Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
remington2
senior tag
Szerintem összesen 2 darab csavar esett le a fizikai valóban. Az elsőt látta aranynak, a többi hallucináció volt (külső kép mutatja is, hogy a semmiben áll, és nyújtja égnek a kezét kacagva, mintha aranyesőben állna), a második csavar meg szintén valódi volt, és megoldotta a gondokat

-
-
-
AthlonXP
őstag
Me azt a fegyvert csak exoskeletonnal engedi használni... 44.5 kg

remington2: Asszem kb 7 befelyezése van a gaménak. Többször is le lettek írva, melyek ezek, többen belinkelték őket korábban, használd a fórum keresőjét, légyszi...
Én is belinkelném őket de most így nem jutnak eszembe ezek a linkek
, am. a Youtube-on is fent vannak ezek, szal meg lehet nézni őket.. 
-
qdak
addikt
patkány video imádom

-
-
Mosquitoo
senior tag
Hát azért köszi szépen!

Ja egyébként vannak azok a kis dobozok... az a gáz, hogy a játék végén jöttem rá, hogy késsel szét lehet őket törni és van benne általában valami jó cucc, pl. az elején, ahol van az a lakókocsi, abban is van egy ilyen doboz, amiben van egy PB1S, ami azért jobb, mint a PMm

-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
Nekem is volt, hogy egy csomó mutánsot barátnak jelzett... és felfigyeltem egy érdekes dologra: Ha barátnak jelzett mutánst megöltél, azt levonta a rangodból, hogy megölted egy (vagy több) barátod!!!
Észrevettem még valamit: az 1. hsz-ben a "A PDA magyarításának leírása itt található" résznél el van írva a link, a PDA-magyarítás útmutató a következő hsz-ben van!
Bencom ™ : kösz, akkor majd trükközök egy kicsit!
Nem nagyon gondoltam, hogy harmadszor is végigjátszom, de úgy néz ki meglesz a harmadik. 
-
Mosquitoo
senior tag
Én ugyanezt egy ládában csináltam! Volt ott már 100-200 géppuska, kb. ugyanennyi távcső nomeg jópár gránátvető.

Alapból volt kb. 40 FPS-em, aztán egyszer kidobtam mindent magam elé a földre, lett belőle egy kb. 2 méteres kupac és a sok villogó artifakttól meg miegyébtől ha a rakás felé fordultam, lement kb. 10 FPS-re...

hehe, fanatikus lettem

Tényleg, az miféle anomália (ha anomália egyáltalán) a 'Wild Territory'-n, amikor mentem a 'Family Rifle'-hez, akkor egyszercsak elkezdtek felém repkedni a tárgyak és el is találtak... ez mitől volt?
(az egyik X laborban is volt ilyen, nem tudom, hogy a 16-osban, vagy a 18-asban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül is mindegy, de azért jó kis móka volt.

, nem az X-ray Engine nem bírja el (hiszen az a grafikus motor 

shield