Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem kétszer csinálta, de azóta sem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Igen, kellemetlen tud lenni az ilyen. Ezek szerint nem egyedi eset ez sem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az eredetinek ilyen doboza van:
Az, hogy nem írja ki, hogy nem eredeti, egyszerűen annyit jelent vélhetőleg, hogy tudja a PD 3.0-t.
-
vlevi
nagyúr
"egyből írja a telefon használjon eredeti tartozékot"
Én ilyet még nem láttam.
Hama és Blitzwolf töltővel, alis kábellel töltöm az A54-et, és a Samu S7 tabletet is, de csak akkor panaszkodik a töltésre, ha nagyon szar a kábel, és a normál lassú töltésnél is vacakabb a töltési sebesség. Ha nem megy a gyorstöltés, csak a sima, arra se panaszkodik, csak nem írja a gyorstöltést. De volt 1-2 olyan kábelem, amire tényleg kiírta, hogy azt már azért mégse kéne erőltetni. Na, ezeket kidobtam.[ Szerkesztve ]
-
Én is kikapcsoltam próba képpel , utánna meg bolondut az egész telefon , minden lassan és darabosan indított el.
Újraindítás segített a dolgon. De amikor állítod megint , megint megbolondul az egész és jöhet újra a restart .
Így visszaállítottam ahogyan volt.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
MODERÁTOR
-
Valószínűleg a kínai 120+ Wattos töltésnél még jobban melegszik, csak mivel ötödannyi idő alatt végez a töltéssel az akkumulátor nem károsodik
Vagy a kínaiak kitaláltak valamit, amivel a melegedés kordában tartható, nem tudom, de az biztos, hogy Xiaomi, Huawei telefonok többszörös sebességgel töltenek, sok éve már, és előbb fogy el alóluk a szoftveres támogatás ideje, mintsem a telefonjaik akkumulátora menne tönkre.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Kíváncsi lennék, hogy ki milyen aktívan használja a készüléket a topicban:
Itt az én heti jelentésem:
Ez nagyon aktívnak számít?😂dzf007, bocsi, nem válasz akart lenni.😂🤣
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
vlevi
nagyúr
Én erre beállítottam egy rutint.
Nekem alapból az AOD csak akkor jelenik meg, ha új értesítés van.
Illevte, az a rutin, amit említettem, úgy van beállítva, hogy töltéskor kapcsolja be az AOD-t.
Akkor folyamatosan látszik a töltöttség.szerk.:
De most láttam, hogy van külön olyan beállítás a "kijelző"-n belül, hogy töltöttség megjelenítése. Ez akkor is megjeleníti töltés közben a töltöttséget, ha az AOD ki van kapcsolva.
Vagyis, pont az, ami miatt én a rutint csináltam.
Ki is kapcsoltam azt a rutint...Mostmár csak azt kell megtalálnom, hogy az AOD-n miért lett lila minden felirat. Az óra, az értesítés ikonok, stb...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Sera26
aktív tag
Értem én, csak én, a laikus vásárló elolvasom a "nyers" számokat, paramétereket és ezután döntök, hogy megveszem-e vagy sem. És mivel tök ugyanaz szinte minden részlet, meglepődöm, amikor a valóságban teljesen mást mutat a technika. Nah mindegy, nem nekem lesz, a Gyereknek mindegy, csak rosszul esett elsőre. Köszönöm mindenesetre a válaszokat.
-
vlevi
nagyúr
Ez nekem annnyira furcsa.
Korábbi Redmi telefonomon volt zseb mód, ami pontosan az ilyen véletlen érintések kivédésére szolgált.
Hogy mennyire működött jól, azt nem tudom, és azt se, hogy mi kell hozzá.
Valószínűleg megintcsak a virtuális közelség érzékelő?
Ami mondjuk nekem egy dolog miatt hiányzik (eddig).
Beszélgetés közben, szintén a régi redmi note7 telefon, ha elvettem a telót a fülemtől, felkapcsolt a kijelző. Nos, ezt sajnos az A54 nem csinálja. Az is lehet, persze, hogy szándékosan nem csinálja, az is lehet, hogy valahogy be lehetne állítani, nem tudom.
Pedig néha jó lenne látni a kijelzőt, mióta beszélek, vagy pl. az ügyfélszolgának be kell gépelni valamit... -
Köszi:
275MB.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TODI1111
veterán
Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései. Itt kiválasztod az alkalmazást, ezen belül az értesítéskategóriákat, majd nem a kapcsolóra hanem a szövegre koppintasz.
Példa:
Természetesen ehhez először be kell kapcsolni a Beállítások - Értesítések - Speciális beállítások - Az egyes alkalmazások értesítési kategóriáinak kezelése menüpontot. -
Szpetemberi, most vettem le 6 perce a töltőről 100%-os töltöttségi szint mellett ezt jósolja:
-
Vagy az algoritmus elemzi az előzményeket, és pl már látja, hogy egy ideje napközben (jellemzően délután) rátöltésben részesül, illetve, hogy legalább 2 GPS-t használó app, sőt van, hogy 3 is szívja az energiát. A háromból egy kötelező, a Mapmyride fakultatív, a Google Maps, meg valahol a kettő között, de mivel muszáj megtalálnom, ezért erősen ajánlott
Csak most a Te posztod hatására néztem rá, és egy picit meglepett.
Illetve a Galaxy Watch6 is igénybe veszi az akkumulátort, mert használja a mikrofont amikor alszom
[ Szerkesztve ]
-
-
Ez nálam is így van, működik is:
[kép]
Első alkalommal rá is kérdez, azt hiszem.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Izzadtal a mobil meg azt gondolta, hogy fel akarod oldani.
Ne a zsebedben hord a telefont.
További életvezetési tanácsokért kövess be Facebookon, Instagramon, Xen, TikTokon, Discordon, YouTubeon, Telegramon, hamarosan indul az életvezetési tanácsadó oldalam is!
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
Érdekes nálam elsőnek nem írt méretet, csak kérte az újraindítást, hogy letöltődött. Ezt még is kapta, megnéztem volna, hogy változott e dátum erre kíírja, hogy július 1. Aztán meg,hogy van új és 89 MB. Most fog másodjára újraindulni. 😆
[kép] [kép]be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Mert már letöltötte magától, azt akkor szokta kiírni, hogy mekkora, ha manuálisan keresel rá, és akkor jelzi, hogy igen, talált frissítés és az x MB, mert ha mobilinternetről vagy akkor számíthat. WIFI-n meg éjjel is simán leszedi magától, nekem reggel ez pont így volt, csak az újraindításhoz kér engedélyt. Azt is azért, mert addig nem leszel elérhető, és ha PIN, vagy biometrikus azonosítás van beállítva, ő meg hajnali 3-kor magától megcsinált, akkor reggelig vagy ameddig rá nem nézel, nem vagy elérhető.
-
WIFI-nél.De mobilinternetnél is van rá lehetőség azt hiszem, sőt nekem úgy van beallitva is, korlátlan mobilinternetem van.
-
Nálam nem:
[kép]be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest