Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Talán mert nem a fentlévő patchez megfelelőt használtad, ebbe a hibába én is belefutottam. Volt külön 1.04-hez, 1.05-höz etc.
Para volt persze, de csak mod nélkül, ha nem voltam halhatatlan és a töltényem is fogyott. Egyébként a sötétséggel egyet értek, az csak az ol módokkal volt igazán bekakilós totál vaksötét,
viszont sok helyen ügyesen lehetett használni, mert az ellen se látott semmit én meg tőle pár tizméterre szépen elosontam és nem keveredtem harcokba. 
Én is kíváncsi vagyok, 1.05-ös patchel próbálom, remélem menni fog pöpecül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa
- BestBuy ruhás topik
- Amazon
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Para volt persze, de csak mod nélkül, ha nem voltam halhatatlan és a töltényem is fogyott. Egyébként a sötétséggel egyet értek, az csak az ol módokkal volt igazán bekakilós totál vaksötét,
viszont sok helyen ügyesen lehetett használni, mert az ellen se látott semmit én meg tőle pár tizméterre szépen elosontam és nem keveredtem harcokba. 

shield