- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Habugi
addikt
válasz
dergander #3113 üzenetére
Érdekes, én eddig abban a hitben éltem hogy tán egyedül az i5-öket nem érinti ez a probléma mert szemben az FX modulos ill. az i7 HT-s megoldásával, az i5-ben HT nélküli teljes értékű magok vannak.
Az 1.30013 óta amúgy már használ 4et, persze jóindulattal de az egy mag 99-100%-on tekerésnek véget vetett, cirka 90en jár a 2. 45-50%, 3-4. pedig 10-15%-on. VGA is magához tért, előtte nálam is detto ez volt amit mondasz, egy mag 100%-on, VGA meg szüttyögött mert nem volt rá ideje csórikámnak.
Amúgy érdekes bugom volt az imént, Bárnál amikor a Mercenaryk megtámadják Petrenkohoz voltam rendelve de őkelme nagy igyekezetében folyamatosan futott bele a falba, nem tudtam tőle kicsikarni az odarendelésem okát, ugyan sejtettem mert útban a bár felé nekem jött két Mercenarys helikopter de elsüllyesztettem őket Darwin tengerén...
Szerencsére volt mentésem Yantarból kifele jövet, újra betöltötte a Báros mapot a játék és az öregfiú ezúttal már a rendeltetésszerű helyén volt és a missönt is tovább gördítette azzal hogy megkért szedjem le a helikoptereket. (lol..) Mit mondjak.., RPG-vel azért könnyebb volt mint GP-37-el és military ammoval..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest