- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
greenmukk #2486 üzenetére
Elvileg, ha felteszed az OL modot, akkor már a játék kezdetén ott lesz egy zöld alvózsák izé az invertory-ban. Bizonyára azzal tudsz aludni. Amúgy én sose aludtam, mert a játék elején a zsákot eladtam a kereskedőnek a bunkerbe
és később nem is tudtam szerezni. Csak akkor aludtam ( 2x ), amikor már összesett a stalkerem a fáradságtól ( szó szerint ).
Amúgy ajánlott az alvás, mert ha fáradt, akkor már kettős látás és állandó elhomályosodás ( gyak. alig látsz valamit ) jellemzi a gamét.
wwenigma : Hát akkor nem tudom mi lehet a baj.
Érdekes, hogy csak dx9-ben csinálja.
Bár még mindíg arra tippelek, hogy a game nincs kibékűlve a 64bittel. A többi game ami írtál újabb, talán azért sincs velük gond.
Amúgy lapozófájlnak 2 giga fizikai ramnál bőven elég 2-3 gigát beállítani. Amúgy jobb, ha fix méretet álítassz be neki ( pl min/max : 2048/2048MB, stb ), szal ne legyen változó, mert az egy picit fogja a rendszert, meg amúgy is jobb az, ha nem a rendszer kezeli, hanem te álítod be neki egy fix értékre.szark: Lauda megelőzött.
-
Mr. Green
tag
válasz
greenmukk #2467 üzenetére
Ha a táborotoktól délre indulsz (katonaság felé, közel ne menj mert segbe billentenek
) Lessz ott pár bokor két dobozzal az 1ikben van egy csomó kispisztolyba való lőszer. Aztán az első küldetés felé haladva megpillantassz 1 vasuti kocsit vagy mit, van benne hangtompítós fegyver meg élet meg 1pár kötszer.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
greenmukk #2369 üzenetére
Nem. Meg lehet próbálni 1024x768-ban, a textúrákat leveszed a háromnegyedéig, a látóhatárt egy kicsit visszaveszed, kerülöd a dynamic lightningot (és pérsze az élelmosást is). Mindent low-ra állítva még egy 6200-ason is elmegy (de az már szadizmus - múlt héten azzal szenvedtem, egész jó, csak ha lemegy az ember az agroprom alá, meg ha túl sok a katona, akkor szaggat be).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest