Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz Luck Dragon #8850 üzenetére
nagyon akarsz már telefont cserélni de az a56-ra még várni kell. én lehet veszek egy a55-öt. még alszok rá egyet.
:)
-
Nem szeretnék, meglepően meg vagyok elégedve az A54-esemmel. Pedig azt hittem, az iPhone után ez egy nagy visszalépés lesz. De a felhasználási szokásaimnak eleget tesz, és ami a legfontosabb, még nem "halt le" a napi tevékenységeimtől.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #8850 üzenetére
S21 szint erőben.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ProEvoFan
nagyúr
-
vicces
addikt
válasz Jack Oneill #8852 üzenetére
igazából nekem sincs erős indokom. lehet csak nincs már jobb dolgom, mint ezen variálni.
nálam akkor szokott lehalni a telefon, amikor tölti le az új podcast epizódokat, illetve amikor a tidal tölti az új zenéket. ilyenkor nem is reagál, vagy ha megy valamelyik lejátszó akkor az hosszú másodpercekre megakad. először nem értettem, hogy mi van a telefonnal. aztán rájöttem, hogy ilyenkor írja az sd-kártyát. kb akkor mikor hazaérek és már a wifin lóg. már nem tudom milyen kártyát tettem bele, de az biztos hogy régi, minimum 5 éves, mert egy dashcam-ből tettem át. ma rendeltem másik kártyát. meglátom mennyit számít.:)
-
dzf007
senior tag
GPay-t (Google Pay) hogy lehet kikapcsolni letíltani? Állandóan átáll a Simple Pay Classic- ról....A boltba kell sz..kodni visszaállítani..
-
ProEvoFan
nagyúr
Jött frissítés . Rendszer és google play.
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #8849 üzenetére
2,5 éve használom. Nem méregettem a sebességét és nem is használom agyon, amire nekem kell arra pont jó. Kb csak a fényképeket mentem rá.
-
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #8862 üzenetére
Szívesen :)
-
Termi92
tag
Sziasztok! 3-4 hónapja koptatok egy A54-est, általánosságban meg vagyok vele elégedve, viszont van egy ami rettentően bosszant. Gesture navigációt használok, és amikor visszalépek bárhonnan (a képernyő széléről húzom az ujjam befelé), néha úgy érzékeli a telefon, hogy megnyomom a kijelzőt a mozdulat előtt, kvázi szellem érintés. Próbáltam fólia és tok nélkül, 6.1-es legutolsó OneUI van fent, csináltam gyári visszaállítást is, de semmi se segít. Tapasztalt valaki ilyet már? (vagy volt esetleg szó róla fórumban?) Ez az egyetlen ok amiért megszabadulnék ettől a telefontól, vagy próbálkozzak garival?
-
MODERÁTOR
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #8866 üzenetére
+1 az One Hand Operation + alkalmazásra. Teljesen személyre szabható a gesztusvezérlés.
-
Skod
aktív tag
One UI 7.0 leak. A cikk végen van egy lista ha nem akarjátok végig olvasni, én sem nyálaztam még át tüzetesebben.
-
Skod
aktív tag
Megszívattam magam. A Telekom Dominohoz is engedi már az esimet... aktiváltam... nem működik párhuzamosan az A54 kettő esimmel. 🤣
-
unravel
őstag
Van rá gyorsgomb vagy gesztus a kamera vízjelre ? Mert megint aktiválodott. De nem babráltam a beállításokat.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Miért van az, hogy pár napja a Galaxy Store csak WiFin keresztül hajlandó frissíteni az appokat (eddig gond nélkül ment a frissítés mobilnetről)?
Már mindent csináltam, gyorsítótár törlésre, frissítések eltávolítása, frissen ásott sír felett teliholdkor fekete gyertyák fénye mellett Pentagram közepén állva a Necronomiconból felolvasás, de semmi hatása nincs a dologra.
Ötlet, segítség?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
-
Ez nálam is így van, működik is:
[kép]
Első alkalommal rá is kérdez, azt hiszem.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Sehogy se jo es a hatterbe beragad az app ha a frissitesre nyomok mobilnet alatt.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
-
-
válasz inbox5100 #8885 üzenetére
Mondjuk nálam az Adguard VPN-ként magában ott van.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
VPNnel mobilneten meg frissulnek az appok a Storebol.
Agyrem!Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Jack Oneill
veterán
Galaxy AI a középkategóriában is.
[link] -
inbox5100
csendes tag
válasz fogselyem #8888 üzenetére
Valami történt, mert már VPN nélkül is megy. Viszont egy furcsaságba belefutottam. Nem tudtam betűtípust váltani. Néhány gyári vagy ingyenesen letölthető, korábban megvásárolt esetében (CoolJazz, Rosemary, stb.) is írta, hogy nem támogatott, töröljem. Újratelepítés után oké. Apróság, de végülis azok is csak APK-k, ki tudja, mit okozhatott még ez a pár napos Store probléma.
-
válasz Jack Oneill #8889 üzenetére
Most vélhetőleg dilemma elé kerül az A osztállyal a Samsung, most üthet vissza, hogy arányaiban véve gyengébb SoC-ot adott középkategóriában mint a konkurens Xiaomi, ugyanis megy az AI őrület... Az A osztálynál vélhetőleg gondok lesznek a számítási kapacitással, és ha a konkurenseknek, akiknek eddig is az erősebb HW volt a középkategóriában is az adujuk, tudnak AI-t tenni a 200K alatti telefonokba, ráadásul teljesértékűt, akkor a Samsung meg van szorongatva, de feltételezhetően az A56-nál már akkor reagálni fognak erre.
Az AI egyébként ingoványos mocsár, az Intel éppen futóhomokra lépett vele úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #8892 üzenetére
A legtöbb gyártó satuban van vele, mert feneketlen kút, és nem tudják, hogy megtérül e. Azt sem teheti meg, hogy nem fejleszti, de pont mert rengetegbe kerül már azt is belengette, hogy az S osztályban is fizetős lesz. Nem lehet mindent megoldani a felhőben sem.
Ha kimarad-> lemaradt
Ha meg nem marad ki -> tetemes kiadásai lesznek, és vagy megtérül vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
-
Szerintem az AI ugyan olyan lufi (lesz), mint anno volt a .com lufi.
Fujjak, fujjak, aki idoben be es lelep az jol jar, aki keson lepett be es a kidurranasig marad annak szivas.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
őstag
válasz fogselyem #8895 üzenetére
Miért lenne lufi? Mára a böngészők beépített funkciójává vált. De sok app is egyre inkább erre épül. A samsungos hókuszpókuszok nem fedik le az AI sokoldalúságát. Egyébként feltételezem, hogy a Samsung sem csak a csicsáért fejleszt, lásd saját böngészőbe, fényképezésbe épített segédek, optimalizálók.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Szerintem sem lesz lufi az AI, mert ezé a jövő... oké, sokan gondolták anno, hogy majd a 3D TV-k is letarolják a piacot, és több neves gyártó bele is bukott... de ez más, mert mert egy informatikai evolúciós ugrás. Ettől függetlenül vannak, akik szenvednek a terhei alatt, lásd Intel (pedig mamut méretű vállalat), és lesznek kisebb cégek, amelyek belerokkannak vagy azért, mert beleinvesztálnak, de mire beérne nem bírják egyensúlyba hozni magukat, vagy azért, mert pont nincs tőkéjük belefektetni.
#8894Luck Dragon: Vannak olyan AI funkciók tudtommal, amiket a Samsung az S osztályhoz köt, meg pl 12 GB RAM-hoz. Pl a Microsoft is hangsúlyozza, hogy a Copilot+-hoz sok RAM fog kelleni.
De pl az Apple belépőkategóriájú táblái is a RAM miatt nem felelnek meg (ja meg a Bionic miatt).
Samsung A osztályban 8 GB RAM a standard. A54-ből is van a piacon:
Samsung Galaxy A54 - Full phone specifications (gsmarena.com)
4, 6 és 8 GB RAM-os változat, mi legalább a 8 GB-osat kaptuk.[ Szerkesztve ]
-
-
Jack Oneill
veterán
Android tálca menü
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest