- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
csak nem Barba radioaktív területen át mentél be, mondjuk jobbra az anomáliák mellett? mert olyankor automatikusan mindig növekedni fog a sugárzásod, aztán meghalsz. ez egy baromi ronda bug, és az égvilágon semmit nem lehet vele kezdeni. csak a visszatöltés még azelőtti állapotra oldja meg... énis belefutottam egy ilyenbe már, részvétem. tehát, radioaktv területen nem megyünk át másik pályára (csak Bar felé lehetséges emlékeim szerint, sehol máshol nincs a pályachanger közvetlen környezetében hotspot)!
egyszeri pénz: írd át, hogy adjon az AKért sidro a a sidro_buy alatt mondjuk 10000, 1 re. így 5000szeres áron fogja megvenni, eladsz párat, aztán mindjárt lesz pénzed;>
-
remington2
senior tag
Az, hogy akkor is megy fel a sugárzási szinted, amikor nincs a közeledben anomália, radioaktív zóna, vagy artifakt, bug. Néha előfordul, hogy amikor nagyon fertőzött helyen szambázol sokat, "kiakad" a mérő, és utána is adagolja a sugárzást. Velem is megesett néhányszor, de már nem emlékszem rá, hogyan csináltam meg. Ha van mentésed előtte, érdemes azzal próbálkozni, más megoldást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest