Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Amikor rákerestem a topicra eléggé elszomorodtam, és meglepődtem, hogy milyen szerény rajongótábora van ennek a nagyszerű játéknak, főleg mivel már az első része (Hit the road) is klasszikusnak számít. A folytatás pedig felül multa a várakozásaimat, olyan póenok van benne hogy még filmeken se nevet többet az ember, tipikus amerikai humor, de a legjobb falytából.
Igaz, hogy a point 'n click stílus manapság eléggé vegetál, de szerintem ez a game megérdemli, hogy a szélesebb közönség is megismerje, engem sokkal inkább elszórakoztat mint mondjuk egy Far cry.
Egyetlen hibája a töltési idő, ami nállam kissé hosszúra nyúlik a helyszínek között, úgyhogy egy patch nem ártana hozzá... -
peterszky
őstag
Nem hiszem el! Már megint eltolták a mo.-i megjelenését a Season One-nak
Tavaly még decemberre ígérték, aztán átcsúszott januárra, januárban februárra, most már március a várható időpont
Nevetséges. -
peterszky
őstag
Én arra várok, hogy a Season 1-et kiadják dobozos formában, így talán eljut kis hazánkba.
Az első rész tényleg nagyon jó ( Sam and Max Hit the Road ), igazi LucasArts point and click kaland. -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Ha jól éretesültem, ez régen egy igen hires és vicces játék volt.
Most ismét hozzá lehet jutni, epizódonként adják ki, mindössze 10 dollár egy epizód.
Próbálta már valaki?
Én lehet, hogy megveszem az első részt, aztán ha tetszik, akkor a többit is.
[link]
Ez a hivatalos oldal linkje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- ASUS notebook topic
- Futás, futópályák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest