- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
#90933760 #9118 üzenetére
Nem szabad beállni a halálfejeshez a Szabadságosok megtámadásába, mert akkor vadásznak rád és a monolitosok is. Ha nem veszel részt velük a katonai raktárak megtámadásában akkor kapsz tőlük munkát.
Ha részt vettél benne akkor a csapos sem tudja elsimítani. Az igaz amikor a Complete-ben ellenségeim voltak , akkor sokat hoztak a konyhára mert sokszor visszalátogattam a katonai raktárakhoz és rengeteg pénz kerestem rajtuk. Akkor tudtam megvenni a Katonai öltözéket 160.000 ezerért ami igen csak jó volt. És tőlük tudtam összeszedni a G37-eket ami igen jó fegyó és jó üzlet is. Ha esetleg kinyírod a halálfejest és társait mert a Szabadságosok kérik akkor bárban az összes stalker ellenség lesz. Én pl. elvállaltam (ez már az OL2.2-ben volt), indultam a szabadságosokkal kinyírni őket, de útközben leváltam róluk és visszamentem bárba. Nem lettem ellenség a stalkereknek és ráadásul még visszamentem hozzájuk a fizetségért és oda is adták.Annyit tettem hogy elmentem abba az épületbe megnézni hogy ki lettek-e nyírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest