Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9018) Barin_Duty


Barin_Duty
tag

Na akkor, megpróbálom összeszedni :)

Az OL2.2 modban nincs fűbenalvós videó. Itt a legjobb befejezésnél az utolsó teleport kidob az udvarra, kb. Koshei környékére, a kissé felturbózott irányító mellé. Az egész mod egyetlen mínusza (számomra) ez, hogy kidobták ezt a videót. Koshei-ről van egy dokumentum a bárban amelyet Kanyhalos (a mod készítője) írt. De ha ezt a dokumentumot még se találod meg, akkor megtalálod Kanyhalost a pripyati hotelben, mint RPG-7-tel felszerelt bandita kereskedőt. :D Ő is említi Kosheit, illetve piacolni, fegyvert javíttatni is tudsz vele.

Úgy tudsz visszamenni ha a földön elmész az udvar majdnem nyugati végébe. Ugyebár a portálokon szépen fokozatosan egyre keletebbre kerültél. Itt lesz egy nagy sugárzó rész, azon átfutsz, kicselezel pár kimérát majd befutsz oda ahol kijöttél. Itt van nem messze az első portál is, a többi amúgy földről nem elérhető, illetve visszamenni se tudnál rajtuk mert kettőbe konkrétan bele kell ugrani, ez meg visszafelé nem megoldható. :D

Az OL2.2-ben a Monolith irányítóterem ajtaja nem zárul be, azzal nem tudsz trükközni, mehetsz ott szabadon vissza.

A Complete modban pedig úgy van, hogy beugrasz az utolsó portálba, lemozizod a videót aztán egy nagy kémény tetején találod magad és "the Zone is open". Egyébként ezt a megoldást simán elsüthették volna akár az OL2.2-ben is. Még Kosheit se kellett volna kihagyni, mert annak a kéménynek a tövében van körülbelül Ő is. Itt egy térkép.

Lényeg a lényeg, a zöld pöttynél keresd a nyílást amelyen át visszajutsz a Monolith irányítóterembe, a szarkofágba, majd a többi pályára szépen sorba. :) Ez is egy hülye megoldás, de hát no'. A mod többi része kárpótol mindenért. :D
http://img515.imageshack.us/img515/2656/eromu.png

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.