Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
M@trixfan #3372 üzenetére
ezek közül sajna még egyikkel sem találkoztam, kivéve a vintar, mert az a srác, aki megtalál, a hátán visz egyet
Egyébként jó hogy nem láttam még, most megyek csak le az x16-ba (feljöttem az x18-ból és szinte egyből oda kell menni, tiszta x minden
)
Hát most a tunning AK-mat minden töltényével és kiegészítőjével a mobil laboratóriumba rejtettem el egy ládába, így kb 10 kg-val lettem könnyebb
Nato lőszeres fegyvereket hordok most meg a big bent. (az egyik a tudósos távcsöves, a másik meg valami új fegyver, meglehetősen hosszú, de eddig semmit nem sikerült rászerelni... az a baj hogy volt egy csomó távcsövem, de eladtam mindig, mert hogy minek az nekem, aztán rájöttem hogy nem ugyanolyan kell a fegyverekre
Amúgy már van kisebb vésztartalékom: az arénás ládában van egy roham obokan, s mobil labban egy speces AK...
elvagyok, ki tudja mikor fog kelleni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest