- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Emberek, nem tudjátok milyen régóta akartam nyitni egy sakk topicot, de soha nem mertem! Én nagyon szeretek játszani, csak nem nagyon tudok...
Tagja vagyok egy e-mailes sakk klubbnak, ha szeretnétek csatlakozni, gyertek bátran: Bővebben: link. Ha bármi kérdésetek van a klubbal kapcsolatban, nyugodtan mondjátok, de van fóruma is. (Zárt fórum, tagoknak.) A szerver támogatja a Fischer Random játékot is. Versenyezni is lehet osztályok alapján, és most már Fischer sakkban is. A csapatversenyek most készülnek, de csapatot már alakíthatnak a tagok.
Loretto: Bármilyen tiszté alakulhat, és természetesen tud sakkot adni, sőt mattot is. Létezik olyan sakkfeladvány, ahol pl. úgy tudod egy lépésben beadni a mattot, ha a gyalog huszárrá változik.
Ha 3-szor ismétlődik ugyanaz az állás, lehet döntetlent igényelni. A szabályok egyébként letölthetőek innen: Bővebben: link
Majd el felejtettem, jelenleg is folyik a Wijk Am Zee-ben rendezett szuperverseny, amin Lékó és Polgár is játszik. Annyit érdemes tudni róla, hogy a világranglista első 10 helyezettjéből 8 ott van. Ja, meg annyit, hogy jelenleg Lékó vezet holtversenyben az 5. forduló után. Nézhetitek a meccseket élőben, minden nap 13 órától, kivéve asszem az utolsó fordulót, az máskor fog kezdődni.
Link lemaradt: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tagja vagyok egy e-mailes sakk klubbnak, ha szeretnétek csatlakozni, gyertek bátran: