- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlitos
csendes tag
válasz
10GoBall #710 üzenetére
Igen ott üldögél valaki, akit a kutyától kell megmenteni és segíteni rajta és ő is infózik nekünk.de ahogy írtam ez még a játék elején van az első 20 percben is találkozhatunk már vele. Én találkoztam is, segítettem is neki (de nem Wolf a neve, mert Wolf a Kereskedőnél van, nekii segítesz először, ő adja a fegyvert, viszont én sem tom a nevét, lehet h csak egyszerűen 'Guide'?), csak eztán csináltam a Stelok flash driver vagy mi ellopását a föld alatt az Agropromnál, majd követve a végigjátszást később visszamentem az Agropromhoz a föld alá de a Doktor, aki Streloknak szólít sehol!
Ja én is találtam a Prypatban az egyik szállodában két olyan szobát, amelyen szobaszám van: 21, 26, de egyik sem nyílik. Ez amiatt van mert nem találom a vezetőt és/vagy a Doktort, ergo nem jelenik meg a küldetés a PDA-mban amikor Prypatba érek?
Segítsetek lécccccci!
Üdv: Carlos
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest