Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
' Tzs , #16383 üzenetére
Jó kis kutatómunkát végeztél...
A két említett mentés szerintem jó, nem nagyon maradt el vele semmi. A zarkásnál asszem (de a később általam linkelt Vörös erdős mentés, ahol megvan az átjárók többsége) a következő lépés Szaharov lesz a Jupiteren, neki kell leadni az x8-ban szerzett doksikat.
Ad egy javítókészletet is a BTR-hez, ami a Radar elején áll, meg kell javítani és el kell kísérni a tudóst a perzselő alatti laborba (innen indult lényegében a játék). Ha megvan Fang rejtekhelye a Jupiteren (amit kérdeztél is), megkapod a radari bunkerének helyét is, oda be kell menni, ha már úgyis a laboratóriumban jársz. Egy laptop és egy PDa-van ezen a rejtekhelyen, egy megnyíló teleport pedig szintén visszavisz a laborba, ahol a játékmenetet kezdted, csak az a baj, kijönni innen én már nem tudtam sehogy sem.Az Elfeledett erdő a Bártól "jobbra" van, az eddigi modokban is szerepet kapott, van átjáró a Bárból is ide.
[kép]
A kurzornál lehet bemenni a barlangba, az visz el a labirintusba, ami szintén jó pár modban szerepelt már. Itt kódolt ajtók vannak: az első kinyitásához egy sztalkercsoport kell, ők valahol a labirintusban vannak, meg kell őket keresni, ők vezetnek el és nyitják ki az első ajtót, ez fontos lesz Ghost, Fang és Luke feltámasztásában. Tartsd őket életben az ajtóig: ha kinyitják, akkor még két másik ajtó lesz, amik azért lesznek fontosak szerintem, hogy a három hullát, amit majd ide kell hozni, ne ráncigáld végig az egész labirintuson, hanem a kikódolt ajtókon keresztül egyszerűen tudod mozgatni őket. a kódok banálisak, nagyon könnyen ki lehet találni őket.
A középső "szinten", a sokhullás ajtónál van a feltámasztó szoba, ide kell bepakolni a három jómadarat és egyenként betenni a hátizsákjaikba a feltámasztó műtárgyakat. Ha ez megvan, ajtó becsuk és elkezdődik a folyamat: [link]A hullákat egyenként kell elcipelni: Luke-ot Agropromból, Ghostot Yantarból Fangot pedig Pripjátyból. A pályaátlépőknél elveszi a hullát tőled és átpakolja a következő pálya elejére. Jó kis elfoglaltság lesz
, nem unatkozol egy darabig. Én most itt tartok, a labirintusban vannak a hullák, már csak be kell tenni a keltetőbe őket.
A Tündéreknél a Sötétvölgy és a Szeméttelep között) lehet küldiket csinálni, és persze ott vannak még az alternatív valóságban létező pályák is: én ezekre nem nagyon merészkedtem, mert kicsit macerás le kell rakni a felszerelést, mert elveszi) de Laris szerint ez elkerülhetetlen lesz egy idő múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Packeta
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Mozilla Firefox
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest