsung a töltő).tokot 6K-ert, szóval 20-25K még rá.
Samsungnál az ökoszisztéma bejön szeretem a rendszeres frissítéseket az IP67-et ami mellé most egy IP54-jön, de nincs már kedvem lomha telefont vásárolni prűden eleve sokkal drágábban mint a másik fullos, luxus kiszerelésű gyártó ajánlata.
Ráadásul a POCO a Xiaomi almárkája. Ez lesz a harmadik Xiaomim. Az utolsó jó ár/érték arányú Samsungom az A50 volt.
Amúgy az A54-et fogom magammal hurcolászni többet várhatóan. Viszont ha meghibásodik azonnal tudok váltani. Illetve felváltva használom őket ha haza kell jönnöm pl töltőre teszem az A54-et ha ugranom kell közben akkor viszem a POCO-t és fordítva.Amúgy alap iPhone 16-ra is gondoltam, de amikor azt látom, hogy 400K-ert 60 Hz-es kijelzőt ad,meg 128 GB-os tárhelyet,akkor onnantól nem érdekel a többi részlete... nem szeretem ha madárnak néznek. Ez igaz a Samsungra is.
Amúgy csak arra vártam, hogy idehaza árulja olyan uzletlánc ahol nem egy sufnigsm jelenti a boltot, és ne 160K-ert hanem 130K-ért.
Tegnap jött el ez a nap.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest