- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Nem szokásom, mielőtt lövök, két eset lehetséges. Meglő a nyamvadék és én erre bepöccenek.
A másik, hogy piros a kis pont, így én hívom fel a figyelmét
Ráadásul, ha Yantárban véletlenül meglövök egy duty klubtagot, akkor azt úgy teszem, hogy ne nagyon tudjon híreket vinni
(persze tudom program)
De megoldottam. Bár jó párszor végig kellet vinnem Yantártól a bárig az útvonalat, ráadásul éjszaka tele mindenféle csúf ellenséggel. Majd mindegyik tiszteletét tette nálam mire végigértem és ez a LEGENDARY eléggé útvonal korlátozott. Kipróbáltam, ha a ruhatáramból feldobok egy duty szmokingot, akkor lőnek-e. Nem lőttekOké, akkor gondoltam felcuccolok és újra végigviszem a szállítandó motyókkal együtt.
Persze mentés mielőtt bár.
De hiába vettem fel szerkót ezek most megint lőttek.Na ekkor egy hangtompítóval leszedtem a három őrt és nem szólalt meg a riasztó. Minden a szokott nyugalomban zajlott a telepen. Na persze míg meg nem jelentek a bár területén a monolitosok. Basszus a monolitosok beszivárogtak még a szeméttelepre is.
Ezért klassz ez a játék, mert sosem játszottam kétszer végig ugyanazt a harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest