Új hozzászólás Aktív témák

• Mans20

addikt

Nekem meg tetszik a játék a hibái ellenére is,a vezetést tényleg shit de valamennyire megszoktam.Már megcsináltam 1 pár küldetést és szerintem nincs vele gond,az átvezető videók is komolyak,csak jó lenne egy magyar szöveg.A város nem kihalt,emberek sétálnak,olvasnak,laptopoznak,csövesek kéregetnek,piálnak,szívnak...szóval van élet.
    A fő küldetésekkel eddig nem volt bajom,jobb fegyverekkel könnyebb írtani az egyéneket,ha sokan vannak akkor van az hogy nehezedik a game,meg mondjuk hogy mivel lőnek rám.
    Az activity-k is jók,vannak köztük versenyek pl,vagy több részből álló 1re nehezedő feladatok,amivel egyre több lóvét lehet szerezni.A karakterszerkeztés meg jó 5let volt,mert így jobban ragaszkodom ahhoz akit én kreáltam,olyanra amilyenre akarok:)
    A játék közbe is tudok változtatni a karakteren,ha bemegyek a kórházba plasztikai műtétre :)
    Tetováltatni,öltözködni,kajálni,piálni,szívni itt is lehet meg még nem tudom mit.
    A grafika meg szerintem nem is rossz,de sajnos ugyan az a jelenség megvan itt is mint a GTA ba,hogy hiába állítok a grafon,nem sokat gyorsul a játék,itt is van hogy 30fps el fut normálisan aztán lemegy fél percre 18 körülire.

Remélem a közeledő javítás gyorsít a gamen,a vezetést és törésmodellt is jó lenne javítani meg a textúra bugokat.

Szerintem aki akarja próbálja ki,merüljön el benne és fedezze fel a lehetőségeket,és ne úgy álljon hozzá hogy a gta hoz hasonlítja.A decemberi guruba 86% ot kapott ami reális szerintem,néhol tényleg még ötletesebb is mint a gta.

Új hozzászólás Aktív témák