- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkájvóker
csendes tag
Titkos ruházatok,nagyon durvák(saját videó)

-
szkájvóker
csendes tag
Valakinek ha van steamja ez a nevem: (HUN)^0Slender ^0Man
Ketten letolhatunk egy multit vagy co-op-ozunk

#9:végtelen lőszer,ha valakinek kell használja,RPG-hez vagy m249-hez jó

-
Crytek
nagyúr
Szeretnék játékot venni a direct2drive oldalról.
Van az oldalon egy ilyen:
This product is only available for purchase in the United Kingdom.
Tehát ha én meg akarom venni akkor úgy regeljek mintha amcsi lennék vagy hogy van ez??(Ez nem menne mivel csak .hu-s mail cimeim vannak)
És itt mit adnak amivel letudom tölteni kodot vagy mit?Életbe nem vettünk innen semmit se!Aki vett már innen játékot kérem írja le mi kell hozzá!!
-
Pubszon
veterán
Hmm...
Nem néz ki rosszul, hazamegyek sztem ki is próbálom.
-
Mans20
addikt
Van olyan akinek a játék gyorsabban megy a kelleténél?úgy értve hogy a főhős gyorsabban mozog meg az idő is gyorsabban megy,a videó átvezetőknél meg lassabban megy a hang mint a kép és ezért csúszás van.Az sg fórumon is pár ember már panaszkodott,nálam a vistánál nem volt ilyen de most elkezdtem a win 7 en és ez van.Leszedtem a konvertáló programokat újraraktam a játékot,futtatam vista modba de ugyan úgy gyorsabb.
-
puttputt
őstag
Egy fickó a GTA4-ből... csak nem Saints Row?
Ugyanilyen ruhájuk van az itteni főszereplőknek - vagy csak az egyiknek -... még talán a szám (68) is egyezik majdnem. -
Xelo
addikt
we roll like this motherfucka': [link]
-
Xelo
addikt
újabb kép: [link]
-
Xelo
addikt
szerintem brutális hangulata van a játéknak.
nagyon megérte megvennem. adatlapomon látható konfiggal, Windows 7-en medium/high beállításokkal teljesen játszható, nem fagy, nem lép ki, és ellenkeznék azzal h nem támogatja a wide felbontásokat, ugyanis én 1440×900ban futtatom.
nem kötekedek, a játék tele van hibával, szinte nincs olyan része amibe ne lehetne belekötni.. mégis nekem sokkal szórakoztatóbb mint akármelyik GTA, beleértve a 4et is! azt 60-70% körül abbahagytam mert egyszerüen unalmas. ez van!
gondoltam kicsit dobok már a témán, itt van a szentek vezetője, az én elképzelésem szerint:
[link] -
janeko
őstag
lehet nekem voltak nagyok az elvárásaim, de azért ennél többet vártam ettől a játéktól..
-
-
Mans20
addikt
Modok még nem hiszem,dlc már jön de csak konzolosra,szarért kell ezt a dlc t erőltetni mindenhol.Elvileg 2010 elején jön,de itt egy hírbe 2011 et láttam,és új történet lesz benne nem viszi tovább a második részt.Majd remélem ott is megalkothatom ezt a csajt
kár hogy nem lehet a bugyit is levetetni róla,valamit kiír olyankor. -
puttputt
őstag
Az új "sláger":
"The Wheelchairman"

A kocsival? Már sokfelé, nézz, csak alább

Én is remélem, nem olyan rossz, mint amilyennek beállítják, ez sem... nemtom' mikor lesz az új rész, vagy vannak-e ehhez modok...
-
puttputt
őstag
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Hogy a fenébe lehet leinstallálni "szakszerűen" ezt a gamet?
Nekem nincs uninstall opció a start menüben, nincs uninstall file-om se a mappájában és a programok törlésénél meg nem jelenik meg.
Ilyenkor csak simán töröljem vagy mi?
-
puttputt
őstag
Akinek kell "átmeneti" savegame..., privátban át tudom küldeni a linket.
-
puttputt
őstag
Még egy kis ráadás...

-
puttputt
őstag
S végül, levezetőnek, egy kis - nehezített időjárási viszonyok közti - testmozgás...

-
puttputt
őstag
Az új Delorean, még dolgozom rajta (csak közben felrobbant a benzinkút)

-
puttputt
őstag
Szabadesés, Superman módra:
-
Mans20
addikt
Helo
Ha eredeti a game akkor regelni kell az oldalán asszem és akkor letudod szedni,vagy a steamen keresztül.Én már a felénél jártam csak eltünk a mentés ezért kezdhetem újra mert nem találok sehol.Nekem nagyon tetszik a game.Az első frissítés feloldja a max 32 es fps limitet meg még pár hibát javít,de szerintem nem sokat segít a pecs,a második javítást még nem próbáltam. Többit privbe.
-
puttputt
őstag
-
karcsii
csendes tag
Helló
Nekem is megvan ez a jóó kis játék , vsak az a baj hogy amikor beszálok a kcsiba és vettek nagyan szagst a kép , és igy már teljesen élvezhetetlen .
. Amúgy szerintem nem rossz játék az írányitás tényleg borzalmas a kocsik szerintem szépekk és jól néznek ki . ÉS nagyon tetszik benne a karakterek ahogyan az emberek mozognak meg minden . Nekem nem értemn hogy mért szaggat mert a gépem nem olyan gyenge :
-2ghz core duo
-ati x4100 (intel)
-3gb ram
-160 gb hdd
Lehet hogy egy driver hiányzik nekem azért szagat . De a menübe meg shol máshol nincs gond csak a kocsiknél részemröl enyi a játékról . Talán majd ha lesz jobb gépem akkor többet fogok vele játszani . Addig marad nekem a san adreas . -
Mans20
addikt
-
Mans20
addikt
Nekem meg tetszik a játék a hibái ellenére is,a vezetést tényleg shit de valamennyire megszoktam.Már megcsináltam 1 pár küldetést és szerintem nincs vele gond,az átvezető videók is komolyak,csak jó lenne egy magyar szöveg.A város nem kihalt,emberek sétálnak,olvasnak,laptopoznak,csövesek kéregetnek,piálnak,szívnak...szóval van élet.
A fő küldetésekkel eddig nem volt bajom,jobb fegyverekkel könnyebb írtani az egyéneket,ha sokan vannak akkor van az hogy nehezedik a game,meg mondjuk hogy mivel lőnek rám.
Az activity-k is jók,vannak köztük versenyek pl,vagy több részből álló 1re nehezedő feladatok,amivel egyre több lóvét lehet szerezni.A karakterszerkeztés meg jó 5let volt,mert így jobban ragaszkodom ahhoz akit én kreáltam,olyanra amilyenre akarok
A játék közbe is tudok változtatni a karakteren,ha bemegyek a kórházba plasztikai műtétre
Tetováltatni,öltözködni,kajálni,piálni,szívni itt is lehet meg még nem tudom mit.
A grafika meg szerintem nem is rossz,de sajnos ugyan az a jelenség megvan itt is mint a GTA ba,hogy hiába állítok a grafon,nem sokat gyorsul a játék,itt is van hogy 30fps el fut normálisan aztán lemegy fél percre 18 körülire.Remélem a közeledő javítás gyorsít a gamen,a vezetést és törésmodellt is jó lenne javítani meg a textúra bugokat.
Szerintem aki akarja próbálja ki,merüljön el benne és fedezze fel a lehetőségeket,és ne úgy álljon hozzá hogy a gta hoz hasonlítja.A decemberi guruba 86% ot kapott ami reális szerintem,néhol tényleg még ötletesebb is mint a gta.
-
Sadriel
tag
Az előzetes képek alapján sokkal többet vártam tőle. Kemény csalódás volt.
Legalább annyira megcsinálhatták volna mint a S.Andreas-t így 2009 elején...
-
glutamin
őstag
Már gondolkodtam a játék beszerzésén, de agy a véleményeket olvasma megspórolom magamnak ezt a fáradtságot.
-
snataniel
tag
athomi-Teljesen ezt gondolom én is!
kivéve a Monitor gebaszt mivel nekem egy Sz@ros "15"-os monitorom van..XD
De ezeken kivűl kezdem megszokni, mármint nem az irányítást mer az egy kalap sz@r...
hanem PL: Ctrl-el fel lehet kapni az embereket és eldobni! bár irreálisan nagyot repülnek de tetszik! Hülyülni jó lessz de kemény napokat biztosan nem fogok rászánni mint a GTA IV-re
Üdv: Nati
-
Mans20
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Nálam a vistába van,a programok eltávolításánál,vagy a minden program THQ/saints row 2és azon belül valami Orencou cado,szlovákúl van vagy a bánat tudja.
-
DerStauner
senior tag
és hogy lehet leinstallálni??? uninstall-ja nincs. a program files-ből csak úgy nem akarom kitörölni.
-
athomi
veterán
Alkalmam nyílt kipróbálni barátomnál a játékot (Intel E4300@2700MHz, 2GB ram, ATI HD3870, Win XP 32bit). A játék közvetlenül a GTA4 riválisaként készült. Röviden, tömören, lényegre törően egy szóban ki tudnám fejteni a játékról való véleményem.
- A játék nem támogatja a szélesvásznú felbontásokat. Egy 22"-os monitoron 1280x1024-ben vagyunk kénytelenek játszani. 2009 van.
- A karakterek mozgása - beleértve a miénket is - nagyon gagyi, az irányítás rossz.
- A grafika csúnya, a honlapon fellelhető screenshotok fel vannak javítva. A látótávolság kicsi, az autók előttem jelennek meg.
- A járművek mozgása borzalmas. Az autóvezetés élvezhetetlen a játékban. Sebességérzet nincs. Kanyarodás közben nem is mi fordulunk, hanem maga a pálya. Közben az FPS-ünk 15-25 között ugrál, de minden 10. másodpercben iszonyúan beszaggat (10 FPS alatt). A hányinger kerget vezetés közben. A helikopterek mozgása az UFO-kat is megszégyeníti.
- Az AI nagyon hülye.
Mitől van ennek nagy gépigénye? Fizika nincs, a grafika gyenge, a pálya nem túl nagy, az AI buta, stb. -
euforia
tag
őszintén szólva reménykedtem h van némi túlzás a fikázásokba de sajna nem
elég szar lett a gém kár pedig igy 15perc játék után ugy gondolom h vannak benne jó ötletek meg nemis lenne rossz de autozni egyszerüen hányinger a grafikát még elnézném meglehetne szokni bár igy gta után kicsit fura
szóval nemhiszem h nagyon tolni fogom sajnos, ennél sokkal többet vártam tőle.
arról nemisbeszélve h a konfigommal néha 10fps ekre esik le monnyuk gta is 20néha de legalább ott van látvány is -
euforia
tag
nemá! minnyá ittvan nálam és csak most olvasom a topikot, eddig ugy vártam ne huzzatok má le

-
Mans20
addikt
Hi
Azt nem tudja valaki hogy a menübe mi a kancahalálért nem tudok az egérrel állítgatni?Ehelyett csak a billt nyomogathatom,hát rohadt öröm.
-
DerStauner
senior tag
nézte már valaki a hivatalos oldalt? (saintsrow.com)
az ottani videók meg képek miért nem olyanok, mint nálam??? pedig minden maxon van (gondot fordítottam a grafikai beállítások átböngészésére). azok a képek valahogy színesebben néznek ki.
-
Pubszon
veterán
A hsz-okat olvasgatva úgy néz ki, hogy nem fogom most kipróbálni, talán majd pár hét múlva.
Kár hogy így elszúrták.
-
Kipróbáltam a játékot én is csak annyit tudok róla mondani, hogy egy nagy kalap fos.
Eleve nincs is natív felbontás szélesvásznú monitorra így 1680X1050 helyett 1280X1024-be kell játszanom mondanom se kell, hogy néz ki...a karakter úgy mozog mint egy idióta. Gta 4-hez nem is hasonlítanám gyenge próbálkozás, konzolra való gém látszik is rajta.
-
DerStauner
senior tag
időközben már biztosan kijutottál, hiszen pofon egyszerű.
véleményem: a gyalogos irányítás tényleg nagyon jó, az autós meg annál rosszabb. minden grafikai beállítás maxon van (aa, af, hdr, motion blur, stb), és így van 20-30 fps, helyenként lemegy 15-re is. de mégis, valahogy jobban fut, mint a gta4, viszont így is hát...nekem nem tetszik a grafikája. lehet, hogy szebb lenne, ha tudnám 1440x900-ban játszani. viszont amikor a sztriptízes csajt leütöm

rendőröket ölni könnyű, shotgun-nal egy lövés. meg itt nem kell lerázni a zsarukat. megcsináltam 2 küldetést, kemény 1% progress-t kaptam. kár, hogy az angolon kívül nincs benne más nyelv.
a cpu control szerint két magot használ. gpu terheltség 65-70%.
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
MI ez a 15fps az elejen?
Optimalizalas 0%
Sar konzol port,es a wide nativot se vagja.
Nekem ez naon nem tetszik igy.
Amugy maga a jatek nem rosz,maramennyit toltam,mert az elejen jarok...A bortonbol hogy jutok ki? -
DerStauner
senior tag
és nincs benne 1440x900-as felbontás, de van élsimítás.
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Ma bizony
Jo napunk van
-
DerStauner
senior tag
csak megjött ma hajnalban...
-
DerStauner
senior tag
aki nem a netről töltelné le, hanem boltból vásárolna, az szerintem nem itt nyavalyogna.
-
DarknessX
csendes tag
Ezt nem hiszem el amióta bejelentették azóta tűkön ülök annyira várom már.
ha most megint késik akkor nálam kilőve a listából mert én már többet nem fogok várni.......
Ráadásul pletykák is terjengnek róla hogy iszonyatosan ronda grafikája lett,mert elcseszték a portot
Kitudja hátha van igazság alapja -
athomi
veterán
Elvileg ma vagy holnap jelenik meg.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De vajon eleg lesz a 60framehoz is?

-
cizoe
őstag
Szinte mindenhol eléggé lehúzzák a konzolos verziót, kíváncsi vagyok mit alakít pc-n. Egyszerűen nem értem, hogy egy szabad játékmenetű gammában mit lehetne nagyondenagyon elcseszni.

-
cizoe
őstag
Megjelenés: 2009.01.02.
Minimum rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 1 GB Rendszer memória
- 15 GB szabad hely
- 128 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
- DirectX 9.0c kompatibilis 16-bites hangkártya
- Internet hozzáférés a Multiplayer játékhozAjánlott rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 2 GB rendszer memória
- 256 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
-Ezek a rendszerkövetelmények ajánlottak a co-op-hoz, valamint a 2-12-es Mulitplayer játékokhoz.Én spec várom. Pár hülyeségén kívül jó gém, bár nem annyira karakteres, mint a gta, de jól el lehet lenni vele, na meg a humor itt sem utolsó tényező.

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gta4
De azert akkora biztos nem lesz.
-
Sirandrish
legenda
kiváncsi leszek ennek a gépigényére...
-
mad1
veterán
KIvancsi vagyok tartjak e a 6.ai megjelenest

-
janeko
őstag
a képek alapján tényleg hasonló.. legalább lesz mivel szórakozni a gta4-ig
-
Gyusz
őstag
Nem ártott volna valami tartalmasabb első hozzászólást gyártani.
Az első rész egy GTA klón volt és a Volition készítette (Descent 1-2, Freespace 1-2, Summoner 1-2, Red Faction I-II-Guerilla, The Punisher), a kiadói teendőket a THQ látta el. 2006 augusztusában jelent meg az Egyesült Államokban, Európában szeptembertől volt megvásárolható. Kizárólag X360-ra jelent meg, bár egy PS3-as verzió is tervbe volt véve, de soha nem jelent meg. A fejlesztők inkább a folytatásra koncentrálnak, amely már X360/PS3/PC platformokra készül.
Az első részről tesztek erre, videók pedig erre találhatók (érdemes a Review-t megnézni, hogy nagyjából képbe kerüljön az ember a játékkal kapcsolatban).
A második rész eddig megjelent videói pedig erre vannak. -
mad1
veterán

SAINTS ROW 2 (SR2)
Fejlesztő: Volition, Inc. / hivatalos weboldal
Kiadó: THQ / hivatalos weboldal
Platformok: Microsoft Windows,PlayStation 3, Xbox 360
Megjelenés: 2009.01.06. (PC)
Grafikai motor: Egyedi / Volition, Inc.
Fizikai motor: Havok
Másolásvédelem: Nincs / SteamMinimum rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 1 GB Rendszer memória
- 15 GB szabad hely
- 128 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
- Internet hozzáférés a Multiplayer játékhozAjánlott rendszerkövetelmények:
- Windows XP / Vista
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2)
- 2 GB rendszer memória
- 256 MB 3D Video kártya Shader Model 3.0 támogatással (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
-Ezek a rendszerkövetelmények ajánlottak a co-op-hoz, valamint a 2-12-es Mulitplayer játékokhoz.Screenshotok: (konzol, pc verzió vegyesen)
[ Módosította: Bordoi ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Sweet.tv - internetes TV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon megérte megvennem. adatlapomon látható konfiggal, Windows 7-en medium/high beállításokkal teljesen játszható, nem fagy, nem lép ki, és ellenkeznék azzal h nem támogatja a wide felbontásokat, ugyanis én 1440×900ban futtatom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)