- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aweriot
aktív tag
Alapvetően abban igazat adok, hogy a 12 giga az már elférhetne 200k fölött. Ellenben a jelenlegi ram áraknál.... á, hagyjuk is.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Na menjenek ezek a búsba.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Fogsz egy soundbart és kész is van a music station
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
No, hát kérem, ez a diplomácia maga. Úgy simogatnak hogy közben a pofon egyértelmű legyen

Jack Oneill
No igen, csak azt nem tudom hogy mit akarok helyette. A normál goto az iPhone lenne, de azt egyfelől 10 én után untam, másfelől pedig az aktuális iOS egy gyenge vicc... Samsungból nem igen van olyan amire ráugranék, Pixel meg... Pixel. -
Aweriot
aktív tag
Tudom mennyire röhejes, de jelenleg az egyik ok amiért valószínű dobni fogom a Motorolám, hogy nincs rá se Pitaka, se Nilkin tok
Annyira megszoktam a fogását évek alatt, hogy egyszerűen minden más tok zavar. -
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Na nem minrha a CM romok CWM-ből telepítésével lenne tele a topik
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Oké, én mondjuk röhejesen kábelgyűjtő vagyok, szerintem van vagy 10 microusb kábel is még itthon valahol.
-
Aweriot
aktív tag
Hát nem tudom, még Macbook júzer koromban átálltam full USB C infrára, akkoriban mondjuk a GaN tőltőket még aranyozott heroin árban mérték, manapság mert már dobálják az ember után gombokért.
-
Aweriot
aktív tag
Elbaszol egy halom pénzt és olyan gépet veszel amin van USB C
-
Aweriot
aktív tag
Azért így 2026-ban nehezen tudnám elhinni, hogy nincs otthon az embernek egy tucat USB A - USB C kábele. Én vagy 3 tucatnyit szanáltam ki az USB C - USB C átállás közben.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Én a helyedben megvenném azt az A56-ot.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Meg legyen normális droidba épített clipboard manager
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Biztos van ilyen, bár egy évadnyi sorozat FHD-ban a magon ilyen 30-40 giga körül van. Egy évadnál meg többet nem nézel meg úgy hogy ne juss normális wifi közelbe 2026-ban ha csak nem valami extra túrát adsz elő, de ott meg nem fogsz sorozatot nézni és nem is telefonnal fotózni. De értem, van erre use case.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
56 giga van úgy foglalva most nálam hogy én nem törlök soha semmit. Képek automatice napi egyszer éjjel felmennek a NAS-ra, fontos fájlok NAS-on, nextcloudról elérhetőek ha kellenek, mirror Proton Drive-ban, automatice szinkronizálja a NAS. Mobilnet korlátlan, de abból is ha havi 100 gigát ellövök.
-
Aweriot
aktív tag
Amúgy egy mobilba mi a francnak 512 gigás tárhely? Most komolyan, segíts megérteni. Ott a mobilnet, manapság filléres tétel a korlátlan csomag. Ott van egy tucatnyi felhő szolgáltató, filléres havi díjjal. Ha nem akar az ember felhőt, akkor fillérekből lehet otthonra Nextcloudot összerakni. És akkor ott tart az ember hogy nem egy sd kártyával szórakozik, rendes mentése van, amit ráadásul akármilyen eszközről azonnal elér. Tényleg nem értem, hogy mi értelme a nagy offline tárhelynek mobilba.
-
Aweriot
aktív tag
Kevés esetben volt egy user rangja ennyire találó.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Az nagyjából a valósan elérhető maximum. Elméletben 1.2 Gbps, de ugye körülötted van egy halom másik sugárzás, nem közvetlenül a routerhez ragadva állsz, a kezed is árnyékal valamennyit, az kb. a max amit el lehet érni.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Figyelj, legközelebb ne egy selfiet válassz avatarnak és több esélyed lesz.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Egyszer egy másik életben egy Marcipán volt
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Hát te tudod.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Exynos SoC telefonnal egy gyengébb lefedettséggel megáldott helyen eltöltött nap fényévekkel nagyobbat harap a telefonba mint a Meta akármelyik csodája
-
Aweriot
aktív tag
Ez jogos, arra akartam kilyukadni hogy egy normál reggel felkelsz, este töltöd napnál nem igen nyom annyit a latba... nem?
-
Aweriot
aktív tag
Ha nem engeded neki az értesítéseket akkor nem.
Bár egyébként ez a telefon ébresztés dolog annyira már nem számít, nem? Legalábbis anno az S3 Minin nézegettem ezeket veszettül, de abban 1500-as aksi volt...
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Főleg mert egy rendesen belőtt böngészővel a követést is sokkal nehezebbé teszed nekik
-
Aweriot
aktív tag
Vagy ha böngészőből használja az ember
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Mert ha bemész az MM-ba, ugyan azt az appot megnézed droudon meg ipaden akkor elsírod magad. Tényleg bem egy liga az ipad meg a droid tableten
-
Aweriot
aktív tag
Hát van baja. Annyira jól sikerült az elmúlt 3 éve az Applenek, hogy sikerült teljesen elüldözniük, pedig ritka nagy apple fanboy voltam.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Így néz az ki amikor visszafogom magam és csak a legszükségesebbeket rakom fel

-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Köszi, behúztam egyet. 90€ volt.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Nem véletlenül adnak már a középkatra is 5 év frissítést. Ők sem abban gondolkodnak, hogy 2 évente fogsz váltani.
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest