- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Abban biztos igazad van, hogy a játékosnál akármi is bekeverhet. Most hogy vettem ezt az új USB-s fejhallgatót, mindjárt indítottam a Diverzanst. Erre a fejes madzagján levő szabályzókkal nem tudtam föl-le állítani a hangerőt. Hiába állítottam a mod beállításaiban, akkor sem reagált. Kezdtem aggódni, hogy küldhetem vissza.
Ki próbáltam az SGM2.2-vel, ott már a mod beállításában állítva reagált, de a fejes szabályzójával nem. Egyedül a vibráció működik mindkettővel. A régi fejesnél nem volt ilyen gond. Sajnos a Stalkernél nem lett fejlesztve a hang a mai igényekhez. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a LA lett-e fejlesztve e téren.
Régebben már észrevettem a Diverzansnál, hogy nem mindegy hogy ki van húzva vagy be van dugva a fejhallgató indításkor, mert valamelyik esetben nem hajlandó elindulni. Már ez miatt többször kellett újra telepítenem a hangkártyát.
Eltudom képzelni, hogy talán ez is befolyásolja a mentési hibákat.
Most találtam a Diverzanshoz egy hang dll-t. Érdekes módon van aki már 3x kijátszotta, nekem 4x-re sem megy. Ez a méreg, nem a cián.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest