Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akkumulátorcseréhez az én stratégiám:
Miután megvetted a legújabb A5x-et -ahol szerencsére már alap az eSIM- 1-2 éven belül vegyél egy új Samsung Galaxy A5x-et. Kezd el az újat is használni, és amikor a régebbi akkumulátora elfárad akkor irány a szerviz. Ja és legyen multiSim-ed!
Nálam azért nem így van jelenleg mert a Xiaomi-nál sajnos eljött a szoftveres végítélet napja. Így eladtam ameddig lehetett érte viszonylag jó pénzt kapni.
A56-re első sorban a hét éves támogatás miatt várok. Addig bízom benne az A54 akkumulátora bírni fogja.
Samsungnál középkategória felső lett volna az A7x de kivégezték, helyét a lényegesen drágább FE vette át.A kérdésedre a válasz: ha megnézed hardveresen mit nyújt 200K körül a Xiaomi- és elvonatkoztatsz a szoftveres dologtól- akkor azt látod hogy sokkal erősebb SoC, akár WiFi 7, és sokkal gyorsabb töltés a középkategóriában.
Poco X6 Pro 160K 12GB/512GB eSIM az nincs, IP67 nincs, de majdnem 3x gyorsabb Mediatek Dimensity 8300 ultra 67W-os töltés és a töltő a dobozban. Gyárilag felhelyezett fólia, és tok mellékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest