- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
subaruwrc #1271 üzenetére
öö.....az attól függ, honnan nézzük
Bocs
Szóval bejutsz az erőműbe atomvillanás előtt, ott nekiállsz lelkesen tömegmészárolni. Csak 1 felé mehetsz, eltévedni nem fogsz. Aztán majd egy lépcsőházból kiérve egy körfölyosószerűségre lesz út a Monolithoz és a vezérlőajtóhoz. Megfogod találni. Viszont ha már a monolittal szemezel akkor rossz az irány. -
Killer01
őstag
válasz
subaruwrc #1205 üzenetére
Sokat futkorásztam a gyüjteményért
És a kupac ''elhasznált'' fegyvert még nem is láttad 2 méterrel odébb
De ezért játszom másodszor, kiélvezem minden percét. Éppen a Freedom és Duty küldiket nyomom, kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet.
Piripócsban találtál exo-t? A keresztben volt egy bulletproof artifaktal, ugye?
Venni nem tudsz ott skulót, max. találni 1-2 stash-ben. meg persze zsákmányolni.... -
-
válasz
subaruwrc #944 üzenetére
annál a résznél pont az a lényeg...
mikor belépsz az udvarra akkor a csávóka rögtön elkezd hívogatni (a kis perverz cukrosbácsija...) és mikor odaérsz hozzá, akkor azt mondja, hogy ha adsz neki lóvét, akkor ő elhozza neked azt a hiper-szuper tv-shopos (gagyi, de drága...) fegyvert... azt mondod neki, hogy jól van dzsonni, itt a pénz, hozd a stuffot, dzsonnika bemegy a házba, majd még visszaszól egy valami olyasmit, hogy na most jól átsz@balak, menj máshova sírni... (majd csinálok képet v videót, hogy mit mond annál a résznél...)
szal ellopja a pénzedet, erről szól az egész... én is megmurdáltam őket, mert nem szeretem, ha meglopnak -
ML320
senior tag
válasz
subaruwrc #944 üzenetére
Én elmentem a farmról egy kicsit szétnézni, majd amikor visszajöttem csak egy optikát kaptam tőle
Utánna meg a feladatként megkaptam azt, hogy csináljam ki a gyerek egyik beszélgetőtársát. Így már elkértem a visszjárót.
Az a nyolc nem olyan sok. Hangtompítót fel, az őröket egyesével hátulról gyorsan elintézni. Csak egy lövés a fejbe, majd spuri az épület másik oldalára. Ha ők megvannak, 2-3 gránát kosárlabda stílusban...
A maradék nem okozhat gondot.
Van egy olyan mellékküldetés, hogy likvidáljam a Vampire nevű banditát a Sötét Völgyben. A hely már tiszta, csak a katonák és banditák tűnnek fel néha-néha, és csatáznak. Vampír helye bejelölve, de ott nincs. Se a föld alatt, se a levegőben... Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged