Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Andras828
üzenetére
Ahogy Bencom ™ is írta, néhány új fegyver és ellenség. Meg benne vannak azok a dolgok, amik az eredeti gaméból kimaradtak. Javítottak a grafikán is meg sok más dolgon is, szal érdemes kipróbálni mindenképp. De kell hozzá az 1.005-ös pecs...
Az alapjáték magyarítása is működik vele simán. 
Mondjuk én most az alapgamét tolom nekem most az is tetszik eléggé ( nincs fent semmi javítás meg hasonlók csak a magyarítás ) főleg, hogy jelenleg én is lövök mindenkire, aki/ami él és mozog...
Szal ilyen Quake stílusban nyomom..
-
-
Bencom ™
őstag
válasz
Andras828
üzenetére
igen de nekem lightended IL van, ami csak egy van az egész pályán, hangtompítós, fele akkora a súlya, és gyorsabban is tüzel szerintem... Hét megcsináltam azt a pályát... megvan a gyors AK távcsővel és gránátvetővel, de azt nem használom mostanában, mert elavult... Most az army warehausban megkerestem a vintart, most már főként azzal nyomom, ugyanaz a golyó kell bele mint a big benbe

Átmentem a red forestbe, és volt egy érdekes dolog: ott voltak a monolith katonák sniperek minden, és közülük kivált két ember, elindultak felém, és az a kettő zombi volt!
Szóval most akkor mi van? A monolithosok szeretik a zombikat, és szövetségesek, vagy WTF?Amúgy ott még az úton is iszonyatos a sugárveszély, nem is mertem letérni róla, pedig így nagyonnagy kerülőt kell tennem, most megyek a perzselőhöz, már megvolt a guid, már kiderült hogy SPOILER öngyilkosnak kellene lennem

IL nekem tökéletesen bevált, az a baj hogy eljutottam a red forestben odáig, hogy van egy rpg-s (vagy valami hasonló, rakétákat lő felém, fölötte meg egy sniper) és ahogy félre akartam szaladni, beleszaladtam egy monolithos katonába, aki leszedett, és akkor jutott eszembe hogy a pálya kezdete óta nem mentettem, és nem volt kedvem megint végigverekedni, szóval otthagytam

Athlon: a VLA egy fegyver

Már találkoztam vele de nem próbáltam ki, nem tetszett így kinézetre, meg hát vintar jobb

-
AthlonXP
őstag
válasz
Andras828
üzenetére
Hát csak akkor, ha azokat a mentéseket olyan gameval csináltad, amin fent volt legalább az 1.001-es patch. ha csak az alapjátékkal nyomod, akkor inkább játszd végig, vagy kezdj újat, mert azok a mentések elvesznek... ez sajna ilyen. 
szerk: Inkább a Stalker, mint az a sok tanulás...

-
AthlonXP
őstag
válasz
Andras828
üzenetére
Lehet, hogy feltettél vmi hülye artifactot az övedre vagy csak vmi bug okozza... Esetleg tölts be egy kicsit korábbi mentést, ahol még jó volt minden. Ha nincs fent patch, akkor pedig tegyél fel legalább az 1.004-est.
Amúgy nemtom mi lehet a baj, én már végigtoltam a gamét vagy 5-6 alkalommal és tolom most is, de ilyen gondom még nem volt...
Talán másnak is lesz vmi ötlete ezzel kapcsolatban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az alapjáték magyarítása is működik vele simán.
Szal ilyen Quake stílusban nyomom..
Amúgy az Oblivion-Lost.de most is megy.

Szóval most akkor mi van? A monolithosok szeretik a zombikat, és szövetségesek, vagy WTF?

1243 és 9524 mindkét ajtó kódja..
shield