- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
shield #14788 üzenetére
Az Aranygömb nem új mod, csak az angol fordítása készült el nem túl rég. Amúgy egy nagyon jónak induló, de aztán nagyon leseggelő mod. A kezdeti pályákon annyi a feladat hirtelen, hogy én meg voltam győződve, hogy a játék sose ér véget ennyi tennivalóval. Ettől bugzik is dögivel főleg Sötét Völgyben. De aztán Radaron túl már alig van mellékfeladat és egy lineáris sztoriba torkollik az egész, mintha az alkotók belefáradtak volna a moddolásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest