Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mans20
addikt
Modok még nem hiszem,dlc már jön de csak konzolosra,szarért kell ezt a dlc t erőltetni mindenhol.Elvileg 2010 elején jön,de itt egy hírbe 2011 et láttam,és új történet lesz benne nem viszi tovább a második részt.Majd remélem ott is megalkothatom ezt a csajt
kár hogy nem lehet a bugyit is levetetni róla,valamit kiír olyankor. -
puttputt
őstag
Az új "sláger":
"The Wheelchairman"

A kocsival? Már sokfelé, nézz, csak alább

Én is remélem, nem olyan rossz, mint amilyennek beállítják, ez sem... nemtom' mikor lesz az új rész, vagy vannak-e ehhez modok...
-
puttputt
őstag
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Hogy a fenébe lehet leinstallálni "szakszerűen" ezt a gamet?
Nekem nincs uninstall opció a start menüben, nincs uninstall file-om se a mappájában és a programok törlésénél meg nem jelenik meg.
Ilyenkor csak simán töröljem vagy mi?
-
puttputt
őstag
Akinek kell "átmeneti" savegame..., privátban át tudom küldeni a linket.
-
puttputt
őstag
Még egy kis ráadás...

-
puttputt
őstag
S végül, levezetőnek, egy kis - nehezített időjárási viszonyok közti - testmozgás...

-
puttputt
őstag
Az új Delorean, még dolgozom rajta (csak közben felrobbant a benzinkút)

-
puttputt
őstag
Szabadesés, Superman módra:
-
Mans20
addikt
Helo
Ha eredeti a game akkor regelni kell az oldalán asszem és akkor letudod szedni,vagy a steamen keresztül.Én már a felénél jártam csak eltünk a mentés ezért kezdhetem újra mert nem találok sehol.Nekem nagyon tetszik a game.Az első frissítés feloldja a max 32 es fps limitet meg még pár hibát javít,de szerintem nem sokat segít a pecs,a második javítást még nem próbáltam. Többit privbe.
-
puttputt
őstag
-
karcsii
csendes tag
Helló
Nekem is megvan ez a jóó kis játék , vsak az a baj hogy amikor beszálok a kcsiba és vettek nagyan szagst a kép , és igy már teljesen élvezhetetlen .
. Amúgy szerintem nem rossz játék az írányitás tényleg borzalmas a kocsik szerintem szépekk és jól néznek ki . ÉS nagyon tetszik benne a karakterek ahogyan az emberek mozognak meg minden . Nekem nem értemn hogy mért szaggat mert a gépem nem olyan gyenge :
-2ghz core duo
-ati x4100 (intel)
-3gb ram
-160 gb hdd
Lehet hogy egy driver hiányzik nekem azért szagat . De a menübe meg shol máshol nincs gond csak a kocsiknél részemröl enyi a játékról . Talán majd ha lesz jobb gépem akkor többet fogok vele játszani . Addig marad nekem a san adreas . -
Mans20
addikt
-
Mans20
addikt
Nekem meg tetszik a játék a hibái ellenére is,a vezetést tényleg shit de valamennyire megszoktam.Már megcsináltam 1 pár küldetést és szerintem nincs vele gond,az átvezető videók is komolyak,csak jó lenne egy magyar szöveg.A város nem kihalt,emberek sétálnak,olvasnak,laptopoznak,csövesek kéregetnek,piálnak,szívnak...szóval van élet.
A fő küldetésekkel eddig nem volt bajom,jobb fegyverekkel könnyebb írtani az egyéneket,ha sokan vannak akkor van az hogy nehezedik a game,meg mondjuk hogy mivel lőnek rám.
Az activity-k is jók,vannak köztük versenyek pl,vagy több részből álló 1re nehezedő feladatok,amivel egyre több lóvét lehet szerezni.A karakterszerkeztés meg jó 5let volt,mert így jobban ragaszkodom ahhoz akit én kreáltam,olyanra amilyenre akarok
A játék közbe is tudok változtatni a karakteren,ha bemegyek a kórházba plasztikai műtétre
Tetováltatni,öltözködni,kajálni,piálni,szívni itt is lehet meg még nem tudom mit.
A grafika meg szerintem nem is rossz,de sajnos ugyan az a jelenség megvan itt is mint a GTA ba,hogy hiába állítok a grafon,nem sokat gyorsul a játék,itt is van hogy 30fps el fut normálisan aztán lemegy fél percre 18 körülire.Remélem a közeledő javítás gyorsít a gamen,a vezetést és törésmodellt is jó lenne javítani meg a textúra bugokat.
Szerintem aki akarja próbálja ki,merüljön el benne és fedezze fel a lehetőségeket,és ne úgy álljon hozzá hogy a gta hoz hasonlítja.A decemberi guruba 86% ot kapott ami reális szerintem,néhol tényleg még ötletesebb is mint a gta.
-
Sadriel
tag
Az előzetes képek alapján sokkal többet vártam tőle. Kemény csalódás volt.
Legalább annyira megcsinálhatták volna mint a S.Andreas-t így 2009 elején...
-
glutamin
őstag
Már gondolkodtam a játék beszerzésén, de agy a véleményeket olvasma megspórolom magamnak ezt a fáradtságot.
-
snataniel
tag
athomi-Teljesen ezt gondolom én is!
kivéve a Monitor gebaszt mivel nekem egy Sz@ros "15"-os monitorom van..XD
De ezeken kivűl kezdem megszokni, mármint nem az irányítást mer az egy kalap sz@r...
hanem PL: Ctrl-el fel lehet kapni az embereket és eldobni! bár irreálisan nagyot repülnek de tetszik! Hülyülni jó lessz de kemény napokat biztosan nem fogok rászánni mint a GTA IV-re
Üdv: Nati
-
Mans20
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Nálam a vistába van,a programok eltávolításánál,vagy a minden program THQ/saints row 2és azon belül valami Orencou cado,szlovákúl van vagy a bánat tudja.
-
DerStauner
senior tag
és hogy lehet leinstallálni??? uninstall-ja nincs. a program files-ből csak úgy nem akarom kitörölni.
-
athomi
veterán
Alkalmam nyílt kipróbálni barátomnál a játékot (Intel E4300@2700MHz, 2GB ram, ATI HD3870, Win XP 32bit). A játék közvetlenül a GTA4 riválisaként készült. Röviden, tömören, lényegre törően egy szóban ki tudnám fejteni a játékról való véleményem.
- A játék nem támogatja a szélesvásznú felbontásokat. Egy 22"-os monitoron 1280x1024-ben vagyunk kénytelenek játszani. 2009 van.
- A karakterek mozgása - beleértve a miénket is - nagyon gagyi, az irányítás rossz.
- A grafika csúnya, a honlapon fellelhető screenshotok fel vannak javítva. A látótávolság kicsi, az autók előttem jelennek meg.
- A járművek mozgása borzalmas. Az autóvezetés élvezhetetlen a játékban. Sebességérzet nincs. Kanyarodás közben nem is mi fordulunk, hanem maga a pálya. Közben az FPS-ünk 15-25 között ugrál, de minden 10. másodpercben iszonyúan beszaggat (10 FPS alatt). A hányinger kerget vezetés közben. A helikopterek mozgása az UFO-kat is megszégyeníti.
- Az AI nagyon hülye.
Mitől van ennek nagy gépigénye? Fizika nincs, a grafika gyenge, a pálya nem túl nagy, az AI buta, stb. -
euforia
tag
őszintén szólva reménykedtem h van némi túlzás a fikázásokba de sajna nem
elég szar lett a gém kár pedig igy 15perc játék után ugy gondolom h vannak benne jó ötletek meg nemis lenne rossz de autozni egyszerüen hányinger a grafikát még elnézném meglehetne szokni bár igy gta után kicsit fura
szóval nemhiszem h nagyon tolni fogom sajnos, ennél sokkal többet vártam tőle.
arról nemisbeszélve h a konfigommal néha 10fps ekre esik le monnyuk gta is 20néha de legalább ott van látvány is -
euforia
tag
nemá! minnyá ittvan nálam és csak most olvasom a topikot, eddig ugy vártam ne huzzatok má le

-
Mans20
addikt
Hi
Azt nem tudja valaki hogy a menübe mi a kancahalálért nem tudok az egérrel állítgatni?Ehelyett csak a billt nyomogathatom,hát rohadt öröm.
-
DerStauner
senior tag
nézte már valaki a hivatalos oldalt? (saintsrow.com)
az ottani videók meg képek miért nem olyanok, mint nálam??? pedig minden maxon van (gondot fordítottam a grafikai beállítások átböngészésére). azok a képek valahogy színesebben néznek ki.
-
Pubszon
veterán
A hsz-okat olvasgatva úgy néz ki, hogy nem fogom most kipróbálni, talán majd pár hét múlva.
Kár hogy így elszúrták.
-
Kipróbáltam a játékot én is csak annyit tudok róla mondani, hogy egy nagy kalap fos.
Eleve nincs is natív felbontás szélesvásznú monitorra így 1680X1050 helyett 1280X1024-be kell játszanom mondanom se kell, hogy néz ki...a karakter úgy mozog mint egy idióta. Gta 4-hez nem is hasonlítanám gyenge próbálkozás, konzolra való gém látszik is rajta.
-
DerStauner
senior tag
időközben már biztosan kijutottál, hiszen pofon egyszerű.
véleményem: a gyalogos irányítás tényleg nagyon jó, az autós meg annál rosszabb. minden grafikai beállítás maxon van (aa, af, hdr, motion blur, stb), és így van 20-30 fps, helyenként lemegy 15-re is. de mégis, valahogy jobban fut, mint a gta4, viszont így is hát...nekem nem tetszik a grafikája. lehet, hogy szebb lenne, ha tudnám 1440x900-ban játszani. viszont amikor a sztriptízes csajt leütöm

rendőröket ölni könnyű, shotgun-nal egy lövés. meg itt nem kell lerázni a zsarukat. megcsináltam 2 küldetést, kemény 1% progress-t kaptam. kár, hogy az angolon kívül nincs benne más nyelv.
a cpu control szerint két magot használ. gpu terheltség 65-70%.
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
MI ez a 15fps az elejen?
Optimalizalas 0%
Sar konzol port,es a wide nativot se vagja.
Nekem ez naon nem tetszik igy.
Amugy maga a jatek nem rosz,maramennyit toltam,mert az elejen jarok...A bortonbol hogy jutok ki? -
DerStauner
senior tag
és nincs benne 1440x900-as felbontás, de van élsimítás.
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Ma bizony
Jo napunk van
-
DerStauner
senior tag
csak megjött ma hajnalban...
-
DerStauner
senior tag
aki nem a netről töltelné le, hanem boltból vásárolna, az szerintem nem itt nyavalyogna.
-
DarknessX
csendes tag
Ezt nem hiszem el amióta bejelentették azóta tűkön ülök annyira várom már.
ha most megint késik akkor nálam kilőve a listából mert én már többet nem fogok várni.......
Ráadásul pletykák is terjengnek róla hogy iszonyatosan ronda grafikája lett,mert elcseszték a portot
Kitudja hátha van igazság alapja -
athomi
veterán
Elvileg ma vagy holnap jelenik meg.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De vajon eleg lesz a 60framehoz is?

-
cizoe
őstag
Szinte mindenhol eléggé lehúzzák a konzolos verziót, kíváncsi vagyok mit alakít pc-n. Egyszerűen nem értem, hogy egy szabad játékmenetű gammában mit lehetne nagyondenagyon elcseszni.

-
cizoe
őstag
Megjelenés: 2009.01.02.
Minimum rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 1 GB Rendszer memória
- 15 GB szabad hely
- 128 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
- DirectX 9.0c kompatibilis 16-bites hangkártya
- Internet hozzáférés a Multiplayer játékhozAjánlott rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 2 GB rendszer memória
- 256 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
-Ezek a rendszerkövetelmények ajánlottak a co-op-hoz, valamint a 2-12-es Mulitplayer játékokhoz.Én spec várom. Pár hülyeségén kívül jó gém, bár nem annyira karakteres, mint a gta, de jól el lehet lenni vele, na meg a humor itt sem utolsó tényező.

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gta4
De azert akkora biztos nem lesz.
-
Sirandrish
legenda
kiváncsi leszek ennek a gépigényére...
-
mad1
veterán
KIvancsi vagyok tartjak e a 6.ai megjelenest

-
janeko
őstag
a képek alapján tényleg hasonló.. legalább lesz mivel szórakozni a gta4-ig
-
Gyusz
őstag
Nem ártott volna valami tartalmasabb első hozzászólást gyártani.
Az első rész egy GTA klón volt és a Volition készítette (Descent 1-2, Freespace 1-2, Summoner 1-2, Red Faction I-II-Guerilla, The Punisher), a kiadói teendőket a THQ látta el. 2006 augusztusában jelent meg az Egyesült Államokban, Európában szeptembertől volt megvásárolható. Kizárólag X360-ra jelent meg, bár egy PS3-as verzió is tervbe volt véve, de soha nem jelent meg. A fejlesztők inkább a folytatásra koncentrálnak, amely már X360/PS3/PC platformokra készül.
Az első részről tesztek erre, videók pedig erre találhatók (érdemes a Review-t megnézni, hogy nagyjából képbe kerüljön az ember a játékkal kapcsolatban).
A második rész eddig megjelent videói pedig erre vannak. -
mad1
veterán

SAINTS ROW 2 (SR2)
Fejlesztő: Volition, Inc. / hivatalos weboldal
Kiadó: THQ / hivatalos weboldal
Platformok: Microsoft Windows,PlayStation 3, Xbox 360
Megjelenés: 2009.01.06. (PC)
Grafikai motor: Egyedi / Volition, Inc.
Fizikai motor: Havok
Másolásvédelem: Nincs / SteamMinimum rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 1 GB Rendszer memória
- 15 GB szabad hely
- 128 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
- Internet hozzáférés a Multiplayer játékhozAjánlott rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 2 GB rendszer memória
- 256 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
-Ezek a rendszerkövetelmények ajánlottak a co-op-hoz, valamint a 2-12-es Mulitplayer játékokhoz.Screenshotok: (konzol, pc verzió vegyesen)
[ Módosította: Bordoi ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)